Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

cihaz hiç açılmıyor demi bak bu hatayı ainol aurora ii de almıştım sonra img dosyasını kendi hafızasına atabilmiştim sen açamıyosun demi cihazı. ya bu halledilebilr bi sorun.
    otg kablosu ile küçük bir usb den göstermeyi denesene.

malesef cihaz hiç bir şekilde açılmıyor sürekli açılış ekranında kalıyor ve flash mod hariç ne pc ye ne de başka bi alete tepki veriyor...
  • merhaba arkadaşlar bende aynı konuda sıkıntı çekiyorum konuyla çok ilgilisiniz hepinize teşekkür ederim.Benim cihazımda açılıyor ve sonra yatık androide geçiyor,recovery moda alıyorum uptade external... diyorum (hafıza kartı class 4 ve fat 32 formatlı) ve şöyle yazıyor ;

*e:unknown volume for path
    *e:error opening:no such file or directory
    ınstall from sd card complete

sonra ise; uptade rk image from/sdcard diyorum;

*e:unknown volume for path(uptade.img)
    *e:cant mount/uptade.img

can not found firmware image or invalid image
    uptade rkimage complete...

ne yaptıysam bu durum değişmedi ve usb ile bağlayınca böyle dıdıdıdıt diye ses geliyor ama görüyor(driver yüklü)

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadax

merhaba arkadaşlar bende aynı konuda sıkıntı çekiyorum konuyla çok ilgilisiniz hepinize teşekkür ederim.Benim cihazımda açılıyor ve sonra yatık androide geçiyor,recovery moda alıyorum uptade external... diyorum (hafıza kartı class 4 ve fat 32 formatlı) ve şöyle yazıyor ;

*e:error opening:no such file or directory
    ınstall from sd card complete

sonra ise; uptade rk image from/sdcard diyorum;

*e:unknown volume for path(uptade.img)
    *e:cant mount/uptade.img

can not found firmware image or invalid image
    uptade rkimage complete...

ne yaptıysam bu durum değişmedi ve usb ile bağlayınca böyle dıdıdıdıt diye ses geliyor ama görüyor(driver yüklü)

arkadaşlar sorununuz sd kartı mpunt etmemesi. recovery moddaylen kartı çıkarıp takın. sonra mount ediyor..

ondan sonra yükleme yapar.. selamlar

• http://www.51cube.com.tr

cube firması Türkiye'de resmi olarak bayilik açmış türkçe sitesi var satışlara yakında başlıyacaklarmış sorunlu cihazlarınızı firma aracılıyla düzeltebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

quote:

class 4 kullanın unmount sd card hatasını birçok çinli tablet veriyor zaten.

Ne yapsam da bir türlü olmadı, yalnız beni anlamadığım sd kartı görmesine rağmen neden sadece .img dosyasını göremiyo tablet...

en alt menuyu seçiyorsunuz diyeceğim ama tümünü denemişsinizdir...

emin olun aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ..

o zaman ne uğraşıyoruz :)

• arkadaşlar

CyanogenMod 10 (cm10) JB V1.0 [19.12.12] U30GT-H/W/PipM1

bu romu yükleyebilen var mı ?

acil yüklemenin nasıl yapıldığını öğrrenmem lazım wifi çalışmıyor bu romda düzeltilmiş.
    romun bulunduğu site de şu;
    PipM1&highlight=cm10http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?2534-ROM-CWM-BASE-CyanogenMod-10-(cm10)-JB-V1-0-19-12-12-U30GT-H-W-PipM1&highlight=cm10
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

arkadaşlar

acil yüklemenin nasıl yapıldığını öğrrenmem lazım wifi çalışmıyor bu romda düzeltilmiş.
    PipM1&highlight=cm10http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?2534-ROM-CWM-BASE-CyanogenMod-10-(cm10)-JB-V1-0-19-12-12-U30GT-H-W-PipM1&highlight=cm10

1 nolu mesajda yazıyor nasıl yükleyeceğin.

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

arkadaşlar

1 nolu mesajda yazıyor nasıl yükleyeceğin.

selamlar

işte anlıyamadım nasıl yükleme yapıcağımı yardımcı olur musun?

• sd kartın içindeki diğer dosyaları görüp de .img dosyasını görmemesine anlam veremiyorum ben. Diğerlerini de görmese hadi dicem ki açmıyor ama

diğerlerini görebiliyorum !

Format atıp sadece .img dosyasını sd karta attığımda da boş bi dosya gibi gösteriyor !

