Şimdi Ara

CUBE U20GT ve U19GT 9.7' GENEL KONU - ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! CUBE tabletlerin bu yeni modeli ile ilgili konuyu başlatmak istiyorum. Sizlerden önemli ricam: Konuyu paylaşımlar ve deneyimlerimiz alanında aktif tutmamızdır.

Lütfen satıcı firma eleştrilerine boğulmayalım. Yazılarımızda karşılıklı atışma moduna girmeden ve buradan bilgi almaya çalışan diğer forumdaşlarımızın haklarına saygılı olarak sürdürelim.

CUBE U20GT

CUBE U20GT ve U19GT 9.7' GENEL KONU - ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM

Cube U20GT Dual Core Rockchip RK3066 1.6GHz Specification:
    Brand Cube
    Model U20GT Dual Core
    CPU Rockchip RK3066, Cortex-A9, dual core
    GPU Mali-400 Quad core
    CPU Frequncy 1.6GHz
    Operation System Android 4.0.4 ICS
    Memory(RAM) 1GB DDR3
    Hard Drive Capacity 16GB Nand Flash
    Card Expansion Support TF card up to 32GB extended
    Shell Material Plastic
    Display Size 9.7 inch
    Display type 10 point IPS capacitive touch screen
    Display resolution 1024*768pixels
    Visible Angle 180°
    HDMI Support HDMI Output, Full 1080P
    G-Sensor Support Gravity Sensor
    Games Support 3D Games, Angry birds, 3D cars, etc. Apk format games supported
    (Could be downloaded from Android market )
    Menu Language Dutch, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Roman, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Ukrainian, Russian, Serbian, Bulgarian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Bengali, Korean, Japanese
    Aduio MP1,MP2,MP3,WMA,OGG,APE,FLAC,WAV,AC3,AAC,AMR,DTS,RA,M4A
    Video 1080P,AVI,WMV,MP4,MKV,RM, RMVB, FLV, MOV,3GP up to1080P, WebM VP8
    Picture JPG , GIF , BMP , PNG , etc…
    E-Book Word , Excel , PDF , Power Point , TXT , ePub , etc…
    3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
    Google Play Built-in
    Flash Support Flash 11.0
    Bluetooth Support Bluetooth v2.0
    WiFi Built-in Wi-Fi, 802.11b/g/n
    Camera Dual camera: Front 2.0MP, back 2.0MP
    Speaker Built-in D-Class Speaker
    Microphone Built-in Microphone
    I/O Port 1*Mini USB port, 1* 3.5mm Earphone port, 1*TF Card Slot, 1*Mini HDMI port
    Applications Facebook, Twitter, Youtube, MSN, Skype, Yahoo, Angry Birds, Ninja
    and thousands of FREE APPs in Google Play…
    AC Power Adapter 100-240V 50-60Hz
    Battery 7600mAh / 3.7V Li-ion Battery
    Run Time Up to 6~15 hours
    Color Black
    Size 235*184*10.47mm
    Net Weight 420g
    Package Including
    1 x Cube U20GT Dual Core Tablet PC
    1 x Earphone
    1 x USB cable
    1 x OTG Cable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calib -- 18 Eylül 2012; 16:39:35 >

