Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezonun ilk 15 bölümünün hatrına izliyorum yoksa çekilecek dert değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş biz ne izledik yaa?
  • Yamac’da olmeli sezon sonunda, yoksa 3. Sezon ortasinda bitirmek zorunda kalirlar. Dizi su hali ile izlenecek gibi degil, resmen zaman kaybi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki senaristin canı sıkılıyor gibi...
  • Senarist kendi gibi herkesi gerizekalı zannediyor sanıyorum. Yoksa bir dizinin %75 i flasback olamaz ya. Olmamalı. Biliyoruz kardeşim zaten izledik geçen bölümler bitti. Nedir bu flashback sevdanız. Resmen flashback arası dizi izledik. Yazıktır günahtır.

Oyuncular şimdiden ara tatile filan çıktı herhalde. 20 dakika ya var ya yok gerisi flashback.

Yüzüklüyü de yücel yaparak ters köşe yaptınız. Valla küçük dilimi yuttum resmen. O nasıl bir falsoydu. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin kardeşim.

İlk sezonun ekmeğini yiyorlar. Başka birşey değil. Keşke 2. sezona başlamasaydık.

Bu arada ak kız ölsün derdim ama cenaze merasimi 3 bölüm süreceği için aman ali rıza bey ağımızın tadı kaçmasın diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Senarist kendi gibi herkesi gerizekalı zannediyor sanıyorum. Yoksa bir dizinin %75 i flasback olamaz ya. Olmamalı. Biliyoruz kardeşim zaten izledik geçen bölümler bitti. Nedir bu flashback sevdanız. Resmen flashback arası dizi izledik. Yazıktır günahtır.

Oyuncular şimdiden ara tatile filan çıktı herhalde. 20 dakika ya var ya yok gerisi flashback.

Yüzüklüyü de yücel yaparak ters köşe yaptınız. Valla küçük dilimi yuttum resmen. O nasıl bir falsoydu. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin kardeşim.

İlk sezonun ekmeğini yiyorlar. Başka birşey değil. Keşke 2. sezona başlamasaydık.

Bu arada ak kız ölsün derdim ama cenaze merasimi 3 bölüm süreceği için aman ali rıza bey ağımızın tadı kaçmasın diyorum.
    Sanki bu yorumu ekşi'de okumuştum. Yoksa siz misiniz o?

Bu arada gözden kaçmış olabilir:
    Akşın bilerek kendisi Yücel'e gidip sattı bence. Aliço'nun Celasun'la olan diyaloğu da buna işaretti bence. Ne alaka diye düşünmüştüm ben de sonra jeton düştü.

• Tir sahnesindeki calan parca neydi bilen varmi acaba

• Yamaç damla ile babasını anladı. Herşeyin kesin olarak sorumlusu da İdris "Baba" çıktı. Adam bütün çocuklarının hayatını kararttı ulan babaya bak sen.

Tahminimce Selim ve bir kişi daha bu sezon ölecek. Yamaç da babasını vuracak haklı olarak sonra da kafayı yiyecek. Selim de Vartolu yüzünden ölebilir.

Hastane sahnesinde Akın Vartolunun oğlunu vuruyordu. Belki bunun için olabilir. Akın'da Cumalinin kafasıyla hareket edecek olabilir.

İlk akla bunlar geliyor. Ama bunlar olursa izlemeye gerek yok bundan sonra ben de yazarım senaryosunu o zaman. Gökhan efendi adam gibi kimsenin aklına gelmeyecek bir kurgu yaratsın. Yoksa herkes ondan daha yetenekli şuanda.

Eminim ki yücel'in yüzüklü olduğunu çoğu kişi senaristten önce biliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

Tir sahnesindeki calan parca neydi bilen varmi acaba
    ???

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben değilim. Bende okuyorum oraları. Akşın kısmı aklımda kaldığı ve aynı şeyi düşündüğüm için yazmışımdır.

Ayrıca akşının bakışlarını beğenmedim. Kesin parmağı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 24 Nisan 2019; 23:52:36 >
  • Bir trt’de ki halka dizisine bakıyorum, birde çukura.
    Resmen çukur oyuncak kalıyor halkanın yanında.
    Gökhan horzum biraz izlesinde feyiz alsın

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz, Cukur bir cok konuda Halka’nin gerisinde.. Ciddi anlamda fragmandan fragmana takip ediyorum artik Cukur’u. Musait zamanim olursa Puhu’da max 15-20dk de bolumun tamamini izliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonun senaristiyle 2. sezon senaristi farklımı arkadaşlar?

Bu Gökhan Horzum ilkokul mezunu falan herhalde...

Hayır kurguda çok kötü.. Aras Bulut olsam sezon sonu beni öldürün çıkayım der daha da kötüleşmeden.
  • Nasıl olsa izleniyor. Gönder gelsin
  • Zaten de sorun burada, bizim ileri zekalı Türk halkı nasıl olsa öyle de böyle de izliyor ratinglerde 1. Sırada olduğu için senaryonun iyi olmuş kötü olmuş önemi yok.
    Ama halka gibi bir şaheser yine bizim ileri zekalı Türk halkı tarafından pek izlenmediği için rağbet göremiyor.

Eğer halkanın baş rolüne Kenan ya da Kıvanç olaydı bak sen övgüleri

• ilk sezon hatrına izliyorum da her şey mi zaman geçtikçe kötü olur kardeşim :D
  • sayın gökhan horzum sanırım artık sıkılmaya başladınız ve 3 bölümdür saçmalıyorsunuz

• ilk sezon efsane 2. sezon bazı bölümler hariç kestane yazık etme diziye son 3 veya 4 bölüm rezillik

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.