Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıdaki üyenin bahsettiği videoyu izledim o ses türkiye olanı. Hakkaten elemanın boy takıntısı var. Ve de geçmişle ilgili bir sorunu olabilir evet.

Yamaç ergenleri eğlendiriyor şuanda. Selim Aliço falan gayet iyi karakterler . Cumali gibi bir adamı da sırf ergenler rahatsız oldu diye Yamacın önüne geçti diye geri plana çektiler. İlk sezonda herkes adını anmaya korkuyordu. İdris bile çekiniyordu adamı madara ettiler. şimdi de akın kocovaliyi gazlıyorlar ama Cumaliden bir farkı olmayacak.

Sezon finalinde İdris ile selim ölecek galiba. Akın in intikam alması gerekiyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş konuyu eşcinsellik, aras uzun kıvanç kısa boyutuna getirmişsiniz

senaryo o kadar kötü ki tartışılcak birşey kalmamış size de hak veriyorum.

Şu aliço meselesini napıcaklar çok merak ediyorum. Onu takip eden gizli ajan, derin örgüt falan diyorlar. Aliço da derin örgütün başındaymış bir zamanlar. Allahım saçma sapan konu çıkcak belli.
  • Senaryo berbat ama şarkıları güzel dizi.

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Hocam akın koçovalı dediğiniz velet, 20 yaşında yok.
    Gazlasalar ne olacak, ergen psikolojisi içinde takılır ancak

• Bir Dizi nasıl hiç ediliyor 2.Sezon gördük.Anlaşılan CİO da kurtaramayacak Diziyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Arkadaş konuyu eşcinsellik, aras uzun kıvanç kısa boyutuna getirmişsiniz

senaryo o kadar kötü ki tartışılcak birşey kalmamış size de hak veriyorum.

Şu aliço meselesini napıcaklar çok merak ediyorum. Onu takip eden gizli ajan, derin örgüt falan diyorlar. Aliço da derin örgütün başındaymış bir zamanlar. Allahım saçma sapan konu çıkcak belli.
    Ne yapalım hocam her bölüm aynı şeyler, artık ne olacağını önceden tahmin edebiliyoruz, geriye kalan tek muhabbet de oyuncuların boyları oluyor, en azından öğrenince şaşırdığımız, beklemediğimiz bir şeyler oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yorum güzel ama aras konusunda katılmıyorum hocam adam harbi çok yakışıklı fazlasıyla hatta. Ayrıca boy konusunda 1.78 üzerinde gibi geliyor çünkü istinye parkta görmüştüm ama iddia etmiyorum tabi. Ama bence şuan en yakışıklı aktörlerden diyebilirim.

• Aras gerçekten hem çok iyi oyuncu hem de çok yakışıklı. Boyu kısa olsa da sorun etmemeli. Diğer iki özelliğiyle uçuyor zaten adam.
  • Francis J. Underwood kullanıcısına yanıt
    Güzel tespit hocam, boyu kısa olanlara ayarlamalar yapıyorlar aynı görünsün diye. Genel olarak Aras iyi bir oyuncu ve her yıldız gibi özelde biraz problemleri var. Zaten canlandırdığı rollerde de o duyguyu vermesindeki en önemli etken, yaşanmışlıkları olması. Yıllar önce, ilk oyunculuk deneyimlerinden olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde çok başarılıydı. Diğer yandan iyi kalpli biri olduğunu düşünüyorum. Piyasada beş para etmeyen onca sahte oyuncu, şarkıcı bozması ünlülerin olduğu yerde önemli bir değer bence. Son yıllardaki tutan dizilerin hepsinde ön plana çıktı.

• Sultan sonunda adam gibi konuştu. Yeter bu İdris in millete çektirdiği arkadaş. Onun yüzünden kaç tane insanın hayatı karardı. Dizinin masum insanları birer birer ölüyor. Bu İdris anca tesbihi masadan şekilli alsın halısaha da top oynasın.

Geberse de kurtulsak.

Aliço da ölmedi bence. Vartolu ile Selim plan yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 18 Mayıs 2019; 1:40:24 >

• Akın kocovali belli olmuş

Yeni Çağ Gazetesi
    Burak Dakak kimdir kaç yaşında? Burak Dakak Çukur'a mı transfer oldu?
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/burak-dakak-kimdir-kac-yasinda-burak-dakak-cukura-mi-transfer-oldu-234684h.htm

Karar.com
    Burak Dakak kimdir? Çukur’a Akın Koçovalı karakteri ile mi girecek?
    https://m.karar.com/hayat-haberleri/burak-dakak-kimdir-cukura-akin-kocovali-karakteri-ile-mi-girecek-1214985

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Akın kocovali belli olmuş

Neden facepalm attınız ki hocam? çocuk gayet iyi bir oyuncu gibi duruyor, eli yüzü de düzgün.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Ben bu çocuğu ezelden tanıyorum.O yaştayken iyi oynamıştı. Gülperi de de birkaç kere denk geldim çok iyi oyuncu gerçekten ama dizinin çizdiği akın koçovalı profiline aykırı bir tip hocam.

Akını şöyle psikopat böyle deli diye anlattılar. Bu çocukta 10 kişinin topuğuna sıkmış Celasun'la kapışmış bir tip var mı. En azından ismi geçen oyuncular daha iyi olurdu.

• quote:

Ben bu çocuğu ezelden tanıyorum.O yaştayken iyi oynamıştı. Gülperi de de birkaç kere denk geldim çok iyi oyuncu gerçekten ama dizinin çizdiği akın koçovalı profiline aykırı bir tip hocam.

Akını şöyle psikopat böyle deli diye anlattılar. Bu çocukta 10 kişinin topuğuna sıkmış Celasun'la kapışmış bir tip var mı. En azından ismi geçen oyuncular daha iyi olurdu.

Bu şekilde girerse bence uygun olur hocam.

• Yalnız Akın'ın o bakışı bakış değildi, altından bir şey çıkacak bence.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Eleman iyi oyun yaptı yalnız
    Bu çocuğun astımı vardı. Yamaç'ın kulağı nasıl çınlıyorsa bu da nefessiz kalıyormuş bazen.

Abi işte öldür yamaçı bu sezon koy bu çocuğu başrole. Ergenlerde ses çıkarmaz.

Aliço ölmedi Ali Çoban olarak gelecek

• quote:

Eleman iyi oyun yaptı yalnız
    Bu çocuğun astımı vardı. Yamaç'ın kulağı nasıl çınlıyorsa bu da nefessiz kalıyormuş bazen.

Abi işte öldür yamaçı bu sezon koy bu çocuğu başrole. Ergenlerde ses çıkarmaz.

Aliço ölmedi Ali Çoban olarak gelecek
    Aynen bence de Aliço'yu takip eden adam çoktan kurtardı bile, Yamaç değil de Selim ölecek gibi geliyor bana sezon finalinde.

• Aslında akın rolü Boran kuzuma teklif edildi ama para konusunda anlaşılamadı. Boran kuzum arasla aynı parayı talep edince yapımcı kabul etmedi. Ve burak dakak akın oldu. Bakalım ama Boran kuzum olsaydı efsane olurdu.

• Aliço'nun ölmediği konusunda herkes hemfikir. Ölürse ters köşe olur. Yeni Akın'ı sevdim ben. Çocukta güzel sayko tipi var.

• O degilde akınin yerine koyduklari yucelin konustugu kimdi mevzuyu nasıl ayıktılar oralari anlatmadilar

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.