Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

allwiner mod programı ile denemeniz mümkünmü?

Allwiner mod denendi, build.prob dosyası tamamen değişti S2 olarak fakat gene Whatsapp uygulaması cihazı tablet olarak gördü ve açılmadı şimdilik beklemedeyiz.

sorunu çözmesede işe yaramış olmasıda guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

quote:

buyincoins ten u30gt alan varmı?

ben aldım suan yolda hocam

ya orjinal cube mı oem mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 31 Ağustos 2012; 22:04:03 >
  • Sype kullanan varmı acaba inanılmaz bir uğulutu gidiyor karşı tarafa, acaba mikrofondamı sorun var ? Çözemedim
  • Beyler bu tablette kullanabileceğim ince uçlu ve iyi performans alabileceğim kapasitif kalem bulabilir miyim? Ona göre alacağım tableti de. Deneyenler var mı? Ipad veya Galaxy tab kalemleri işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

kendi cihazıma rootlu 4.1 jelly bean kurdum çok harika oldu. bugün bir arkadasımız benden 32 gb lık olanını aldı. ona da kurdum aynı romu. harika oldu cihazlar uçtu.

16 ile 32 arasında olumlu/olumsuz, bir fark tespit edebildiniz mi?

test edilmiş bir video vardı malesef videoyu kaldırdılar yukarıda da okumussunuzdur...

16 ile 32 arasında fark var tabikide ama insanlara yardım yaramıyor başka yerlere çekildiği için böyle sorular devam edecektir...

ben kendi adıma konuşuyorum 16gb tavsiye ediyorum... 32gb olan arkadaslarda test etsın ona gore karar kılalım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

Bugün 4.1 güncellemesini zor da olsa yaptım. Zorlanmamın sebebi şuydu; benim bilgisayara tabletin sürücüsünü yükleyemedim. Kardeşimin bilgisayarda 5 dakikada hallettik.

3G modem var elimde iki tane. Avea mf190 ve turkcell e176. Mf 190 olanı ilk başta taktım ağları tara dedikten sonra buldu ve nete bağlandım. Ama e176 da olmadı. Tekrar mf190ı taktım bu sefer o da olmadı. Bu modemleri kullanabilen var mı tablette? yardim...

e176 için turkcell internet ayarlarında yapacaksınız. evde bvenim cihazda ayarlı eve gidip bakayım mng falan yazıyoruz internet adına. ama hepsini vermem lazım.

modem ayarlarını yazacaktınız; sanırım unuttunuz. ben ayarlayamadım bi türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

quote:

kendi cihazıma rootlu 4.1 jelly bean kurdum çok harika oldu. bugün bir arkadasımız benden 32 gb lık olanını aldı. ona da kurdum aynı romu. harika oldu cihazlar uçtu.

test edilmiş bir video vardı malesef videoyu kaldırdılar yukarıda da okumussunuzdur...

16 ile 32 arasında fark var tabikide ama insanlara yardım yaramıyor başka yerlere çekildiği için böyle sorular devam edecektir...

ben kendi adıma konuşuyorum 16gb tavsiye ediyorum... 32gb olan arkadaslarda test etsın ona gore karar kılalım...

O videoyu bizzat izledim videonun sonunda hangisinin 32gb oldugu acıkca belli tabletin arkasını cevırdıler siyah olanı 32gb'tı,ve ips panelinde sorun gorunuyordu yatay bakışta daha parlak beyazımsı bir renge donuyordu ekran 16'lıkta sorun yoktu cam gıbıydı.

• Evet 32GB modelinde IPS panel farkı var bunu önceki sayfada bende onayladım, eğer 16 ile 32 modelini yan yana koyabilecek arakdaş varsa forumda birde ondan onay alıp kesinleştirelim.
  • artik beyaz ve siyah 16 vr 32 gb lik tabletler cikti yeni sayilir 16siyah ve 32 beyazini bulabiliyorsunuz
  • whatsapp messenger sorununu çözdüm beyler

whatsapp ı çalıstırırken ilk seferi wın yardımıyla tablete tanıtıyoruz sonra istediğiniz heryerde(internet olan wına gerek yok) kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

quote:

quote:

quote:

