Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moving On

İlk sezonda Baykal her şeye sahip kudretli bir adam olarak gösterildi, küfür etti diye Vartolu'nun bütün adamlarını gaz odasına kapattı, lüks araba koleksiyonu var, gayrimenkulü var vs vs. sonra şamar oğlanı oldu ite kaka diziden çıkarıldı.

Karakuzular koskoca Çukur'u ele geçiren psikopat sürüsü olarak gösterildi, sonra onlar da şamar oğlanı oldu ite kaka diziden çıkarıldı.

Şimdi Yücel de aynı şekilde kudretli gösteriliyor, muhtemelen sezon finalinde heyecanı yok açıp döve döve öldürürler o da aşağılanıp diziden çıkarılır.

Bu arada Remzi kadar gereksiz bir karakter görmedim, hadi ilk sezonda Çukur'a ihanet etti Vartolu'nun adamı oldu anladık, sonra Karakuzular'ın adamı oldu, şimdi de Yücel'in yanında geziyor, her kötünün sağ kolu bu adam olmak zorunda mı? ayrıca yanlış hatırlamıyorsam ilk sezonun finalinde vurulmuştu ve öldü denilmişti, senarist bunu unuttuysa zaten diziden umudumuz olmamalı...
    Remzi için başka oyuncu alıcak bütçeleri yok. Cidden komedi ya. Koçovalılara kan davası güdünmüş güya. Her silahlı çatışmada var, istese yamaçı gider vururdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Cihangir Ceyhan Azer karakterini canlandıracak deniyor.
  • Azer karakterini çabuk harcamazlar umarım. Kardeşinin katilini Koçovalılarla beraber bulsun, Koçovalıların yanında olsun. Düşman olmasın da dizide uzun süre kalsın
  • Yücel karakterini komik bulan bir tek ben miyim? her şeyin başında olan yüzüklünün 1.50 boyunda bir adam olması komik gerçekten, gerek Karakuzular, gerek Baykal, gerek Baykal'ın oğulları daha ciddiye alınacak tiplerdi.
  • Bütçe mi yok?
    Rating’lerde hep zirve de olan bir dizinin parası olmayacak he, herhalde dalga geçiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal be, sanirim kimse izlemedi veya izleyenler yorum yapma geregi duymadi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azel saglam racon yaptı. tebrik ediyorum

• Az önce izledim güzel bölümdü . Aliçonun hikayesi açığa çıkıyor artık.

Ali Çoban'mış la ismi. Önemli biri bide galiba. Sanki bu zengin iş adamı kaybolur sokaklarda yaşar hikayesini bir yerden hatırlıyorum.

• https://www.youtube.com/watch?v=pba3N_ATGYo

Müthiş bir sahneydi. Oyunculuktan vermek istediği mesaja kadar kusursuzdu.Şu küçük kız çocuğu bile çoğu dizideki tiplerden daha iyi oynamış.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Adamın boyu 1.75 dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Adamın boyu 1.75 dostum
    Aras Bulut İynemli 1.75 zaten, Yücel'i oynayan adam çok daha kısa duruyor.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Arasın boyu 1.82
    Cagatay ulusoy ile içerdedeyken yana duruşuna bak boy farkı çok az

• DAJKAHSDASJHDJA
    bobiler.org
    Çukur dizisi alternatif çatışma sahnesi / bobiler.org
    https://www.bobiler.org/monte/cukur-dizisi-alternatif-catisma-sahnesi--214636

Böyle daha inandırıcı

• Yücel'i bu kadar büyüttüklerine göre kesin sezon finalinde Heyecanı Yok eşliğinde tokatlayarak falan öldürürler.
  • Şimdi senarist gibi düşünelim

1-bütçeden kısılacaksa aliço mefta
    2-aliçoyu takip eden kişi sayesinde kurtulur

Aliço navigasyon sistemleri sundu

• Aras 1.75 demiş bazı vatandaşlar Yok la 1.65. adanın boyu 1.82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 13 Mayıs 2019; 23:58:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Aras 1.75 demiş bazı vatandaşlar Yok la 1.65. adanın boyu 1.82
    Aras'ı gerçekte görmüş olan birini etiketleyeyim de anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tipin ve fiziğin o kadar iyi olup ta boydan kaybetsen sende takıntı yapmaz mısın?
  • Francis J. Underwood kullanıcısına yanıt
    Selim'in eşcinsel olması önemli değil şuanda. En azından o alemde yaşayan biri için. Biz tvden izliyoruz herşeyi bildiğimiz için ona göre yorumlar yapıyoruz.

En başından beri Selim Aliço Vartolu için izliyorum. Vartoluyu bu sezon bozdular o ayrı mesele. Selim'i de bu sezon iyice önplana çıkardılar olması gerektiği gibi. Selim Yamaçtan çok daha üstün aslında

Geçen sezon Selim olmasa Nazım Emrah falan çukuru alamazdı. Yamaç Selimden daha akıllı olsaydı Çukuru kaptırmazdı.
    Selim soğukkanlı davranıyor kafası da çalışıyor. Sadece liderlik vasfı yok.

Oyunculuk olarak da Aras çok iyi Necip Memili çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Selim'in eşcinsel olması önemli değil şuanda. En azından o alemde yaşayan biri için. Biz tvden izliyoruz herşeyi bildiğimiz için ona göre yorumlar yapıyoruz.

En başından beri Selim Aliço Vartolu için izliyorum. Vartoluyu bu sezon bozdular o ayrı mesele. Selim'i de bu sezon iyice önplana çıkardılar olması gerektiği gibi. Selim Yamaçtan çok daha üstün aslında

Geçen sezon Selim olmasa Nazım Emrah falan çukuru alamazdı. Yamaç Selimden daha akıllı olsaydı Çukuru kaptırmazdı.
    Selim soğukkanlı davranıyor kafası da çalışıyor. Sadece liderlik vasfı yok.

Oyunculuk olarak da Aras çok iyi Necip Memili çok iyi.
    dizideki en iyi oyuncu bence rıza kocaoğlu sonrasında erkan kolçak köstendil gelir .
    yamacı çok büyütüyolar gözlerinde kulaklıkla adam döven yakantop oynar gibi mermiden eğilerek kaçan karakter mi olur , o arkadaşın geçmişinde sıkıntıları olduğu için öyle kolay deliriyodur belkide

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.