Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

bir de aralarında ekran ve kullanım farkı var 10.1 16:9 oranları en ideali bence (7, 9.7 ve 10 kullanmış bir i olarak)

Cube u30gt mi 16:9 yoksa Artes D9702 mi?

U30GT TABİKİ ÇÖZÜNÜRŞÜĞÜDE İYİ HEM

Ilginiz icin tesekkur ederim. Bügün cube u30gt siparisi verdim, kismet olursa pazartesi bende olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bir de aralarında ekran ve kullanım farkı var 10.1 16:9 oranları en ideali bence (7, 9.7 ve 10 kullanmış bir i olarak)

Cube u30gt mi 16:9 yoksa Artes D9702 mi?

U30GT TABİKİ ÇÖZÜNÜRŞÜĞÜDE İYİ HEM

Ilginiz icin tesekkur ederim. Bügün cube u30gt siparisi verdim, kismet olursa pazartesi bende olur.

güle güle kullan...

• güzel karar vermişsin bu cihaz çok iyi cok kişi kullanıyor hani hepsi kullanıcı oldğuu için çok iyi falan okuyamazsın burada ama genelde sıkıntılı çıkanlar geribildirim ve çözüm arayışında olduğundan onlar göz önüne geliyor işte. bir de şans işi biliyosun
  • Kullanıcı arkadaşlar, cihazı satın almak için tavsiye edeceğiniz siteler nelerdir?
  • Sans isi ama aliexpress cok cok iyi degil hele eternal teamden sakin alma tecrube ile sabit pandawill gibi siteler var fena sayilaz bir de odemeyi paypal ile gec paypal aliciyi muthis koruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Kullanıcı arkadaşlar, cihazı satın almak için tavsiye edeceğiniz siteler nelerdir?

kardeşim yurtdışından getirme bizim gibi çünkü uzun sürüyo gelmesi ve türkiyede garantisi yok reklam gibi olmasın Türkiye Distiribütöründen al cube nin bütün modelleri Türkiyeye 2 yıl garantili biçimde geldi retina tabletde gelmiş çözünürlüğü çok yüksek

http://cubemarket.sanalpazar.com/dukkan/Cubemarket__u695842

• Arkadaşlar Açılış ekranında kala kalanlara çözüm buldum bu sefer bi 30snye bekleyin açılmazsa (Vol +) tuşuna basılı tutun direk açılıyor kayırdı ekranı gelmeden ama sistem eskisi gibi çalışmıyor çoğu uygulamaya basınca hata veriyor ayarlara girip bilgileriniz silinmeden yeniden format atmak lazım sonra titanium backup pro dan yedek aldığınız programları kurarsınız sonra bi restart makina eskisi gibi çalışır tarafımca denendi sıfırdan herşeyi silip frimware yüklemeye gerek kalmadı çünkü 5-6 gb müzik 14gb oyun dosyam var bu külfetten kurtardı beni
  • Çinden (aliexpress ) 16 kasım da verdiğim kılıf siparişi elime 31/12 de ulaştı.. sipariş verecekler bu zaman dilimini
    göze alsınlar..

selamlar.

İyi seneler
  • Bende yeni aldim bu tableti. İlk defa android tablet kullaniyorum, asagida geri okunun yaninda ki dikdörtgen kutucuga basinca sol tarafda actigim uygulamalar cikiyor. Bunlar son uygulamalar mi yoksa acik olan uygulamalar mi? Acik olan uygulamalar ise bunlarin hepsini birden nasil kapatabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende yeni aldim bu tableti. İlk defa android tablet kullaniyorum, asagida geri okunun yaninda ki dikdörtgen kutucuga basinca sol tarafda actigim uygulamalar cikiyor. Bunlar son uygulamalar mi yoksa acik olan uygulamalar mi? Acik olan uygulamalar ise bunlarin hepsini birden nasil kapatabilirim?

bunlar son kullanılan programlar. acılan menüde programları parmakla sola kaydırarak listeden silebilir ve bu listeden sildiklerin aynı zamanda kapanır. diğer arka planda calışan fakat listede olmayan programları kapatmak istersen clean master tavsiye ederim. fakat android işletim sistemi programları daha cok ram'e ihtiyac duyarsa kendi kapatıyor zaten, manuel kapatmak cihazı biraz hızlandırıyor hissi verse de daha cok pil tüketimine sebep olabilir. programları kendi haline bırakmak en iyisi. gerektiğinde kendi kapanır.

• quote:

Bende yeni aldim bu tableti. İlk defa android tablet kullaniyorum, asagida geri okunun yaninda ki dikdörtgen kutucuga basinca sol tarafda actigim uygulamalar cikiyor. Bunlar son uygulamalar mi yoksa acik olan uygulamalar mi? Acik olan uygulamalar ise bunlarin hepsini birden nasil kapatabilirim?

bunlar son kullanılan programlar. acılan menüde programları parmakla sola kaydırarak listeden silebilir ve bu listeden sildiklerin aynı zamanda kapanır. diğer arka planda calışan fakat listede olmayan programları kapatmak istersen clean master tavsiye ederim. fakat android işletim sistemi programları daha cok ram'e ihtiyac duyarsa kendi kapatıyor zaten, manuel kapatmak cihazı biraz hızlandırıyor hissi verse de daha cok pil tüketimine sebep olabilir. programları kendi haline bırakmak en iyisi. gerektiğinde kendi kapanır.

