Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Millet iyi gömüyor ve haklılar da. Ekşiden alıntı :

quote:

başlayalım bu bölüm gördüğüm gariplikleri sıralamaya;

1- lan o akın'ın yanmaz kıyafetler giyip gelmesi nasıl bir saçmalıktır?
    2- akın koçavalı sadece çizilmiş moktan bir ev simgesinden, nasıl adres çıkardı?
    3- sen tüm istanbul'a savaş açmışsın, alakasız bir kutlama ortamı hadi onu da geçtim, kadınları bırakın yalnız gönderin moduna ne demeli? kimseyle sorunlu değilken bile kadınların yanında adam var ama o gece yok.
    4- azer köşeye sıkışmış, bir ton adam dışarda bekliyor ama 3 el bombası attı hadi dağılalım. hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.
    5- istanbuldaki mafya babalarının karşısına niye hepsi geldi ki? o adamların bir anda hepsini öldürmeme garantisi neydi? vurup niye kurtulmadılar?
    6- yamaç madem öldüğünden emin olmak için mal gibi yanan evin karşısında bekledi de, niye adamın üstüne bir damla bile benzin dökmedi?
    7- yamaç kamyonetin arkasında giderken, arabaya süren eleman bu olaylar yaşanırken neredeydi? o da oralardayken bu akın nasıl saklandı?
    8- yücel'in karısında bir telefon bile yok yani, arayıp ailesi iyi mi kötü mü öğrenemedi. illa gidip kapıdan ziyaret etmesi gerekiyor.
    9- ekmeğinin peşindeki remzinin, annesinden başka kimsesi yok iken, niye kadını hala çukurda tutsun ki?
    10- herkesin elinde kroki var, bir allahın kulu da demiyor ki aga senin adres neresi? onu da geçtim, lan bu ormana giden kaç yol var? hadi sormadılar yolda da mı karşılaşmıyorlar?

zorlasam 50 mantıklı olmayan madde yazarım. lan bir bölümde bu kadar fazla mantıksız durum olur mu?

Kendimi çok tuttum ama sonrasında izlerlerse insanlar pişman olmasın diye spoiler içine dahi almayacağım ve artık bu diziyi puhu tv den falan bile izlemeyeceğim ilk sezonu güzel başladı diye izledik senarist bozuntusu havalara girdi ve klasik saçma Türk dizilerine döndü.

1- Hatırlar mısınız Baykal diye bir adam vardı eski klasik arabalardan oluşan bir galeri kurabilecek kadar zengin, bu ülkede benim telefonumu meşgule atacak iki kişi var diyen baykal. Böyle bir adamın nasıl ... lu çukurla alakası olabilir, neden ele geçirmek istedi ? Hiçbiri açıklanmadı senaryo geride kaldı.

2- 2. sezon başlangıcı karakuzuların hakimiyeti, yamacın vurulması, senanın öldürülmesi tüm bunların sebebi neymiş ? Çapkın dengesiz bir babaya sahip olan çocuğun babasını idrisin öldürmesi sadece

3- 2. sezonun ortasında yamacı kim vurdu muhabbeti vardı herkes merak ediyordu hatırlayan hatırlar metin vurmuş ve bunun da yine sebebi hala çukurda kaldıkları evden oğlunun kaçırılması

4- Su balonları, sapanlar ve TEKERLEK ! dolu meydan muharebeleri

5- Ve en sonda da 19 yaşındaki veletin koltuk için idrisin öldürülmesini sağlaması 19 YAŞ ! Alüminyum folyo sarılmış kıyafetle yüceli kurtarması ALÜMİNYUM FOLYO

6- Hepsi hapse düşmüş olmasına rağmen, mahalledekilerin bilmesine rağmen idris babanın ölmesini sağlayan 19 yaşındaki veleti bir tane delikanlının çıkıp vurmaması ellerini öpmeler falan

7-Biz kadınız çatılarda da uçarız assassins creed gibi kapşon da takarız diyip feministlik kasmak

8-17 yaşındaki kardeşim çukura velet dizisi demişti dalga geçmişti benle hakikaten velet dizisiymiş kurşun kalemle yazılmış krokiden gps koordinat verilmiş gibi adres çıkartması falan yazmayacağı ya yazmayacağım

2 yılım heba oldu bu dizi artık anca eğitim seviyesi düşük tek eğlencesi oley yamaç abim kulaklığı takıp hepsini dövdü diyen insanları kandırır

