Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet BİCte sorun var, muhtemelen veri girişini yapan eleman sepet fiyatını yanlış girmiştir, önemli değil bir kaç saate düzeltirler.

Güncelleme: Yukarıda sorduğum soruma an itibariyle cevap vermişler H modeli gönderiliyormuş, gümrük için gift yazıyormuşlar. Ekran için birşey dememişler. Lakin ürünün özelliklerinde "10.1" Multi-touch IPS Capacitive screen" yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 6 Eylül 2012; 11:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: sami
    bu mva ekran nasıl bir şey ips den çok mu kötü
    gelen tabletin mva veya ips olduğunu nasıl anlarız
    ....

MVAnın çok kötü olacağını zannetmiyorum, neticede bunca rağbet gören bir tablete çok kötü ekran koymazlar. Kasayı açmadan farkı nasıl anlarız sorusunu bende merak ediyorum, bunun için bir uygulama var mıdır acaba.

quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt
    buyincoinste hala ips ekranlılar mevcut ! almak isteyen arkadas pm atsın %5 indirim kodu vereyim

BİC in eski müşterisiyim birkaç konuyu ve gönderdikleri versiyonu 2 kere sordum bir haftadır cevap vermediler. Daha fazla beklemedim tableti geçip BİCten kablo iphone aksesuarı siparişi verdim.

Tablet siparişini ise bu gece TF ye verdim. İndirim kuponu ile gayet güzel bir fiyata geldi. W model ve IPS ekran garantisi verdiler. Bakalım bir gelsin resimlerini eklerim.

Bir ayda yurt dışından kaç defa kargo getirtebiliyoruz. Bağzı yerler 1 bağzısı ise 2 diyor?. Daha kılıf ve kart alacağım gümrükle filan uğraşmayalım sonra.

Ben 2 ayda tam 25 paket getirttim hepsi hikaye postayi kullanin
    bic in sattigi versiyon h versiyonudur ben guveniyorum bu siteye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt
    Ben 2 ayda tam 25 paket getirttim hepsi hikaye postayi kullanin
    bic in sattigi versiyon h versiyonudur ben guveniyorum bu siteye

Sağolasın yüreğime su serptin taşıma için zaten Çin, Honkong yada en olmadı Singapur air postayı kullanırım. Senin de maşallahın varmış hani....

BİC iyidir eski müşterisiyim zaten, zamazingolarda en çok çeşit onda bulunur. Ama ilk büyük meblağlı olunca biraz çekindim birde bağzı arkdaşlar H modeli gönderdi diyip H modelinde sorunlar yaşanınca tereddüte düştüm. Bu gün mesaj atmışlar seninde dediğin gibi H gönderiyorlarmış. İlk partilerden yada ilk partiden dönen H modellerinden olmadıkca artık H modellerinde de sorun yok aslında. Hoş artık yazılımla pek çok sorun çözüldü speaker, wifi gibi donamın sorunlarıda diy mod ile çözülüyor.

• Cube firmasının iddiasına göre MVA veya IPS panellerin hepsi IPS olarak isimlendiriliyormuş. Bu sebeble tablet alırken görüş açısını sormak,araştırmak lazım. Gerçek IPS ler 178 dereceye kadar görüş açısı sağlıyor. MVA lar ise 160 derece.
    Ayrıca Cube firması rakip firmaların bu olayı abarttığını ve satışlarının düşmesine sebeb olduğunu iddia ediyor. Kendilerine göre MVA panelli olanlar daha kaliteli imiş.
  • Satıcının yeni H serisi dediği cube u30gt dün elime ulaştı. hemen 4.1' i kurudum.