Denediğim diğer kartlarla da olmadı, bu gün sinirlenip tableti duvara vurmamak için zor tuttum kendimi, kolay erişemeyeceğim bier yere kitledim hatta

biraz ayrı zaman geçirelim diye
  • aynen kardeşim böyle olmayacak her şeyi denedik başarısız oldu artık yapacak tek şey var içini açmak tornavidayı bulduğum an açacam çok zor bir olay değil zaten ama bulamıyorum :)
  • quote:

aynen kardeşim böyle olmayacak her şeyi denedik başarısız oldu artık yapacak tek şey var içini açmak tornavidayı bulduğum an açacam çok zor bir olay değil zaten ama bulamıyorum :)

kardeşim servise götürsene

Akşahin Yapı ve Elektronik İnş. San. Tic. Ltd Şti.
    Batman Sokak No:70-1/1 Sahrayıcedid Mahallesi Kadıköy İSTANBUL
    Tel:+90 216 368 94 06
    info@51cube.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

aynen kardeşim böyle olmayacak her şeyi denedik başarısız oldu artık yapacak tek şey var içini açmak tornavidayı bulduğum an açacam çok zor bir olay değil zaten ama bulamıyorum :)

info@51cube.com.tr

Daha önce götüren var mı servise,

Yapıldığına şahit oldunuz mu acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

info@51cube.com.tr

Daha önce götüren var mı servise,

Yapıldığına şahit oldunuz mu acaba ?

sordum email ile

-çinden satın aldım peki cihazım garanti kapsamında mı? sorun olursa size gönderip tamirini sağlayabilir miyiz?

Dışardan getirilen cihazlara garanti ve servis hizmeti vermiyoruz çünkü ithalatçı firma olarak sadece kendi getirdiğimiz model ve adetlere göre yedek parça stoğu tutmaktayız, kendi getirmediğimiz ürünlere yöndelik yedek parça bulundurmamaktayız, ancak yazılımsal problemlerde insanların mağdur olmaması için sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz kesinlikle dışardan gelen cihazların için açıp donanımsal arızalara müdahale etmiyoruz.

İyi günler.

• arkadaslar bu arada cm10 u deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Son olarak, Cube U30GT ile Artes D9702 arasında gidip geldim bir süre. Artes D9702, Pipo Max M2'nin Türkiye versiyonu, arkasında distiribitör var, Rom desteği var. Fiyatı 450 TL. Daha da düşecektir.

Ve nihayet aşağıdaki linkten bu sabah siparişi vermiş bulunuyorum:
    http://www.webdenal.com/artes-d9702-siyah_500099.html

Artes 9702 için açılan forum sayfası şurada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/mpage_5/f_/key_//tm.htm#69053700

Benim gibi uzun süre tereddüt yaşayan ve Çin'den getirtme konusunda beklemeye dayanamayanlar için önerilir.

Siz iki üründe arasında bir araştırma yaptınız mı? Bende şuan ikisi arasında gidip geliyorum, cube u30gt artık türkiye resmi olarak geliyor, her ikisinin fiyatı ortalama aynı? Bu konuda uzman olan arkadaşlardan öneri bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 25 Aralık 2012; 19:00:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: franko

Son olarak, Cube U30GT ile Artes D9702 arasında gidip geldim bir süre. Artes D9702, Pipo Max M2'nin Türkiye versiyonu, arkasında distiribitör var, Rom desteği var. Fiyatı 450 TL. Daha da düşecektir.

Ve nihayet aşağıdaki linkten bu sabah siparişi vermiş bulunuyorum:
    http://www.webdenal.com/artes-d9702-siyah_500099.html

Artes 9702 için açılan forum sayfası şurada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/mpage_5/f_/key_//tm.htm#69053700

Benim gibi uzun süre tereddüt yaşayan ve Çin'den getirtme konusunda beklemeye dayanamayanlar için önerilir.

Siz iki üründe arasında bir araştırma yaptınız mı? Bende şuan ikisi arasında gidip geliyorum, cube u30gt artık türkiye resmi olarak geliyor, her ikisinin fiyatı ortalama aynı? Bu konuda uzman olan arkadaşlardan öneri bekliyorum...

cube u30gt nin eksikleri kamerası çok dandik hoperlör sesi çok az çıkıyo donanımsal veya yazılımsal sorunları var çokda az olsa çok memnum olanlarda bayağı fazla bendeki problem 3-4defa kapatıp açıktan sonra açılış ekranında kala kalalıyo ondan devamlı güncel yedek tutuyorum

yine eksileri gps yok 3g si yok

artıları performansı ve ekran kartı çok iyi testlerde yüksek puan alıyor bazı oyunları yükleyemiyosun o ayrı problem sık sık güncelleme alıyor daha ince vb

• bir de aralarında ekran ve kullanım farkı var 10.1 16:9 oranları en ideali bence (7, 9.7 ve 10 kullanmış bir i olarak)
  • quote:

bir de aralarında ekran ve kullanım farkı var 10.1 16:9 oranları en ideali bence (7, 9.7 ve 10 kullanmış bir i olarak)

Cube u30gt mi 16:9 yoksa Artes D9702 mi?
  • quote:

quote:

bir de aralarında ekran ve kullanım farkı var 10.1 16:9 oranları en ideali bence (7, 9.7 ve 10 kullanmış bir i olarak)

bence cube al ...
  • quote:

quote:

U30GT TABİKİ ÇÖZÜNÜRŞÜĞÜDE İYİ HEM
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.