Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

merbaha arkadaşlar sizce bu cihazı android 4.1.1 jelly bean kullanarak mı daha çok performans alıyoruz yoksa win8 mi ? aynı mı ? bu arada şurası güvenli mi ?http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Tablet-PC-Cube-U30GT-16GB-1GB-DDR3-Dual-Core-1-6GHz-Android-4-0/615644619.html siz nerden aldınız ?

win 8 arayüzüdür o görsellik açısında tema gibi birşey sanırım. Ayrıca verdiğiniz linkteki satıcıdan daha fazla satış yapmış satıcıları seçmeniz bir nebze daha iyi olacaktır.

Win 8 Teması Saçma Bir Tema Hiç Tavsiye Etmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

arkadaşlar tf kartın ana dizinine update.img ı attım. sonra tf kartı direkt tablete takınca(tablet açıkken) install etmek istermisiniz diye sordu bende evet dedim, tam yüklerken 3 te 2 sini doldu o anda birden tablet kapandı. bi daha da açılmadı. defalarca volume power falan yaptım ama nafile. şimdi şarja taktım bakalım olacak mı bilmiyorum. Lütfen acil yardım bekliyorum. saygılar
    Not:yükleme sırasında şarj %50 civarlarındaydı.

yok mu yardımcı olacak arkadaşlar? şimdi şarja taktım cihazı ve ünlem işareti çıktı. win8 yüklü laptopuma bağladım ama rktool programı cihazı görmüyo, tf kartın içinde yani mikro sd kartın içine offical image dosyasını attım ama hiç kıpırdanma yok, volume ve power yapıyorum tamamen gidiyo kapanıyor tablet. sonra tekrar şarjı çıkarıp tekrar takınca gene ünlem işaretine dönüyo. acil yardım lütfen çıldıracam arkadaşlar

• quote:

quote:

arkadaşlar tf kartın ana dizinine update.img ı attım. sonra tf kartı direkt tablete takınca(tablet açıkken) install etmek istermisiniz diye sordu bende evet dedim, tam yüklerken 3 te 2 sini doldu o anda birden tablet kapandı. bi daha da açılmadı. defalarca volume power falan yaptım ama nafile. şimdi şarja taktım bakalım olacak mı bilmiyorum. Lütfen acil yardım bekliyorum. saygılar
    Not:yükleme sırasında şarj %50 civarlarındaydı.

yok mu yardımcı olacak arkadaşlar? şimdi şarja taktım cihazı ve ünlem işareti çıktı. win8 yüklü laptopuma bağladım ama rktool programı cihazı görmüyo, tf kartın içinde yani mikro sd kartın içine offical image dosyasını attım ama hiç kıpırdanma yok, volume ve power yapıyorum tamamen gidiyo kapanıyor tablet. sonra tekrar şarjı çıkarıp tekrar takınca gene ünlem işaretine dönüyo. acil yardım lütfen çıldıracam arkadaşlar

rktools u aç, tableti kapalıyken bağla bilgisayara sora ses + tuşuna basılı tutarken power tuşuna basılı tut, bilgisayar tanıyınca bırak tuşları

tabletin driverlerı bilgisayara yüklüdür heralde önceden ?

• bilgisyarda tanıtmamıştım, bağlıyorum ama recovery ye giremedim bi türlü, sd kattan image dosyasını attım sonra install yaptım. bu başıma geldi, iki bilgisayarda da tanıtamadım, denemediğim driver kalmadı, hiçbiri kabul etmiyo, masaüstü xp, laptopta win 8 yüklü. her ikisside görmüyo cihazın driverını kabul etmiyor. bi türlü recovery ye giremiyorum, sadece ünlem işareti ve baygın android var ekranda
  • quote:

bilgisyarda tanıtmamıştım, bağlıyorum ama recovery ye giremedim bi türlü, sd kattan image dosyasını attım sonra install yaptım. bu başıma geldi, iki bilgisayarda da tanıtamadım, denemediğim driver kalmadı, hiçbiri kabul etmiyo, masaüstü xp, laptopta win 8 yüklü. her ikisside görmüyo cihazın driverını kabul etmiyor. bi türlü recovery ye giremiyorum, sadece ünlem işareti ve baygın android var ekranda

sd karttan nasıl yüklenir bilmiyorum ama başaramazsan, tabletin içini açman gerekebilir
  • peki açtıktan sonra izleyeceğim yol ne? yardımcı olur musunuz?
  • quote:

peki açtıktan sonra izleyeceğim yol ne? yardımcı olur musunuz?