• Merhaba, tablet kapalı konumdayken şarz oluyor mu? Adaptörün fişini takınca direk açılıyor, ben cihazı komple kapatsam şarz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

yeni güncelleme çıktı !!! ama 4.1.1 yine :( 4.2.1 i bekliyodum ama daha çıkmadı

Rootlu CUBE U30GT-H 1.11 versiyon
    http://www.arctablet.com/blog/downloads/firmware/Cube/kasty-cube_u30gt_h-41-111-rooted.zip/

http://cdn02.arctablet.com/utils/download.php?file=/firmware/Cube/kasty-cube_u30gt_h-41-111-rooted.zip&p1=1356999406&p2=9dac570bfb55b5a700348455c51c3087b3870130&p3=15391

Yeni rom u denedim,

tablette wifi problemi var, wifi aktif olmuyor

yeni romu yüklediğimde sürekli restrat attı,

tekrar 1.2 infected rom'a döndüm

wifi problemi ile yardımcı olabilecek varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *jabba*

quote:

http://www.arctablet.com/blog/downloads/firmware/Cube/kasty-cube_u30gt_h-41-111-rooted.zip/

http://cdn02.arctablet.com/utils/download.php?file=/firmware/Cube/kasty-cube_u30gt_h-41-111-rooted.zip&p1=1356999406&p2=9dac570bfb55b5a700348455c51c3087b3870130&p3=15391

Yeni rom u denedim,

Bende yeni aldım tableti, modem karşımda 7-8 metre uzaklıkdayım, 2 kademe çekiyor, nadir de olsa 30-40 dakika bir kopuyor.

bu normal bir durummudur?

modemden ayar falan mı yapmak gerekir,

• 1 ay bekledik 2 arkadaş.

Ürünler dün geldi. Ürünleri sanalpazarı ile aldık henüz para transferine izin vermedik. Aşağıdaki sorularıma cevap veren dostlar olursa cevab göre iade etmeyi düşünebilirim.

Ben çok fazla filim izliyen birisiyim, geneldede 1080p.

Şuan tablet 4 gb üstü dosyaları göremiyor. Bu sorunu aşmanın yöntemi kolaymıdır. Ücret ödiyerek yapan yerler varsa bu çözümü onada yönlenebilirim.

İçinde çince uygulama dolu bunların kaldırılması için gene nasıl bir destek bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-E-R-K-E-Z -- 1 Ocak 2013; 12:20:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *jabba*

quote:

Yeni rom u denedim,

Bende yeni aldım tableti, modem karşımda 7-8 metre uzaklıkdayım, 2 kademe çekiyor, nadir de olsa 30-40 dakika bir kopuyor.

bu normal bir durummudur?

modemden ayar falan mı yapmak gerekir,

senin modemin iyi değil yani 54mbit en fazla wifi yayını yapabiliyo ve anteni gücsüz sana önerim en aşağı 150mbit veya 300 mbitlik daha üstleri var ama pahalı en az cift antenli router alman evin her tafafında yüksek hızla internete girersin ben 20metreden ağ bağlatısı yapıp tableti lcdye bağlayıp sorunsuz 1080 film izliyorum ve 16mbit internetim var ana makinada 12mbit geliyo 20 metreden tablet ile 10-11mbit arası cekim alıyorum bu tablet maksimum 65mbite kadar destekliyo yani iyi antenli bi router senin işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: C-E-R-K-E-Z

1 ay bekledik 2 arkadaş.

Ürünler dün geldi. Ürünleri sanalpazarı ile aldık henüz para transferine izin vermedik. Aşağıdaki sorularıma cevap veren dostlar olursa cevab göre iade etmeyi düşünebilirim.

Ben çok fazla filim izliyen birisiyim, geneldede 1080p.

Şuan tablet 4 gb üstü dosyaları göremiyor. Bu sorunu aşmanın yöntemi kolaymıdır. Ücret ödiyerek yapan yerler varsa bu çözümü onada yönlenebilirim.

İçinde çince uygulama dolu bunların kaldırılması için gene nasıl bir destek bulabiliriz.

kardeşim sen 4-5 gb üstü filmleri tablete mi yüklüyosun denemedim ama bi bakıyım ağ bağlantısı yapman daha iyi olur bence
    cin uygulamalarını kadırman icin paylastıgım yeni romu tablete yuklemen gerekir rootlu versiyon linkden indir update.img dosyasını tabletin icine at install butonuna bas kendi kursun direk

• Rom yüklemek isteyen arkadaşlara ufak bi tavsiye decontaminate v3.0 romu yükledim hiç memnun kalmadım ondan sonra cm10 rom yükledim gayet stabil , flash playerda yüklenebiliyor aşağıdaki adresden indirebilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_mhnds

Rom yüklemek isteyen arkadaşlara ufak bi tavsiye decontaminate v3.0 romu yükledim hiç memnun kalmadım ondan sonra cm10 rom yükledim gayet stabil , flash playerda yüklenebiliyor aşağıdaki adresden indirebilirsiniz .

http://www.flashmyandroid.com/forum/forumdisplay.php?312-ROM-Development

yorumlara baktım kimse memnun kalmamış cm10dan geliştirilmemiş daha bugları çok deniyor hepsi officğial romlara geri dönmüş senin görüşün ne ustat?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.