Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekrandaki takip çizgileri yanlış hatırlamıyorsam gelişmiş ayarlarından yapılıyor. Telefonu resetle bulamazsan kesin geçer.
  • Merhaba arkadaşlar.Bende bu tableti almak istiyorum ama birkaç sorum var. Ekran kalitesi ve hassaslığı nasıl ? Oyun performansı ve internet çekim gücü nasıl ? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McKerem34

Merhaba arkadaşlar.Bende bu tableti almak istiyorum ama birkaç sorum var. Ekran kalitesi ve hassaslığı nasıl ? Oyun performansı ve internet çekim gücü nasıl ? Şimdiden teşekkürler.

ekran kalitesi iyi hassaslığı da iyi oyun performans ı mükemmel internet çekim gücü ne fazla bişi diyemem ama bildiğim kadarıyla en yüksek kademenin bir aşağısındaki yada 2 aşağısındaki
  • Benim de tabletim c.tesi geliyor arkadaslar, gelir gelmez ilk ne kurayım?
  • 51 cube u25gt model tabletimde ( çok fazla sayıda desen denemesi yapıldı ) hatası alıyorum şuan usb kablosu ile laptopa bagladım ama bir türlü hatayı gideremedim.
    bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
  • Arkadaşlar merhaba bende cube-u30gt kervanına katıldım. gg dan faturalı garantili aldım. 4.1.1 olarak geldi. içinde çinli uygulamalr var. bunları rom atmadan silebilirmiyim. rom atarsamda garanti dışı kalırmı acaba. bende de wifi çekimi sanki sıkıntılı gibi. 2 tane laptop var 2 side az da olsa çekiyor ama tablet nerdeyse hiç çekmiyor. komşudan alıyorum neti arada en az 2-3 duvar var 10 mt felan da mesafe var. komşuyla konuşup modeme anten mi alsam ne yapsam bilemedim.
  • Bende gg'den faturalı garantili aldım, ama bende hiç çin uygulaması yoktu, size tavsiyem eve aktarıcı (access point) alın,
  • Şu oyun paylaşımlarını anasayfada toplayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Şu oyun paylaşımlarını anasayfada toplayabilir miyiz?

kapat aç düzelir
    hehe nıckı sevdım ya :D
    guzel olur ilk veya 2.mesaja

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Bende bu tableti almak istiyorum ama birkaç sorum var. Ekran kalitesi ve hassaslığı nasıl ? Oyun performansı ve internet çekim gücü nasıl ? Şimdiden teşekkürler.

ekran ips veya mva olanları var aldığınızda kutunun yanında hangi ekran olduğu yazar 10 parmak hassasiyeti var oyun performansı çok iyidir antutu testleri 12000 küsür puan alır ve yüklenen hiç bir oyunu kasmadan donmadan oynarsınız internet çekim güçü 65mbite kadardır tablet alıcıdır modeminizi 150mbit veya 300mbit olarak dbi si yüksek antenlerle en az 2 veya 3 antenli olacak şekilde değiştirseniz veya router alırsanız evin her yerinde modemin yanında hızınız ne ise onu yakalarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha-TR

selam arkadaşlar ,

4.1.1 kurduktan sonra flash desteği yok diyor genelde, facede poker vb hiç bişey açılmıyor ??

yardımcı olabilecek varmı ?

Yokmu bilen arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

selam arkadaşlar ,

4.1.1 kurduktan sonra flash desteği yok diyor genelde, facede poker vb hiç bişey açılmıyor ??

yardımcı olabilecek varmı ?

Yokmu bilen arkadaşlar?

benim tabletimin wifi bozulmadan önce 4.1.1 kuruluydu internette istediğim herşeyi yapıyodum.

video da izliyordum film de herşey yapılıyodu.

ama şuan kullanan arkadaşlar varsa onlardan bilgi alman daha doğru olur.

saygılarımla
  • Arkadaşlar benim tablet şarjdayken kafayı yiyor? Bi yere dokunuyorum bürsürü şey açılıyor? yardım eder misiniz
  • quote:

Arkadaşlar benim tablet şarjdayken kafayı yiyor? Bi yere dokunuyorum bürsürü şey açılıyor? yardım eder misiniz

OLAĞAN ŞİKAYET ŞARJ ALETİNİ DEĞİŞTİR ( AYNI ÖZELLİKTE FARKLI MARKA VE UYUMLU BİR ŞARJ ALETİ AL DOLU VAR) SORUN ÇÖZÜLÜR
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Arkadaşlar benim tablet şarjdayken kafayı yiyor? Bi yere dokunuyorum bürsürü şey açılıyor? yardım eder misiniz

OLAĞAN ŞİKAYET ŞARJ ALETİNİ DEĞİŞTİR ( AYNI ÖZELLİKTE FARKLI MARKA VE UYUMLU BİR ŞARJ ALETİ AL DOLU VAR) SORUN ÇÖZÜLÜR

Bi tek şarj sorunu mu var? başka ne sorunları var? böyle bişey yaşatması bende büyük hayal kırıklığı yarattı.
  • tek derdin bu olsa keşke. bir an önce iyi bir şarj aleti satın al üzeinde gelen şarj aleti 5 apara etmez. dokunmatik ekrana akım kaçağı yaptığı için bunlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

tek derdin bu olsa keşke. bir an önce iyi bir şarj aleti satın al üzeinde gelen şarj aleti 5 apara etmez. dokunmatik ekrana akım kaçağı yaptığı için bunlar oluyor.

başka ne sorunları var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

ekran ips veya mva olanları var aldığınızda kutunun yanında hangi ekran olduğu yazar 10 parmak hassasiyeti var oyun performansı çok iyidir antutu testleri 12000 küsür puan alır ve yüklenen hiç bir oyunu kasmadan donmadan oynarsınız internet çekim güçü 65mbite kadardır tablet alıcıdır modeminizi 150mbit veya 300mbit olarak dbi si yüksek antenlerle en az 2 veya 3 antenli olacak şekilde değiştirseniz veya router alırsanız evin her yerinde modemin yanında hızınız ne ise onu yakalarsınız

ersinoguz kardeş mva ekran ile ips ekran arasında ne fark var acaba? birde ben bi türlü bilgisayar tablet arası bağlantı kuramadım sebebi ne olabilir acaba? laptopta win8 yüklü masaüstünde xp ama her ikisindede bağlantı kuramadım. pembe renk oluyo swich yapıyorum tablet kapanıp kalıyo öylece yeşile dönmüyo kutucuk. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 28 Ocak 2013; 19:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

ersinoguz kardeş mva ekran ile ips ekran arasında ne fark var acaba? birde ben bi türlü bilgisayar tablet arası bağlantı kuramadım sebebi ne olabilir acaba? laptopta win8 yüklü masaüstünde xp ama her ikisindede bağlantı kuramadım. pembe renk oluyo swich yapıyorum tablet kapanıp kalıyo öylece yeşile dönmüyo kutucuk. saygılar

bende hdmi ile bağlantı yapamıyorum.

• arkadaşlar tf kartın ana dizinine update.img ı attım. sonra tf kartı direkt tablete takınca(tablet açıkken) install etmek istermisiniz diye sordu bende evet dedim, tam yüklerken 3 te 2 sini doldu o anda birden tablet kapandı. bi daha da açılmadı. defalarca volume power falan yaptım ama nafile. şimdi şarja taktım bakalım olacak mı bilmiyorum. Lütfen acil yardım bekliyorum. saygılar
    Not:yükleme sırasında şarj %50 civarlarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 28 Ocak 2013; 20:25:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.