ilk sayfada detaylı şekilde anlatılmış videosu bile var içini açmak için
  • kardeş açtıktan sonra ne yapacam onu soruyorum nasıl açacağımın videosunu izledim teşekkür ederim ama daha sonra hangi yolu izlemem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 29 Ocak 2013; 2:29:48 >
  • quote:

kardeş açtıktan sonra ne yapacam onu soruyorum nasıl açacağımın videosunu izledim teşekkür ederim ama daha sonra hangi yolu izlemem gerekiyor?

ilk sayfada resim var o işaretli yerdeki devreleri bi kablo yardımıyla birbirine değdiricen dikkatli ol yaparken, garantisi varsa yolla onlar düzeltsin

sorumluluk kabul etmem ona göre
  • quote:

kardeş açtıktan sonra ne yapacam onu soruyorum nasıl açacağımın videosunu izledim teşekkür ederim ama daha sonra hangi yolu izlemem gerekiyor?

aç içini kısa devre yap kurtul sıkıntıdan.
    ben açtım kendim tamir ettim tabletimi eğer böyle bişeye kalkışırsan yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUT5258

quote:

ben açtım kendim tamir ettim tabletimi eğer böyle bişeye kalkışırsan yardımcı olurum

wifi problemini halledebildinmi ?
  • quote:

! işareti geliyorsa içini açmana gerek yok.. daha önceki mesajlarıma bak.detaylı bir şekilde anlattım nasıl yapacağını.

selamlar.

evet arkadaşlar sonunda unbrick olayını yaptım tecrübelerimi anlatayım. en önemli haberim artık tableti açmanıza gerek yok. gerçi ben açmış bulundum ama boşuna [simage][/simage]

1- önce tft kartınıza en son image dosyasını atın.

2-tableti açınca ! işareti gelecek.

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.

4- recovery menüsü gelecek.

5- tft yi çıkarıp takın (mount etmesi için)

6- update external storage firmware seçin

7- update edecek. artık bilgisayarınız u30gt yi görecek. ama driveri tanımayacak

8- tekrar ses açma kapama power a basarak recovery menüsüne girin

ve yeniden firmware yükleyin. bundan sonra tanımaya başlıyor va 1 nolu mesajdaki programla
    image dosyasını atın ve güle güle kullanın.

Not: bilgisayarın tanıması için 2 kere update yapman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea78 -- 29 Ocak 2013; 11:13:02 >

• daha önce de yazmıştım, laptop ile sorun olabilir, masaüstü pc ye bağlayın...
  • quote:

quote:

kısa devre yaptıktan sonra kapatıp ne yapmam gerekiyor acaba? büyük ihtimalle yarın alacam t2 tornavidayı, garantisi yok zaten cihazın o yüzden girerim riske yani. kısa devre yapıp kapatacak mıyım cihazı sonra ne yapacam acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

quote:

! işareti geliyorsa içini açmana gerek yok.. daha önceki mesajlarıma bak.detaylı bir şekilde anlattım nasıl yapacağını.

selamlar.

evet arkadaşlar sonunda unbrick olayını yaptım tecrübelerimi anlatayım. en önemli haberim artık tableti açmanıza gerek yok. gerçi ben açmış bulundum ama boşuna [simage][/simage]

1- önce tft kartınıza en son image dosyasını atın.

2-tableti açınca ! işareti gelecek.