O videoyu bizzat izledim videonun sonunda hangisinin 32gb oldugu acıkca belli tabletin arkasını cevırdıler siyah olanı 32gb'tı,ve ips panelinde sorun gorunuyordu yatay bakışta daha parlak beyazımsı bir renge donuyordu ekran 16'lıkta sorun yoktu cam gıbıydı.

katılıyorum kardeşim sana....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bic'den 16lık aldık bakalım ınsallah sorunsuz olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bic'den 16lık aldık bakalım ınsallah sorunsuz olur

İnşallah dediğin gibi sorunsuz olur.Elektronik biraz da şans işi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 2 Eylül 2012; 9:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Forum ahali faydalı olsun diye yaşadığım sorunları buraya yazacağım ama önce şunu şiddetle dile getirmek istiyorum her mesajıma alıntı yapan insanlar yüzünden mesajlarım siliniyor ( yönetici sağolsun ) ben yazarım,doğru ya da yalnıştır her mesajımda benle polemiğe girmek zorunda değilsiniz siz Cube U30GT'nin ne olduğunu daha bilmezken ben burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyordum, o yüzden bir şey söylüyorsam gerçeklik payı vardır...

Wi-fi kopmaları yaşanıyor,
    Bazen anlamsız kasmalar yaşıyor,
    İnternette video izlerken video acayip haller alıyo,yazılarla ve sayfayla falan birleşiyor
    Şarjdayken dokunmatik sapıtıyor
    SD kartı bir tanıyor bir tanımıyor
    Bazı oyunları açamayacağını söylüyor (Hatta bir oyunu hafızada yer olmadığı için açamayacağını söyledi,halbuki 1.5 gblik Nova 3'ü yükledi)
    Youtube'den videoları çok zor açıyor,alet nasıl 1.6 ghz anlamadım.

(Dokunmatik sapıtması şarj aletindendir diyeceklere cevabı veriyim,evet ondandır belki ama ben pazar çıkıp tüm şarj aletlerini mi deniycem hangisi dokunmatiği etkilemiyor diye.)

Yukarıdaki yazdıklarımı yaşarsanız ürünü geri verin bence,umarım yardımcı olmuştur....

Merhaba
    Dostum sanırım eski seri bir tablet geçmiş eline.
    Daha önce yazdık çizdik konuştuk tekrar edelim, ilk seriler sorunluydu. bunu herkes biliyor. Sonraki serilerde H veya W olmuş farketmiyor.
    Bahsettiğin sorunlar, birebir eski seri cube larla uyuşuyor

yapman gereken şey, güncel yazılımları-romları sırayla denemek. Bir ihtimal romdadır da belki çözersin diye söylüyorum

quote:

Eski serilerin sorunu,
    Elimden geçen 5 tane cube u30gt H versiyonunda hiç bu soruna rastlamadım hocam.
    Tabi benim getirip sattıklarım Sorunsuz H serilerindendi.

Bu sorunun yaygın olduğunu bildiğim için büyük dosyalar indirdim, 1,5 gblık falan, Eğer bağlantı kopması yaşansaydı indirme yarıda kesilirdi, ancak hepsi tamamlandı
    Wifi gücü olarak Aurora 2 den biraz daha iyi olduğunu belirtmek isterim. Aurora 2nin çekemediği yerde çekiyor

quote:

Bunu biraz daha açın hocam
    Dediğim gibi romlara dikkat

quote:

İnternette video izlerken video acayip haller alıyo,yazılarla ve sayfayla falan birleşiyor

tarayıcıyı değiştirin
    Maxthon dolphin gibi tarayıcılarla deneyin

quote:

Bu şarj aletinden kaynaklı bir sorun. haklısınız.

