Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhanasici

Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemem ama söylemeden edemeyeceğim ;

tf den 07.08.2012 de sipariş ettiğim ürünü yeni kontrol ettiler ve sorunlu cıktı

Hehe siz inanabiliyormusunuz ?

1 ay bekliceksiniz ve bum fiyaskoo

Şimdi de büyük ihtimalle ücret iadesi talep edeceğim .

Teknofark dan almayı düşünen arkadaşlara duyurulur

hocam burada Satıcı, alıcı alışveriş övmesi yermesi yapmayalım ancak Teknofarkın getirdiği son parti sanırım çu30gt nin ilk çıkan sorunlu serilerinden.
    Athelas beyin de söyledikleri birebir uyuşuyor zaten.

Benim Asıl anlamadığım şey şu: Ortalama 1-2 ay beklediniz, Bunun üzerine nasıl eski seriyi tedarik edebildiler?
    Şu anda ilk çıkan sorunlu seriyi arasak da bulamayız. Refurbished veya başka müşterilerin iade ettiği ürünleri satmış olmasınlar? Çünkü ilk seriden alan pek çok müşteri cube u30gt sini iade etti. Belki tedarikçi firmalar bunu uygun fiyatlı satıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanasici

Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemem ama söylemeden edemeyeceğim ;

tf den 07.08.2012 de sipariş ettiğim ürünü yeni kontrol ettiler ve sorunlu cıktı

Hehe siz inanabiliyormusunuz ?

1 ay bekliceksiniz ve bum fiyaskoo

Şimdi de büyük ihtimalle ücret iadesi talep edeceğim .

Teknofark dan almayı düşünen arkadaşlara duyurulur

Merhaba efendim,

Öncelikle ürününüzde sorun tespit edildiği ve size gönderilemediği için üzgünüz. Sipariş takip sayfamızdan da takip edebileceğiniz üzere son gelen partiden şuanda 30 adet ürünün kontrolü yapılmış ve dört adet cihazda çeşitli sorunlar tespit edilmiştir. (1 adet Onda Vi40 dual core, 1 adet cube u30gt - 2 adet Ainol Aurora 2) Bizimle alışveriş yapma kararı aldığınızda ürününüzle ilgili herhangi bir sorun tespit edilirse size gönderim yapılmayacağını bildiğinizi ve bizi elinize sorunlu bir cihaz geçme ihtimali olmadığı için tercih ettiğinizi düşünüyoruz. Bu bağlamda siparişini aldığımız her müşterimizin ürününü temin ettiğimizde ince eler sık dokuruz, aşağıdaki kontroller ve işlemlerin hepsi tarafımızca yapılır.

1-Paket içeriği kontrolü
    2-Aksesuar kontrolü (Sipariş edilmişse)
    3-Şarj cihazı ve şarj süresi kontrolü
    4-Tablet üzerindeki portların kontrolu
    5-Butonların kontrolu (ses,açma-kapama)
    6-Kamera kontrolu
    7-Yazılımsal kontroller
    8-Müşteri isteği olan uygulama, program ve oyunların yüklenmesi
    9-Cihazın genel kullanımı ve performans testlerinin yapılması

Bu kontrollerin yapılması sırasında eğer herhangi bir aşamada sorun tespit edilirse o ürün müşterimize gönderilmez ve tedarikçimize iade edilir. Bu iade işlemi için müşterimizden herhangi bir ücret vs. talep edilmez. Eğer müşterimiz yeni ürün tedariği isterse aynı ya da farklı bir ürün tercihi bildirebilmektedir. Müşterimizin istemesi durumunda ise ücret iadesi yapılmaktadır.