Kısaca;

Ses: video, oyun, ses dosyalarını denedim. herhangi cızırtı veya boğukluk yok. ses net ve güzel geliyor.
    Ekran: Görüntü çok net ve canlı. çok hoşuma gitti. bu kadarını beklemiyordum.
    Wifi: zaten modemin bulunduğu odada sorun yok. 3 oda yana geçtim. orda tek diş çekiyordu ama hız anlamında internet bağlantısında sorun göremedim. kopma olacak mı diye, birşeyler de indirdim, ancak bir sorunla karşılaşmadım.
    oyun: değişik oyunlar denedim, herhangi bir kasma veya takılma yok.
    TV Bağlama: mini hdmı çevirici aldım. onunla bağladım. TV ekranındaki görüntü net ve akıcıydı. amacım digitürk play'a üye olmak. maçları bu şekilde izlemek. onuda yaptığım zaman bilgi vereceğim.
    Kamera: çekim kalitesi düşük. fazla bir şey beklemeyin. sadece gündüz çekimlerinde idare edecek görüntü alırsınız.
    pil: akşam 6 dan sabaha doğru 3 kadar full kullandım. %75 doluluk gösteriyordu.

sonuçta fiyatına göre fazlasını veren bir cihaz gibi görünüyor. denedikçe, kurcaladıkça aynı standardı koruyabilirse son kullanıcılar için tavsiye edilir bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayalin
    TV Bağlama: mini hdmı çevirici aldım. onunla bağladım. TV ekranındaki görüntü net ve akıcıydı. amacım digitürk play'a üye olmak. maçları bu şekilde izlemek. onuda yaptığım zaman bilgi vereceğim.

Tabletin hayırlı uğurlu olsun. Benimde almamdaki en önemli etken digiplay ben üyeyim 720p çıkış veren Sony Neo V ile 102" ve 24" lcd tvlerde bir kaç maça baktım izlenebilir ve akıcıydı ama Bilgisayar kadar tad vermedi. Sadace tek yayın otomatik olarak veriyorlar bilgisayardaki gibi seçim yapamıyorsun ve yayın 1 ne yazık ki yok. Gözüme çarpan 24" olanda görüntü 102" göre daha iyiydi.

U30GT'nin Hdmi çıkışı maksimum 2160p çözünürlüğü destekliyor, derbi maçları hariç diğer maçlarda iyi görüntü vereceğini düşünüyorum gelsin bakalım deneyip göreceğiz. Digiplay'e üye olunca görüntü kalitesi hakkında yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

• Merhaba;
    Ben yeni üye oldum. forumlardan baktığım kadarıyla u30gt mini 7" tablet aldım. Tablet görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle hızı ekran kalitesi benim beklediğimden daha iyi.
    WİN 8 METRO yüklü olarak geldi. kullanımda 3 adet sorun gördüm.
    1. sarj soketi uyumsuzluğu nedeniyle ara adaptör kullanmak zorunda kaldım. Gelen adaptör uygun olmadığı için kendim prize giren kısmını başka bir fişden alıp modif ettim öyle çalıştı.
    2. Google playa giriyordu ama yükleme yapmıyordu. Bunuda uygulamaları yönet kısmında google play'in içinde girip önce verileri temizleyip sonra devre dışı bıraktım sonra tekrar etkinleştirdim. ayrıca google hesabını silip yeniden açtım. yükleme yapabildim.

Bende romu silip çince uygulamalardan kurtulmak istiyorum. Yukarıda H ve W versiyonlardan bahsediyor. benimkinde U30gt-M yazıyor acaba bu versiyonlardan hangisini yüklemem gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.

• ips ve mva panel arasında çok fark yok aslında. hatta tepsi süresi ve ekrandaki akıcılık olarak mva panel daha iyidir. ips panelin tepki süresi fazladır, gost efekt olabilir. özellikle oyunlarda bu olur. parlaklık olarak ips panel daha iyidir ve görüş açısıda iyidir. süper ips paneller çok iyidir ama cube de kullanılan standart ips panel. bilemiyorum ama mva panelin standart ips panelden pekde geri kalır yanı olmaz sanırım. hatta sony yeni xperia tablet s de normal tn lcd ekran kullanmış ama görüş açıları, parlaklığı filan çok çok iyi gözüküyor. ben açıkçası ips paneli var diye cube u30gt den çok aman aman bir fark beklemiyorum. ekranı biraz parlak olsun filmlerde sorun olmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 6 Eylül 2012; 13:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratg16