İzlemiyorum bundan sonra senarist gitmeden İZ-LE-Mİ-YO-RUM

• mantık aramayalım eğlenelim dedik dedik mokunu çıkardılar.
  • Sezon finalinde güzel birşeyler izleriz dedik ulan senarist sayın Gökhan horzum resmen dalga geçti bizle. Daha doğrusu sanırım artık konu bulamıyor bence şöyle efsane bir oyuncu kadrosu bu kadar saçma bir senaryo ile batırılırdi muhtemelen aras Ercan kesal necip Memili rıza Kocaoğlu öner erkan içlerinden küfür ediyorlardır buna. Geçen sezon finali efsaneydi bu sezon resmen zaten batırdı belki final geçen seneki gibi bomba olur demiştim en kötü bölümlerden biri oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yeni sezonda senarist değişse kerem deren ile anlaşsalar ama zor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Sezon finalinde güzel birşeyler izleriz dedik ulan senarist sayın Gökhan horzum resmen dalga geçti bizle. Daha doğrusu sanırım artık konu bulamıyor bence şöyle efsane bir oyuncu kadrosu bu kadar saçma bir senaryo ile batırılırdi muhtemelen aras Ercan kesal necip Memili rıza Kocaoğlu öner erkan içlerinden küfür ediyorlardır buna. Geçen sezon finali efsaneydi bu sezon resmen zaten batırdı belki final geçen seneki gibi bomba olur demiştim en kötü bölümlerden biri oldu.
    İndirip keyifle izlemek istiyordum ama Zaman kaybı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 28 Mayıs 2019; 10:33:40 >
  • Ulan aklıma geldikçe gülüyorum çukura kadınlar sahip çıkacakmış. Altın günü yaparlar artık

• Cesedi gösterilmeyen ya da herkesin önünde öldürülmeyen kişi ölmüyor artık Türk dizilerinde.

Bunu Ezel başlattı. Herkes şok üstüne şok yaşıyordu tabi ama artık kimse yemiyor böyle şeyleri sıktı artık.

• Süper bölümdü bayıldım sezon finaline özellikle Yücelin idris ve yamaça kurduğu tuzak efsaneydi

Yine süper bir bölüm izledik şimdi yeni bölüm gelene kadar geçmez bu kadar zaman

Açık ara Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi dizi Çukurdur gerek oyunculuk gerek senaryo gerek müzikler efsanee

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Kendimi çok tuttum ama sonrasında izlerlerse insanlar pişman olmasın diye spoiler içine dahi almayacağım ve artık bu diziyi puhu tv den falan bile izlemeyeceğim ilk sezonu güzel başladı diye izledik senarist bozuntusu havalara girdi ve klasik saçma Türk dizilerine döndü.

1- Hatırlar mısınız Baykal diye bir adam vardı eski klasik arabalardan oluşan bir galeri kurabilecek kadar zengin, bu ülkede benim telefonumu meşgule atacak iki kişi var diyen baykal. Böyle bir adamın nasıl ... lu çukurla alakası olabilir, neden ele geçirmek istedi ? Hiçbiri açıklanmadı senaryo geride kaldı.

2- 2. sezon başlangıcı karakuzuların hakimiyeti, yamacın vurulması, senanın öldürülmesi tüm bunların sebebi neymiş ? Çapkın dengesiz bir babaya sahip olan çocuğun babasını idrisin öldürmesi sadece

3- 2. sezonun ortasında yamacı kim vurdu muhabbeti vardı herkes merak ediyordu hatırlayan hatırlar metin vurmuş ve bunun da yine sebebi hala çukurda kaldıkları evden oğlunun kaçırılması

5- Ve en sonda da 19 yaşındaki veletin koltuk için idrisin öldürülmesini sağlaması 19 YAŞ ! Alüminyum folyo sarılmış kıyafetle yüceli kurtarması ALÜMİNYUM FOLYO

6- Hepsi hapse düşmüş olmasına rağmen, mahalledekilerin bilmesine rağmen idris babanın ölmesini sağlayan 19 yaşındaki veleti bir tane delikanlının çıkıp vurmaması ellerini öpmeler falan

7-Biz kadınız çatılarda da uçarız assassins creed gibi kapşon da takarız diyip feministlik kasmak

8-17 yaşındaki kardeşim çukura velet dizisi demişti dalga geçmişti benle hakikaten velet dizisiymiş kurşun kalemle yazılmış krokiden gps koordinat verilmiş gibi adres çıkartması falan yazmayacağı ya yazmayacağım

2 yılım heba oldu bu dizi artık anca eğitim seviyesi düşük tek eğlencesi oley yamaç abim kulaklığı takıp hepsini dövdü diyen insanları kandırır

Alıntıları Göster
    Benim için dizi sezon finali değil direk final yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Cesedi gösterilmeyen ya da herkesin önünde öldürülmeyen kişi ölmüyor artık Türk dizilerinde.

