Şimdi Ara

CUBE U30GT Mİ VODAFONE TAB MI AURORA 2 Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında asus transformer tf300 almayı istiyorum ama bütçem yetmiyor o yüzden bunlardan birtanesini almaya karar verdim belki ilerde alırız artık tf300ü

ben tableti oyun oynamak, film izlemek ve internette gezinmek için alıyorum..

şimdi vodafone tab mı cube u30gt mi aurora 2 mi daha iyi olur??

aslında ben 10 inçlik bir tablet istiyorum ama şöyle bir şey var mesela cube u30gt 440 tl cube u30gt mini 280 tl bütün özellikleri herşeyleri aynı olmasına rağmen sırf 3 inçlik bir ekran farkı için 200 tl fazla vermek mantıklı mı

kısaca bunlardan hangisini alırsam pişman olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 5 Eylül 2012; 13:07:18 >

• hocam bi kere 10 inc istiyorsaniz 7 inc sizi kesmeyecektir.ama o ucu arasinda ben ozellikleri acisindan cube mini derdim akat kiyaslamaya fire da koyarsaniz fire diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

hocam bi kere 10 inc istiyorsaniz 7 inc sizi kesmeyecektir.ama o ucu arasinda ben ozellikleri acisindan cube mini derdim akat kiyaslamaya fire da koyarsaniz fire diyebilirim.

firede google play yok diye biliyorum bazı yerlerde sonradan eklenebiliyor bazı yerlerde eklenemiyor deniyordu o yüzden onu düşünmedim
  • Tabikide google playi ekleyebilirsin kim demis ekleyemessin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.