Merhaba;
    Ben yeni üye oldum. forumlardan baktığım kadarıyla u30gt mini 7" tablet aldım. Tablet görüşlerimi sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle hızı ekran kalitesi benim beklediğimden daha iyi.
    1. sarj soketi uyumsuzluğu nedeniyle ara adaptör kullanmak zorunda kaldım. Gelen adaptör uygun olmadığı için kendim prize giren kısmını başka bir fişden alıp modif ettim öyle çalıştı.
    2. Google playa giriyordu ama yükleme yapmıyordu. Bunuda uygulamaları yönet kısmında google play'in içinde girip önce verileri temizleyip sonra devre dışı bıraktım sonra tekrar etkinleştirdim. ayrıca google hesabını silip yeniden açtım. yükleme yapabildim.

Bende romu silip çince uygulamalardan kurtulmak istiyorum. Yukarıda H ve W versiyonlardan bahsediyor. benimkinde U30gt-M yazıyor acaba bu versiyonlardan hangisini yüklemem gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.

Bu konudaki romlar sizin cihazınız için uyumlu değil, bitane buldum kasty rootlu ve çince uygulamaları kaldırmış:http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt/rom-cube-u30gt-mini-root-official-metro-ui-and-rooted-firmwares/ (Test etmediğim için sorumluluk size ait)

• arkadaşlar cube u30gt H modelini rk tool olmadan güncelleme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz
    ips ve mva panel arasında çok fark yok aslında. hatta tepsi süresi ve ekrandaki akıcılık olarak mva panel daha iyidir. ips panelin tepki süresi fazladır, gost efekt olabilir. özellikle oyunlarda bu olur. parlaklık olarak ips panel daha iyidir ve görüş açısıda iyidir. süper ips paneller çok iyidir ama cube de kullanılan standart ips panel. bilemiyorum ama mva panelin standart ips panelden pekde geri kalır yanı olmaz sanırım. hatta sony yeni xperia tablet s de normal tn lcd ekran kullanmış ama görüş açıları, parlaklığı filan çok çok iyi gözüküyor. ben açıkçası ips paneli var diye cube u30gt den çok aman aman bir fark beklemiyorum. ekranı biraz parlak olsun filmlerde sorun olmasın yeter.

Xperia Tablet S için ufak bir düzeltme yapmam gerekirse ekranda normal TN yerine LED LCD kullanılıyor, esas farklılığı ise Sony Mobile BRAVIA Engine grafik motoru. Telefonumdan biliyorum bu motor ekran kalitesi hissedilir derece arttırıyor. Haliyle Xperia Tablet S'in ekranın mva panel ile karşılaştırmak pek adil olmaz.

Xperia Tablet S 399 avro olarak yeni Avrupada satışa çıktı, 16gb+wifi modeli Türkiyeye en iyi 1000-1200 arası girer, açıkcası Cube almadan önce çok düşündüm Xperia Tablet S mi alsam diye ama gerek Türkiyede daha satışın olmaması gerekse yüksek fiyatı nedeniyle Cube tercih ettim. Sony'i farklı yapan servisler ve kendine has özellikler Psn, Psn one oyunları, Joystick kullanımı vs. olsada netice temel tablet işlemini iki makinede benzer düzeyde yapıyor. Biraz Cube ile pişelim ileride Xperia Tablet S'e terfi ederiz.