• CUBE U19GT

Cube U19GT Dual Core Sunflower RK3066 1.6GHz 9.7 Inch IPS Screen Bluetooth Android 4.0 Tablet - 16GB
    Cube U19GT Dual Core Sunflower RK3066 1.6GHz adopts the RK3066 1.6GHz, 1GB DDR3 processor, Mali400, Quad core GPU, compatible with OpenGL ES 2.0/1.1 and OpenVG 1.1, support 3D games and video decoding, features 9.7 inch, IPS capacitive touch screen, 1024*768 pixels display. It has 16GB storage memory, 1GB RAM, support MicroSD card that can max up to 32GB. It runs Android 4.0 OS, support 1080P video playbak and built in dual cameras, 2.0MP Front Camer and 2.0MP back camera. The Dual Core RK3066 1.6GHz also built in Wifi, support 3G external and built in bluetooth.
    Cube U19GT Dual Core Sunflower RK3066 1.6GHz 1080P Tablet PC Features:
    CPU: RK3066 1.6GHz, 1GB DDR3
    GPU: Mali400 Quad-Core, 3D accelerator, support OpenGL ES 2.0/1.1 and OpenVG 1.1
    Display: 9.7 inch, capacitive IPS 10-point touch screen, 1024*768 pixels
    Camera: Built in dual cameras, 2.0MP Front Camera and 2.0MP Back Camera
    Memory: 1GB DDR3 RAM, 16GB storage memory, support TF card max up to 32GB
    Internet: Built in Wifi 802.11b/g/n, support 3G external
    Others: Support HDMI, OTG, built in Bluetooth
    Video: Support 1080P video playback
    Ports: MIC port, 3.5mm Earphone Jack, TF Card slot, Micro-USB, DC-IN port, HDMI port
    Audio: Support MKV, AVI, RM, RMVB, MP4, MOV, VOB, DAT, FLV, 3GP etc. formats
    Video: Support H.264, VP8, RV, WMV, AVS, H.263, MPEG4 etc. formats 1080P video playback
    Battery: Built in 8000mAh lion battery, has long battery life
    Weight: 660g

• U19GT iyide U20GT tasarımda sınıfta kalmış gibi ben beğenmedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

U19GT iyide U20GT tasarımda sınıfta kalmış gibi ben beğenmedim açıkçası.

U20GT de gorilla glass ips ekran olduğu belirtiliyor. Bu nedenle diğer modellerden birkaç mm daha kalın.
  • Arkadaşlar CUBE 20 GT yi teknofark üzerinden sipariş ettim. Geldiğinde inceleme ve detayları paylaşacağım.

CUBE U20GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: calib

Arkadaşlar CUBE 20 GT yi teknofark üzerinden sipariş ettim. Geldiğinde inceleme ve detayları paylaşacağım.

CUBE U20GT

Bekliyor olacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: calib

Arkadaşlar CUBE 20 GT yi teknofark üzerinden sipariş ettim. Geldiğinde inceleme ve detayları paylaşacağım.

CUBE U20GT

Cuma günü ben de verdim siparişi teknofarktan.Onda vi40 dual core'un direğinden döndüm,iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
  • valla u20gt tasarımdan kaybediyor. ama u19gt nin tasarımı çok hoş olmuş en azından şimdiye kadarki çin malı tabletlerden en iyi tasarıma sahip olanı bence
  • CUBE U20GT 1.420 grammış :S

Neden bu kadar ağır? İnsanın kolları ağırır, dizüstü bilgisayar 2,7 kilo, ultrabook 1.1 kilo...

U19GT ise 660 gram
  • quote:

Orijinalden alıntı: parmos

CUBE U20GT 1.420 grammış :S

Neden bu kadar ağır? İnsanın kolları ağırır, dizüstü bilgisayar 2,7 kilo, ultrabook 1.1 kilo...

U19GT ise 660 gram

yukarda yanlış yazıyor. hem teknofarkta hem de cube-tablet.com da u20gt için 420 gram diyor
  • Arkadaslar kararsiz kaldim elim de aurora 2 kulaqniyorum birde cube lerden birini almak istiyrum oncelikle cube u 30 gt dusunuyordum bic den alacagim ama bakigim da cubenin birsuru yeni modelleri cikmis kararsiz kaldim acaba bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi fikkriniz benim icin degerli. cube u 30 gt mi? cube u 19 gt mi? yada fiyati cok cazip geldi cube nuts u20 gt mi? fiyatinin dusuk olmaasi acikcasi biraz urkuttu bilgisi olan arkadslar lutfen yardim simdiden tesekurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu u19gt'den kullanan hiç yok mudur?
  • Kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz? Özellikle uzun 1-2 yıldır kullanan varsa herhangi servislik bir sorun çıkardı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.