Teknofark olarak temel amacımız müşterilerimizin ödediği paranın karşılığını tam alabilmesidir. Ayrıca biz bu ürünlere sizinde bildiğiniz üzere 1 yıl boyunca garanti ve servis hizmeti sunmaktayız. Sorunlu bir cihazın müşterimize gönderilmesi demek hem müşterimizi mağdur etmek hemde kendi kalitemizi yerle bir etmek demektir. Bu bağlamda sorun tespit edilen her ürünl müşterilerimize gönderilmemeye ve tedarikçimize iade edilmeye devam edilecektir. Eğer sorunlu sıkıntılı benim için farketmez yeterki ürün gelsin, duruma göre sorunlu çıkarsa kendim uğraşırım diye düşünen arkadaşlarımız varsa bizden alışveriş yapmaması hatta yurt dışından direk olarak kendisinin alması çok daha doğru olacaktır.

Bu bilgiler ışığında siparişinizle ilgili kararınızı bildirmenizi rica ediyoruz.

Saygılar sunarız.

• Arkadaslar konuyu olduruyoruz canlandiralim

Simdi bi paylasim yapicam yasak ama black market diyorum ve susuyorum ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3g modem problemini çözebildim en sonunda. Nasıl yaptım? Linkini vereyim herkes sebeblensin.

http://www.abdurrahmanaltintas.com/tablet/exper-easypad-p10an-ile-usb-3g-internet-baglantisi/

ben de tek çalışmayan; sadece data hattına açık olan bir turkcell hattı. belirttiğim iki modemim de (mf190 ve e176) çalışıyor.
    saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba,

Youtube en son eklenenmiş u30gt videolarından birinin adresini vermek istiyorum.
    "Cube u30gt unpack"

Umarım merak ve heyecanla beklediğimiz tabetlerimizin hepsi sağsağlim ve tez zamanda ulaşır : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxvxn

Arkadaşlar merhaba,

Youtube en son eklenenmiş u30gt videolarından birinin adresini vermek istiyorum.
    "Cube u30gt unpack"

Umarım merak ve heyecanla beklediğimiz tabetlerimizin hepsi sağsağlim ve tez zamanda ulaşır : )

video için sağol. bu arada tabletin sesi gayet güzel geliyor.
  • elinde açılmamış kutu olan varsa pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu İPS MVA olayından sonra cubenin devri biter sanırım bozuk olmasından korkarken şimdi bide İPS mi değilmi onuda merak edemez kimse.
  • arkadaşlar bu romlar cube u30gt mini de işlev görürmü yüklenebilir mi? ve cube u30gt mini kullanan var mı bilgi verebilirmi kullanımı nasıl? bende sipariş verdim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

Bu İPS MVA olayından sonra cubenin devri biter sanırım bozuk olmasından korkarken şimdi bide İPS mi değilmi onuda merak edemez kimse.

gercekten dogru diyorsun, ben cube almak uzereyken vazgectim. Simdi yuandao n101 bakiniyorum. Ondada yuandao n101-2 cikmis durumda ama her saticida yok....
  • ben 32gb lik siparişi vermiştim bana gönderişler ürünü iptal etme şansım yok. bir kaç şey sormak istiyorum

bu mva ekran nasıl bir şey ips den çok mu kötü
    gelen tabletin mva veya ips olduğunu nasıl anlarız
    alırken özellikler kısmında ips yazıyordu gelen tablet mva diye geri gönderebilirmiyiz.