• ben sony nin sitesinden baktım led arka aydınlatmalı tn panel kullanmış. bence tn panellerde çok gelişti. elimde xperia live with walkman var. onunda ekranı güzel mesela. led aydınlatmalı olmadığı halde iyi bir ekrana sahip. xperia tablet s in tr fiyatı 1100 tl olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Merhaba;

Bu konudaki romlar sizin cihazınız için uyumlu değil, bitane buldum kasty rootlu ve çince uygulamaları kaldırmış:http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt/rom-cube-u30gt-mini-root-official-metro-ui-and-rooted-firmwares/ (Test etmediğim için sorumluluk size ait)

Teşekkür ederim
    Aşağıdaki dosyayı yükledim doğrumudur.
    Rooted custom firmware for the CUBE U30GT-MINI: kasty-cube_u30gt_mini-41-103-rooted.zip

Birde aşağıya link ve video koydum burada gösterildiği gibi yapacağım yardımcı olabilirmisiniz. Uzman olmadığım için yapmadan önce emin olmak istiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_63297003/tm.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=op2RxeBipw4

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

arkadaşlar cube u30gt H modelini rk tool olmadan güncelleme şansımız var mı?

şu ana kadar denk gelmedım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim
    Aşağıdaki dosyayı yükledim doğrumudur.
    Rooted custom firmware for the CUBE U30GT-MINI: kasty-cube_u30gt_mini-41-103-rooted.zip

Birde aşağıya link ve video koydum burada gösterildiği gibi yapacağım yardımcı olabilirmisiniz. Uzman olmadığım için yapmadan önce emin olmak istiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_63297003/tm.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=op2RxeBipw4

Evet dosya doğru, yükleme işleminde bir fark yok sanırım aynı RKBatchTool ile yükleniyor bildiğim kadarıyla konudaki adımları izleyerek yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar dün Cube U30GT'de dün geçici olarak ekranda belirli belirsiz çizgiler oldu.... Sonra ekranı kapatıp açtığımda
    düzelti.Sabah baktığımda da problem yoktu... Acaba ne olabilir aranızda böyle olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydi73

Arkadaşlar dün Cube U30GT'de dün geçici olarak ekranda belirli belirsiz çizgiler oldu.... Sonra ekranı kapatıp açtığımda
    düzelti.Sabah baktığımda da problem yoktu... Acaba ne olabilir aranızda böyle olan var mı?

Bu sorunun nedenini bilmemekle birlikte, umuyorum böylesi durumlar bir daha tekrarlanmaz ve geçicidir diye umut ediyorum.

Bugün u30gt videolarını youtube üzerinden izlerken ekranında buğulanma sorunu yaşayan bir kullanıcının yüklediği videoyu izledim.
    İlgili videoyu izlemek isteneyen arkadaşlar için adres: White halo on the lcd screen of my Cube U30GT
    Dilerim böylesi sorunlarla kimse karşılaşmaz.

• quote:

Arkadaşlar dün Cube U30GT'de dün geçici olarak ekranda belirli belirsiz çizgiler oldu.... Sonra ekranı kapatıp açtığımda

Cihazında büyük ihtimal memory effect sorunu var tamiri mümkün değil değişmesi gerekiyor,en başlarda normal daha sonra çizgiler oluşuyorsa sorun budur aynı sorun benım tabletımdede vardı bir resim koyarsanız daha net bir açıklama yapabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

Cihazında büyük ihtimal memory effect sorunu var tamiri mümkün değil değişmesi gerekiyor,en başlarda normal daha sonra çizgiler oluşuyorsa sorun budur aynı sorun benım tabletımdede vardı bir resim koyarsanız daha net bir açıklama yapabılırım.

Ama düzeldi bugün tekrar bakacağım...umarım düzelmiştir. 4-5 gün kullandım.Problem yoktu..Acaba fazladan şarjda mı tuttum ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydi73 -- 6 Eylül 2012; 17:09:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

Ama düzelti bugün tekrar bakacağım...umarım düzelmiştir. Acaba fazladan şarjda mı tuttum ????

Fazla şarj cihaza birşey yapmaz en fazla biraz daha ısınır oda bataryası, cihaz başlarda normal davranıyor ama ilerleyen zamanda ekranda garip çizigler beliriyor,link aşağıda bir bak inşallah bu sorundan yoktur yoksa kesin değşime gider.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.