Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni u30gtler full beyaz renk secenegi ve cift hoparlör yaziyor artik aliexpress gibi sitelerde bu cift hoparlörlu versiyondan alan var mi hic?

• Arkadaşlar Driver windows 8de çalışmıyor acaba windows 8de çalışan varmı konu hakkında biligisi olan lütfen yardım etsin
  • arkadaşlar c10 romu yükleyen hiç kimse yok mu wifi açılmıyor o romu denemem lazım ama yükleyemedim bi türlü
  • Flash desteği hakkında ne yapabiliriz?
  • Arkadaşlar merhaba.elinde bozuk cihaz olan varmı

Benim cube u30gt brick oldu içini açıp reset attım cihazı toplarken ön cam ekranını kırdım. içerideki ips ekran sağlam.

bana dış kasa arka kapak vs lazım. elinde cihazı ölü olupda değerlendirmek isteyen olursa talibim.

bana lazım olanlar. ön cam ve arka kapak yan metal çıta, anakartın üzerindeki ses açma kapama ve güç tuşları.

pm den ulaşabilirsiniz.teşekkür ederim.
  • bu konu öldü galiba kimse bakmıyor bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

arkadaşlar c10 romu yükleyen hiç kimse yok mu wifi açılmıyor o romu denemem lazım ama yükleyemedim bi türlü

Tavsiye etmem henüz test aşamasında çok eksik bir rom hiç uğraşmayın yükleyince de wifi açılmıyor faydası olmuyor yani.Hatta son versiyonunu yükledim bluetooth yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanos -- 16 Ocak 2013; 1:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanos

quote:

arkadaşlar c10 romu yükleyen hiç kimse yok mu wifi açılmıyor o romu denemem lazım ama yükleyemedim bi türlü

Tavsiye etmem henüz test aşamasında çok eksik bir rom hiç uğraşmayın yükleyince de wifi açılmıyor faydası olmuyor yani.Hatta son versiyonunu yükledim bluetooth yoktu.

hadi ya. benim tabletin wifiyi yapamayacağım anlaşıldı..
  • quote:

quote:

quote:

Bende wifi zedeyim, daha önce birkaçkez başıma geldi fakat rom yükleyerek yapmıştım,

şimdi elimde kaldı,

geçen yine c10 yükledim, open garden yükledim, wifi çalıştı, fakat bu rom çok kararsız
    sürekli durduk yere restart atıyor, şimdi tekrar 1.2 infected roma dönerek

wifi yi aktif hale getirmeye çalışacağım, getiremezsek donanimsal olarak
    tamir yoluna gidilecek.

bilgisayara usb ile bağlasak, bilgisayardaki internetu kullanabilirmiyiz ?

yada usb-lan adaptörü ile internete girebilirmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *jabba*

quote:

quote:

quote:

Bende wifi zedeyim, daha önce birkaçkez başıma geldi fakat rom yükleyerek yapmıştım,

şimdi elimde kaldı,

geçen yine c10 yükledim, open garden yükledim, wifi çalıştı, fakat bu rom çok kararsız
    sürekli durduk yere restart atıyor, şimdi tekrar 1.2 infected roma dönerek

wifi yi aktif hale getirmeye çalışacağım, getiremezsek donanimsal olarak
    tamir yoluna gidilecek.

bilgisayara usb ile bağlasak, bilgisayardaki internetu kullanabilirmiyiz ?

yada usb-lan adaptörü ile internete girebilirmiyiz ?

kullanırsın ama uygun usb adaptör alman lazım

tp link wn serileri oluyor 150 mb olanını al

selamlar..

• Arkadaşlar wifi zede olarak tableti çine gönderdim teslim almadılar geri geldi 3ay kaybettim bu arada cube fabrikasına mail attım çaresizim wifi çalışmıyor diye tam 1 ay sonra cevap verdiler donanımsal olduğunu düşünüyorum gönderebliyorsanız gönderin diye bu arada çine gitmek tablete yaramış mı ne gelince açtım wifi çalışır gibi oldu işareti çıktı biraz zorladım açtım kapadım felan çalıştı.Neyse bir müddet sorunsuz kullandım 2-3 gün sonra tableti fabrika ayarlarına alınca çalışmaz oldu.Bu arada cube Türkiye ile bağlantı kurdum onlar programsal olabileceğini rom değiştirmenin bu şekilde yapabileceğini bootloader eşleşmediği zaman böyle olabileceğini söylediler seri numarasını göndermemi söylediler gönerdim bekliyorum.İyi birileri ile görüştüm telefonda cube distiribütörü olduklarının bilincindeler.Cihaz güzel elinden birkaç meşhur tablet geçmiş biri olarak sorun çıkarmasa keyifle kullanılabilecek performansı yeterli bir cihaz umarım cube Türkiye yardımcı olur böylece müşteri kazanırlar.

