Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekcan

merhaba;
    Bende u30gt -h tabletimi yeni aldım. model numarası MID ve derleme munarası RK30_ANDROID4.1.1-SDK MID görünüyor. bu MID nedir acaba? v.1.11 e güncellemem icap edermi? . Bende de bazı zamanlar wifi da zayıflama ve çekim problemi yaşanmakta. birde windows 8 metro yu önerirmisiniz?

1.11 e güncelle metro 8 kasıyor tema gibi olduğu için 1.11 iyi ama custom istersen ş u an cm10 var. cm10 için başlangıçta uzak dur derim bence once 1.11 i yükle sonra uğraştıkça tecrüben artar ha bir de brick etme güzel usb kablosu kullan kendisininki kötü
  • wifi sorunu düzeltildimi 1.11 de yada önceki versiyonlarında , benim mid versiyon hangisi oluyor? birde 1.11 firmwire update dediğimiz olay komple işletim sisteminin (rom) un baştan yüklenmesi değilmi? yani kurmuş olduğum programların hepsi silinecek değilmi? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekcan

wifi sorunu düzeltildimi 1.11 de yada önceki versiyonlarında , benim mid versiyon hangisi oluyor? birde 1.11 firmwire update dediğimiz olay komple işletim sisteminin (rom) un baştan yüklenmesi değilmi? yani kurmuş olduğum programların hepsi silinecek değilmi? teşekkürler

hepsi silinecek yedek al ya da tekrar kur.
  • diğer sorularım hakkında da bilgin varmı acaba? teşekkürler...
  • ilk sayfaya bakarsan orada nasıl yükleneceği rom güncellemsi vs herşey var yeterki eksiksiz uy talimatlara
  • arkadaslar sadece cube u30gt için mi gecerli bunlar u9gt2 için root olayları farklı mı
  • download firmware start (diyor)
    daha sonrada
    download firmware fail
    diyip hata veriyor. Sorun ne olabilir?

bu işlemle birlikte tablet artık açılmıyor. Fakat görev yöneticisinde tablet görünüyor. Şimdi ne yapmak gerekiyor?

tablet 32gb

Rockchip Batch Tool v1.5 de yeşil yanıyor (connected Devices, 7-3 olarak görünüyor)
    fakat tablet açılmıyor, firmware yüklenmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Ocak 2013; 15:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

download firmware start (diyor)
    daha sonrada
    download firmware fail
    diyip hata veriyor. Sorun ne olabilir?

bu işlemle birlikte tablet artık açılmıyor. Fakat görev yöneticisinde tablet görünüyor. Şimdi ne yapmak gerekiyor?

tablet 32gb

Rockchip Batch Tool v1.5 de yeşil yanıyor (connected Devices, 7-3 olarak görünüyor)
    fakat tablet açılmıyor, firmware yüklenmiyor...

evet arkadaşlar sonunda unbrick olayını yaptım tecrübelerimi anlatayım. en önemli haberim artık tableti açmanıza gerek yok. gerçi ben açmış bulundum ama boşuna [simage][/simage]

1- önce tft kartınıza en son image dosyasını atın.

2-tableti açınca ! işareti gelecek.

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.

4- recovery menüsü gelecek.

5- tft yi çıkarıp takın (mount etmesi için)

6- update external storage firmware seçin

7- update edecek. artık bilgisayarınız u30gt yi görecek. ama driveri tanımayacak

8- tekrar ses açma kapama power a basarak recovery menüsüne girin

ve yeniden firmware yükleyin. bundan sonra tanımaya başlıyor va 1 nolu mesajdaki programla
    image dosyasını atın ve güle güle kullanın.

selamlar ...

• tablet hiç açılmıyorki? o işi nasıl yapacağız?
  • quote:

tablet hiç açılmıyorki? o işi nasıl yapacağız?

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.
  • evet bende "açılmıyor" dedim. Siyah ekran öyle duruyor. Sanki tablet çalışmıyor gibi hiç bir şey olmuyor. Daha açık nasıl söylenir bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Ocak 2013; 15:39:41 >
  • cihazı ttnet in vermiş olduğu Air5341 modemle kullanan var mı? wifi durumu hakkında bilgi edinmek istiyorum.
  • quote:

evet bende "açılmıyor" dedim. Siyah ekran öyle duruyor. Sanki tablet çalışmıyor gibi hiç bir şey olmuyor. Daha açık nasıl söylenir bilemedim.

şarjı olduğuna emin ol.. ve 5,6 kez dene

aynı anda olmasına dikkat et..

ses açma , ses kapama ve power düğmesine aynı anda bas.. firmware yükleme ekranı gelecek.

selamlar
  • Tuşlara basmayı becerebildiğimi düşünüyorum? update sırasında tablet sıçtı, bir dahada açılmadı. Öyle bir ekranın geldiği felanda yok. Şarja takıp denedim, amuda kalkıp denedim pc ye takıp denedim cık.. Sanki alet aslında maket.. Tepki 0.

kısaca bahsettiğin 2 inci aşama yok! ekranın geldiği felan yok..

şu olayı yapacağımda, uygun tornavida yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=4LX9OnOwACU&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Ocak 2013; 20:05:11 >
  • quote:

Tuşlara basmayı becerebildiğimi düşünüyorum? update sırasında tablet sıçtı, bir dahada açılmadı. Öyle bir ekranın geldiği felanda yok. Şarja takıp denedim, amuda kalkıp denedim pc ye takıp denedim cık.. Sanki alet aslında maket.. Tepki 0.

kısaca bahsettiğin 2 inci aşama yok! ekranın geldiği felan yok..

şu olayı yapacağımda, uygun tornavida yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=4LX9OnOwACU&feature=player_embedded

bende açmak için çok uğraştım sonra cep telefon tamircisine götürdüm 2 dk da açtı.. sende öyle yap..

selamlar

• her seferinde tamirci komik olur. Ne zaman tekrar karşılacağım belli olmaz. Üstüne işlemi halledene kadar aleti açık tutup işim bitince gerimi kapattıracağım :P. Neyse yarın gerekli tornavidaları almak için dışarı çıkacağım.
  • Merhaba

4.1.1 kurdum ancak nedense fFace vb. Videolar açılmıyor.?? Flash desteği ile yok diyor .
    Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

cihazı ttnet in vermiş olduğu Air5341 modemle kullanan var mı? wifi durumu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

TTnet kullanan kalmadı mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletin üstündeki vidalar için t4 gerekiyor dimi? t4 ile açamadığınız, sorun yaşadığınız oldu mu?

edit: t4 müş. Önceki gün aldığım setdeki t4 uymamamıştı (ikea dan almıştım). Yeni aldığım setdekinde sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 11 Ocak 2013; 11:50:25 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 10 Ocak 2013; 23:43:43 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.