3- ses açma kapama ve power tuşuna aynı anda basın.

4- recovery menüsü gelecek.

5- tft yi çıkarıp takın (mount etmesi için)

6- update external storage firmware seçin

7- update edecek. artık bilgisayarınız u30gt yi görecek. ama driveri tanımayacak

8- tekrar ses açma kapama power a basarak recovery menüsüne girin

ve yeniden firmware yükleyin. bundan sonra tanımaya başlıyor va 1 nolu mesajdaki programla
    image dosyasını atın ve güle güle kullanın.

Not: bilgisayarın tanıması için 2 kere update yapman lazım...

kardeş recovery menü ye giremiyorum ki bi türlü açmıyor menüyü, ne yapmam lazım acaba? recovery menüye giremiyorum sadece ! işreti geliyor o da şarj aletini takınca o işaret geliyo, normalde o işarette gelmiyo açılmıyo hiç tablet, tf karta attım image dosyasını orjinal olanını rootsuz yani ama genede recovery menü ye giremedim. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ogh

daha önce de yazmıştım, laptop ile sorun olabilir, masaüstü pc ye bağlayın...

masaüstü pc yede bağladım xp yüklü masaüstüne bağladım.
  • quote:

arkadaşlar tabletimi açmayı başardım sonunda bu mutluluk verici :)

ama wifi çalışmıyor açılıyor diyor tekrar kapanıyor ne yapmam gerekli.

http://www.youtube.com/watch?v=OnBIcZgYNTg

burdaki sorunun aynısı var bende de

hocam nasıl başardın açmayı yani tableti açmayı wi fi yi değil, bende de aynı sorun var lütfen yardım et. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 30 Ocak 2013; 1:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *jabba*

quote:

quote:

wifi problemini halledebildinmi ?

Yok halledemedim hiç bişey işe yaramıyor

• quote:

quote:

arkadaşlar tabletimi açmayı başardım sonunda bu mutluluk verici :)

ama wifi çalışmıyor açılıyor diyor tekrar kapanıyor ne yapmam gerekli.

http://www.youtube.com/watch?v=OnBIcZgYNTg

burdaki sorunun aynısı var bende de

hocam nasıl başardın açmayı yani tableti açmayı wi fi yi değil, bende de aynı sorun var lütfen yardım et. saygılar

tableti götürdüm vidalarına uyacak bi tornavida aldım açtım.
    ilk sayfadaki videoyu izle halledersin.
    ama cesaretin varsa bu işi yap.
    ben herşeyi göze alarak açtım tableti.
    sonuçlarına katlanmaya hazırdım hiç açılmamasından iyidir dimi.
    wifiden olduk işte.

• quote:

quote:

quote:

kısa devre yaptıktan sonra kapatıp ne yapmam gerekiyor acaba? büyük ihtimalle yarın alacam t2 tornavidayı, garantisi yok zaten cihazın o yüzden girerim riske yani. kısa devre yapıp kapatacak mıyım cihazı sonra ne yapacam acaba??

bahsettiğim kısa devre yerleri o iki bağlantılı yeşille işaretlenmiş kısımdan oluşuyor.
    yapman gereken tableti çok naizk bi şekilde aç dikkat et hiç bi yerine herhangi bi kontrol kalemi falan dokundurma.
    açtıktan sonra kasanın arkasına bi usb kablo tak ama cubenin yanında gelen kablo olmasın mümkünse samsung usb kablosu olursa daha iyi olur.

kasaya bağladığın tableti içi açık vaziyette sabit bi yere koy.
    sonra rom atmak için kullanılan Rkbatchtool programını aç ve atıcağın romu seç daha sonra bu kısım önemli.

o iki noktaya bi kablo al ve iki tarafada dokundur ve aynı zaman da da power+ses açma tuşuna basılı tut. ve onda pc tableti tanıyacak ve programda mavi renk alacak sonra romu at tabletin açılacaktır inş.

takıldığın yer olursa sorabilirsin hadi kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.