• quote:

Arkadaşlar wifi zede olarak tableti çine gönderdim teslim almadılar geri geldi 3ay kaybettim bu arada cube fabrikasına mail attım çaresizim wifi çalışmıyor diye tam 1 ay sonra cevap verdiler donanımsal olduğunu düşünüyorum gönderebliyorsanız gönderin diye bu arada çine gitmek tablete yaramış mı ne gelince açtım wifi çalışır gibi oldu işareti çıktı biraz zorladım açtım kapadım felan çalıştı.Neyse bir müddet sorunsuz kullandım 2-3 gün sonra tableti fabrika ayarlarına alınca çalışmaz oldu.Bu arada cube Türkiye ile bağlantı kurdum onlar programsal olabileceğini rom değiştirmenin bu şekilde yapabileceğini bootloader eşleşmediği zaman böyle olabileceğini söylediler seri numarasını göndermemi söylediler gönerdim bekliyorum.İyi birileri ile görüştüm telefonda cube distiribütörü olduklarının bilincindeler.Cihaz güzel elinden birkaç meşhur tablet geçmiş biri olarak sorun çıkarmasa keyifle kullanılabilecek performansı yeterli bir cihaz umarım cube Türkiye yardımcı olur böylece müşteri kazanırlar.

wifizede olarak gelişmelerden haberdar edersen sevinirim,

bende Türkiye cube yetkililerine mail attım,
    yurdışı cihazı teknik servis hizmeti veremeyiz diyerek kestirip atmadılar, olumlu yaklaştılar,

fakat yurdışı çok fazla sahte cihazın olduğunu, ve cihazın farklı versiyonları olduğunu belirtiyorlar

ellerinde sadece Türkiye'de satışını yaptıkları tablerlere göre yedek parça olduğunu belirttiler,

ayrıca özel bir İpad servisi ile görüştüm, cube tamiratı yapıyoruz diyerek daha öne siteye ilan açmışlardı
    yedek parça sıkıntısı olduğu için pek olumlu yaklaşmadılar.

• Arkadaşlar cube u30gt mini 7'' tablet var ve aleti fabrika verilerine çevirdim ve yeniden açtığımda şifre sordu.Şifreyi nasıl öğrenebilirim.Yardım ederseniz çok sevinicem.Şimdiden teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar simdi bu tabletin ses sorunu sesinin az çıkması mı kalitesiz çıkması mıdır ? Bir de ürünü Tr den garantili alan arkadaşlarin wi fi sorunu yaşayıp yaşamadıklarını paylaşmasını rica ederim. teşekkürler görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonu gibi arka yuz silikon kiliflar var tabletlere gore bunun icin arattim bulamadim keske bulsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , tableti TR den distribütöründen alanlarımız var mıdır ? Bir bilgi verirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakculak

Selam arkadaşlar simdi bu tabletin ses sorunu sesinin az çıkması mı kalitesiz çıkması mıdır ? Bir de ürünü Tr den garantili alan arkadaşlarin wi fi sorunu yaşayıp yaşamadıklarını paylaşmasını rica ederim. teşekkürler görüşmek üzere

Ses az çıkıyor, kulaklık ile kaliteli ancak normal kullanımda az. TR garantilileri bilmiyorum ancak ben Aliexpressten aldım 5 ay oldu sadece şarjda iken azbiraz dokunmatik sapıtması oluyor ki o da şarj aletinin yenilenmesi ile gideriliyormuş ama gerek duymadım açıkcası, onun harici çook memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Selam arkadaşlar simdi bu tabletin ses sorunu sesinin az çıkması mı kalitesiz çıkması mıdır ? Bir de ürünü Tr den garantili alan arkadaşlarin wi fi sorunu yaşayıp yaşamadıklarını paylaşmasını rica ederim. teşekkürler görüşmek üzere

Ses az çıkıyor, kulaklık ile kaliteli ancak normal kullanımda az. TR garantilileri bilmiyorum ancak ben Aliexpressten aldım 5 ay oldu sadece şarjda iken azbiraz dokunmatik sapıtması oluyor ki o da şarj aletinin yenilenmesi ile gideriliyormuş ama gerek duymadım açıkcası, onun harici çook memnunum.

aynı sıkıntıları ben de yaşadım tavsiyem ses için volume + apk yıdeneyin bir de poweramp gibi bir mikser ayarlı apk olsun yeterli olacaktır. ses az çünkü ses mono hoparlörden geliyor yani durum lüks araca şahin cantları takmak gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

aynı sıkıntıları ben de yaşadım tavsiyem ses için volume + apk yıdeneyin bir de poweramp gibi bir mikser ayarlı apk olsun yeterli olacaktır. ses az çünkü ses mono hoparlörden geliyor yani durum lüks araca şahin cantları takmak gibi olmuş

Teşekkür ediyorum deneyeceğim, genelde kulaklık ile kullandığımdan sıkıntı olmuyordu ama çok sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• önce özür diliyorum bilgisizliğime verin. ÇİN den tablet geldi .şimdi ben bir bilgisayar gibi kullanmak için hangi yüklemeleri nereden nasıl yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.