Ben tedarikçimden farklı bir şarj aleti talep etmiştim, Dhden de bir müşterime o şarj aletiyle gönderdim.
    Evde yaptığım testlerde 3000 mah 12 v şarj aleti ile sıkıntısız çalışıyordu.
    (Daha sonra adaptör kargoda hasar gördü sanırım)

quote:

Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor. Ciddi bir sorun

quote:

Bazı oyunları açamayacağını söylüyor (Hatta bir oyunu hafızada yer olmadığı için açamayacağını söyledi,halbuki 1.5 gblik Nova 3'ü yükledi)

Bu korsan crackli oyunlarda sık rastlanan bir hata. Android tecrübesi olanlar bilirler. Hafıza yer yok diye kapatıyor. Cihazla alakalı değil yani

quote:

gene tarayıcıyı ve rom değiştirmenizi önermekten başka birşey gelmiyor akıllara,
    ya donanımsal, ya tarayıcı

quote:

Yukarıdaki yazdıklarımı yaşarsanız ürünü geri verin bence,umarım yardımcı olmuştur....

Yapmanız gereken iade veya değişim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Forum ahali faydalı olsun diye yaşadığım sorunları buraya yazacağım ama önce şunu şiddetle dile getirmek istiyorum her mesajıma alıntı yapan insanlar yüzünden mesajlarım siliniyor ( yönetici sağolsun ) ben yazarım,doğru ya da yalnıştır her mesajımda benle polemiğe girmek zorunda değilsiniz siz Cube U30GT'nin ne olduğunu daha bilmezken ben burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyordum, o yüzden bir şey söylüyorsam gerçeklik payı vardır...

(Dokunmatik sapıtması şarj aletindendir diyeceklere cevabı veriyim,evet ondandır belki ama ben pazar çıkıp tüm şarj aletlerini mi deniycem hangisi dokunmatiği etkilemiyor diye.)

Merhaba
    Dostum sanırım eski seri bir tablet geçmiş eline.
    Daha önce yazdık çizdik konuştuk tekrar edelim, ilk seriler sorunluydu. bunu herkes biliyor. Sonraki serilerde H veya W olmuş farketmiyor.
    Bahsettiğin sorunlar, birebir eski seri cube larla uyuşuyor

yapman gereken şey, güncel yazılımları-romları sırayla denemek. Bir ihtimal romdadır da belki çözersin diye söylüyorum

quote:

Eski serilerin sorunu,
    Elimden geçen 5 tane cube u30gt H versiyonunda hiç bu soruna rastlamadım hocam.
    Tabi benim getirip sattıklarım Sorunsuz H serilerindendi.

Bu sorunun yaygın olduğunu bildiğim için büyük dosyalar indirdim, 1,5 gblık falan, Eğer bağlantı kopması yaşansaydı indirme yarıda kesilirdi, ancak hepsi tamamlandı
    Wifi gücü olarak Aurora 2 den biraz daha iyi olduğunu belirtmek isterim. Aurora 2nin çekemediği yerde çekiyor

quote:

Bunu biraz daha açın hocam
    Dediğim gibi romlara dikkat

quote:

tarayıcıyı değiştirin
    Maxthon dolphin gibi tarayıcılarla deneyin

quote:

Bu şarj aletinden kaynaklı bir sorun. haklısınız.

Ben tedarikçimden farklı bir şarj aleti talep etmiştim, Dhden de bir müşterime o şarj aletiyle gönderdim.
    Evde yaptığım testlerde 3000 mah 12 v şarj aleti ile sıkıntısız çalışıyordu.
    (Daha sonra adaptör kargoda hasar gördü sanırım)

quote:

Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor. Ciddi bir sorun

quote:

Bu korsan crackli oyunlarda sık rastlanan bir hata. Android tecrübesi olanlar bilirler. Hafıza yer yok diye kapatıyor. Cihazla alakalı değil yani

quote:

gene tarayıcıyı ve rom değiştirmenizi önermekten başka birşey gelmiyor akıllara,
    ya donanımsal, ya tarayıcı

quote:

Yapmanız gereken iade veya değişim hocam.

teşekkürler bilgiler için.
    içim rahatladı

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanasici

quote:

bu H ve W versiyonlar arasında fark yok denmişti daha önce, ancak şikayetler var görünüyor?

yabancı forumları takip eden arkadaşlar varsa bu konuyu bir irdeleyebilirler mi acaba?

