Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi cidden güzel galiba :D bastan izlemedim de youtube da denk geliyodum, bugün özellikle açıp izledim baya bi o parca parca videolardan. Güzel duruyo gercekten ama pazartesi gecesi söz izleniyo bizde, başka gün olsa güncel takip ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası ben hala o 2 veya 3.bölümde takıldım kaldım. Yahu bu yamaç çözmedi mi abisinin öttüğünü ? sonra ne oldu ? hafıza kaybı mı yaşadı herşeyi unuttu.
    hiç alakası bile olmayan paşa ve emminin neyinden şüphe duydu...

bu arada belli ki selim satmaya sürekli devam edecek bu net.
    Yamaç ile vartolu da sürekli didişecek.
    bi yamaç bi vartolu kazanacak.

Hangisi daha iyi bilmem ama içerde dizisinin mantıgı nasıl ise çukur da aynı ilerliyor. örnek 40.bölüm de final yaparsa 38.bölümde filan selimin öttüğü öğrenilir. 40.bölümde de vartolu ölür.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Vartolu ölmesin be

Vartolu adamdır > Selim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    ulan senin gibi elitlere bayılyıorum ya , türk dizisi olunca direk b.ktan muamele edersiniz sizin gibi marjinaller izlemesede olur.
    Vartolunun kapat şunu muhittin abi sahnesi hangi yabancı dizide gördün o duyguyu ?
  • kesin sena vurdu.
  • vurulan kimhttps://www.youtube.com/watch?v=d79Kcc0-vtQ
    bu hafta baya heyecanlı olcak dizi
  • Aliço da vuruyor olabilie. Ters köşe olabilir. Yalnız Selim olayı daha da uzayacak gibi duruyor. Çok güzel dizi ama artık bu olayın uzamaması lazım bence

• *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    aynen içerdekı gıbı 39 bölüm beklemeyız ınş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

ulan senin gibi elitlere bayılyıorum ya , türk dizisi olunca direk b.ktan muamele edersiniz sizin gibi marjinaller izlemesede olur.
    Vartolunun kapat şunu muhittin abi sahnesi hangi yabancı dizide gördün o duyguyu ?

Sanırım siz yapımcısınız. Bayağı zorunuza gitmiş
  • Ay Yapima yakin bir Ünlü Çukur dizisine girecek deniyor. Çetin Tekindor Patron olabilirmi?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    ha ha ha ulan ne komik
  • Yamacın öldürmeye başlaması lazım artık çok sıkıyor bu konuşarak halledebiliriz olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

ha ha ha ulan ne komik

• quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Ay Yapima yakin bir Ünlü Çukur dizisine girecek deniyor. Çetin Tekindor Patron olabilirmi?

Fatih dizisinde Çandarlı Halil Paşayı oynayacak.Keşke Şener Şen girse, patron olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Ay Yapima yakin bir Ünlü Çukur dizisine girecek deniyor. Çetin Tekindor Patron olabilirmi?

Fatih dizisinde Çandarlı Halil Paşayı oynayacak.Keşke Şener Şen girse, patron olarak.

Patron muhtemelen eskiden Çukur da oturan Idris babanın düşmanı olan biri.

• Dizi güzel gidiyor. Vartoluyu oynayan Erkan Kolçak Köstendil, Yamaçı oynayan Aras Bulut falan cidden rollerini çok iyi yapıyorlar. Diziyle ilgili tek hayal kırıklığım Mustafa Üstündağ'ın ilk bölümde ölmüş olması. Keşke Mustafa Üstündağ ile Öner Erkan'ın rolleri farklı olsaydı. Ölen kardeş Öner Erkan'ın karakteri olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Dizi güzel gidiyor. Vartoluyu oynayan Erkan Kolçak Köstendil, Yamaçı oynayan Aras Bulut falan cidden rollerini çok iyi yapıyorlar. Diziyle ilgili tek hayal kırıklığım Mustafa Üstündağ'ın ilk bölümde ölmüş olması. Keşke Mustafa Üstündağ ile Öner Erkan'ın rolleri farklı olsaydı. Ölen kardeş Öner Erkan'ın karakteri olsaydı.

Hapisteki büyük abileri Kahramanın ikizi diyorlar, haliylen Mustafa Üstündağ hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkacak gibi.
  • sonu böyle bitmesi muhtemel dizidir. https://www.youtube.com/watch?v=teT9LeyC1ac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catalonya -- 18 Aralık 2017; 5:11:52 >
  • Dizi niye pek tutmadı anlamadım

Bence çok iyi gidiyor aksiyon da arttı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.