en başta lg ips ekran deniyordu önce lg yok oldu sonrada ips bu çinlilerden bir şey alınmaz adamlarda istikrar yok
  • buyincoinste hala ips ekranlılar mevcut ! almak isteyen arkadas pm atsın %5 indirim kodu vereyim
  • İşin garip yanı bazı testlerde mva ips den daha gibi gösteriliyor (belkide iyidir tam uzman değilim konuda) ama buda satış taktiği olsa gerek,Şimdiye kadar göklere çıkarılan İPS şimdi en kötü ekranmış gibi tanıtım yapılıyor bazı sitelerde.Ama bariz şu özellikvar mva ekranı daha parlak olduğu kesin ama bu parlaklık göze hoş gelmiyor rusların kötülediği o parlaksı ekran mva olsa gerek.ekran geçikmesi var mva da yabancıların dediği ghost effect oluyor.http://www.tftcentral.co.uk/articles/content/panel_technologies_content.htm#p-ips Merak edenlerin incelemesi lazım
  • buyincoins in ips göndereceği kesinmi ben eternal den almıştım ben alırken ips ekran yazıyordu ama ips gelmeyeceğini düşünüyorum aliexpres de de hala ips yi teknik özelliklerde gösteren yerler var cube in kendi sitesinde bile hala ısrarla ips ekran özellikler arasında belirtiliyor
  • BIC deki 16GB. Ali expresteki satici (Shenzhen True & Resolute Technology Co., Ltd) ile temasa gectim (satis temsilcisi sky), sordum elinizdekiler ips mi diye. Gelen cevap bilmiyoruz, fabrikadan sevkiyat gelmedi soralim neymis dediler. Sordular gelen cevap 32 gb liklarin %80 inin mva oldugu. Ayricada mva nin daha iyi oldugu falan filan. Ama google ladiginizda mva ekranlarda statik goruntulerde renklerin daha canli oldugunu buna karsilik ayni kontrastta izlenme acisinin ips e gore daha dar oldugu meyanda yazilar var. Bu arada satici 16 gb lik istediginizde u30gt yerine ips ekranli u19gt ve cin pazari icin uretilen u20gt yi onerdi. 32 istemeyenler ve 9.7' dusunenler icin uygun olabilir hatta u20gt de gorilla glass var..

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

buyincoins in ips göndereceği kesinmi ben eternal den almıştım ben alırken ips ekran yazıyordu ama ips gelmeyeceğini düşünüyorum aliexpres de de hala ips yi teknik özelliklerde gösteren yerler var cube in kendi sitesinde bile hala ısrarla ips ekran özellikler arasında belirtiliyor

ben bic ile alısveriş yapıyorum bic her zaman malının arkadasındadır cube mi bicden aldım ve sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami
    bu mva ekran nasıl bir şey ips den çok mu kötü
    gelen tabletin mva veya ips olduğunu nasıl anlarız
    ....

MVAnın çok kötü olacağını zannetmiyorum, neticede bunca rağbet gören bir tablete çok kötü ekran koymazlar. Kasayı açmadan farkı nasıl anlarız sorusunu bende merak ediyorum, bunun için bir uygulama var mıdır acaba.

quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt
    buyincoinste hala ips ekranlılar mevcut ! almak isteyen arkadas pm atsın %5 indirim kodu vereyim

BİC in eski müşterisiyim birkaç konuyu ve gönderdikleri versiyonu 2 kere sordum bir haftadır cevap vermediler. Daha fazla beklemedim tableti geçip BİCten kablo iphone aksesuarı siparişi verdim.

Tablet siparişini ise bu gece TF ye verdim. İndirim kuponu ile gayet güzel bir fiyata geldi. W model ve IPS ekran garantisi verdiler. Bakalım bir gelsin resimlerini eklerim.

Bir ayda yurt dışından kaç defa kargo getirtebiliyoruz. Bağzı yerler 1 bağzısı ise 2 diyor?. Daha kılıf ve kart alacağım gümrükle filan uğraşmayalım sonra.

• Hdmi çıkışı standartmı yoksa mini çıkış mı? Eğer küçükse kabloda almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merakli06
    Hdmi çıkışı standartmı yoksa mini çıkış mı? Eğer küçükse kabloda almak lazım.

Mini Hdmi (Ortadaki)

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM
  • BuyinCoins de neler oluyor anlamadım. %41 indirimle $209.99 olan fiyat sepete atınca $357.99 oluyor. Ya indirimi kaldırdılar yada sitede hata var.Alacak olanler aman dikkat edin...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.