Hocam şöyle ki ;

Ürün ilk çıktığında H ve W modeli olarak iki çeşidi varmış
    H modelinde donmalar kasılmalar wi-fi problemleri vs yaşanmış o dönemlerde bu sorunlar w de olmadığı için sorunsuz ürün olarak w modeli gösteriliyordu
    Forumlardan takip ettiğim üzere artık h modelindeki sorunlar hatalarda da iyileştirme yoluna gidilmiş ve bunlar ortadan kalkmış hocam.
    Şimdi H veya W ikisinde de problem kalmadığı söyleniyordu ama Erman hocamın yaşadıklarına bakılırsa ki bunun daha örneğini görebiliriz H versiyonunda yine problemler çıkmaya başladı.
    Gerçi bu ürünler eskiden sorun çıkınca rafa kaldırılıp şimdi yeniden ortaya çıkanlar da olabilir.
    Cube nin resmi sitesi ile ve bir çok tedarikçiyle iletişime geçtim cevap bekliyorum , tf de çizik attı bu arada onu da belirteyim
    Cevaplar gelinde burada paylaşıcam

İyi Forumlar

Hocam ilk başlarda H modeli sorunluydu, w modeli gayet güzel işliyordu.

daha snra H modelini de düzelttiler
    Sattığım 5 tane cube u30gt de hiç bir kronik arızaya rastlamadım.
    kesintisiz güçlü wifi, pil ömrü, Akıcılık, Sd-microsd kart durumları vs. vs.

Eğer ilk seri sorunlu cihaz gelmezse, problem yaşayan çok az.
    Sorunlu seriden bir cihaz gelirse direk kendini belli ediyor zaten:

_Athelas_
    arkadaşımızla bir görüşün isterseniz hocam.

• Merhaba arkadaşlar,

Gözlemleyebildiğim kadarı ile tableti eline ulaşan arkadaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor.
    Gelen tabletler hangi programlar yüklü olarak geliyor ya da tableti kullanmaya başlar başlamaz ilk yüklememiz gereken programlar hangileridir bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırlarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dxvxn -- 3 Eylül 2012; 11:01:40 >
  • Benim tablet'im H versiyonu...Gayet güzel çalışıyor problem yok.Ancak garip olan ne biliyor musunuz :)... Oturduğum odada tabletim Wi-Fi 1 çekiyor ama sıkıntı yaratmıyor.Normalde 4 diş çeker ve cep telefonum Laptobumda bunu görüyorum ama yattığım odada tablet hariç cihazlar bir diş çekiyor tablet ise 2 bazende 3 diş çekiyor. Anlamadım valla..
    Ha birde adaptor'üm ucları yamulmuş olarak geldi..Aldığım yere söyledim bana kendiniz alın ücretini karşılayalım dediler ama bir arkadaşta vardı geçici olarak aldım...Daha elektronik çarşısına gidemedim.
    Bunun haricinde cihaz çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydi73

Dün tableti sabahtan aksama kadar ara ara kullandım kitap okudum nette gezdim ilk defa bu kadar kullandım sarjı %54 deydi gözlerime inanamadım

arkadaslar bence tabletler oyun makinası değildir maillerinizi takip edersiniz internette istediğiniz sitede gezersiniz android uygulamalar yuklersiniz
    kitap atarsınız içine canınız sıkılmasın diye ortalama oyunlar yuklersiniz

ama nova vs oyunlar yukleyip pile fazla yüklenmeyin

pil ölürse tablette ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt

quote:

Orijinalden alıntı: seydi73

Dün tableti sabahtan aksama kadar ara ara kullandım kitap okudum nette gezdim ilk defa bu kadar kullandım sarjı %54 deydi gözlerime inanamadım

arkadaslar bence tabletler oyun makinası değildir maillerinizi takip edersiniz internette istediğiniz sitede gezersiniz android uygulamalar yuklersiniz
    kitap atarsınız içine canınız sıkılmasın diye ortalama oyunlar yuklersiniz

ama nova vs oyunlar yukleyip pile fazla yüklenmeyin

pil ölürse tablette ölür

kullanmadıktan sonra ne önemi var ki rockchip 3066 nın..

bence oyun makinesi olarak kullanıp paranın hakkını vermek lazım

Günde 1 kere şarj ettiğimizde bile 2-3 sene pil rahat gider,
    2-3 sene bu cihaz için gayet yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.