Bunu Ezel başlattı. Herkes şok üstüne şok yaşıyordu tabi ama artık kimse yemiyor böyle şeyleri sıktı artık.
    Turk dizi tarihinin en iyisi Ezel orda ters köşeler cok guzel isleniyordu burda sacmalik baska bisey degil final yapmalari lazim artik iyice batirdilar

• Şuanda diziyi izleten tek etken oyuncu kadrosu. Onun dışında maalesef koca bir boşluk.
    Ne Yamaç'mış arkadaş. Herkes başkasının intikamını bundan alıyor.
    Yeni sezona dair pek umudum yok ama Koçovalı kardeşler ve Aliço olduğu sürece onlar için izleyeceğim. Çok kötü olursa sadece onların sahnelerini atlayarak izlerim.
  • Youtube da arkadaş güzel yazmış

'Astım hastası akın ateşlerin içinde yücelle sohbet ediyor'

Kıvanç Tatlıtuğ işini biliyor. Onu örnek alsınlar. Adam tek proje, tek atış yapıyor kendini rezil etmeden.

Çarpışma, ezel , aşkı memnu , kuzey güney vs bunların hepsi güzel bitti. Çarpışmada bu perşembede bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Millet iyi gömüyor ve haklılar da. Ekşiden alıntı :

quote:

başlayalım bu bölüm gördüğüm gariplikleri sıralamaya;

1- lan o akın'ın yanmaz kıyafetler giyip gelmesi nasıl bir saçmalıktır?
    2- akın koçavalı sadece çizilmiş moktan bir ev simgesinden, nasıl adres çıkardı?
    3- sen tüm istanbul'a savaş açmışsın, alakasız bir kutlama ortamı hadi onu da geçtim, kadınları bırakın yalnız gönderin moduna ne demeli? kimseyle sorunlu değilken bile kadınların yanında adam var ama o gece yok.
    4- azer köşeye sıkışmış, bir ton adam dışarda bekliyor ama 3 el bombası attı hadi dağılalım. hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.
    5- istanbuldaki mafya babalarının karşısına niye hepsi geldi ki? o adamların bir anda hepsini öldürmeme garantisi neydi? vurup niye kurtulmadılar?
    6- yamaç madem öldüğünden emin olmak için mal gibi yanan evin karşısında bekledi de, niye adamın üstüne bir damla bile benzin dökmedi?
    7- yamaç kamyonetin arkasında giderken, arabaya süren eleman bu olaylar yaşanırken neredeydi? o da oralardayken bu akın nasıl saklandı?
    8- yücel'in karısında bir telefon bile yok yani, arayıp ailesi iyi mi kötü mü öğrenemedi. illa gidip kapıdan ziyaret etmesi gerekiyor.
    9- ekmeğinin peşindeki remzinin, annesinden başka kimsesi yok iken, niye kadını hala çukurda tutsun ki?
    10- herkesin elinde kroki var, bir allahın kulu da demiyor ki aga senin adres neresi? onu da geçtim, lan bu ormana giden kaç yol var? hadi sormadılar yolda da mı karşılaşmıyorlar?

zorlasam 50 mantıklı olmayan madde yazarım. lan bir bölümde bu kadar fazla mantıksız durum olur mu?

Aynen, yazan kişi çok doğru demiş, bazılarını farketmemiştim ama okuyunca hak verdim. Sadece 9) için mantıklı bi cevap bulunabilir.

Remzinin annesinin kaldığı ev Çukur'da olmayabilir yani öyle bi bilgi vermediler. Belki sağ sola sorup bulmuşlardır.

• geym of tırrons dan esinlenmiş senarist...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Benim için dizi sezon finali değil direk final yaptı.

Alıntıları Göster
    Hocam ben hayatımda kuzey-güney harici bir Türk dizisi izlemedim kalanlar da zaten ya aşk ya komediden oluştuğu için hoşuma gitmiyordu

Uzun yıllar sonra ilk defa bir diziyi bu kadar severek izlemeye başladım ist ye yeni taşındığım için çekildiği yerlere gittim, youtube dan videolar izledik, forumda teoriler kastık hepsi boşunaymış senaryoyu burdan hiçbir tecrübesi olmayan bir çocuk bile yazsa daha iyi bitirirdi en kötü hiç yoktan iyi sezon finali verdi derdik

Gerçekten çok çuvalladılar artık zaman kaybı aliço için bile dönüp izlemeyeceğim, her şeyi bilinmezde bırakıp seyirciyi merakta, heyecanda bıraktıktan sonra seyirci büyük şeyler olacak diye düşündükten sonra bu kadar saçma ve basit şeylerle hikaye açıklanınca insanlar hayalkırıklığına uğruyor geçmiş olsun çukur Gg wp

• quote:

Hocam ben hayatımda kuzey-güney harici bir Türk dizisi izlemedim kalanlar da zaten ya aşk ya komediden oluştuğu için hoşuma gitmiyordu

Uzun yıllar sonra ilk defa bir diziyi bu kadar severek izlemeye başladım ist ye yeni taşındığım için çekildiği yerlere gittim, youtube dan videolar izledik, forumda teoriler kastık hepsi boşunaymış senaryoyu burdan hiçbir tecrübesi olmayan bir çocuk bile yazsa daha iyi bitirirdi en kötü hiç yoktan iyi sezon finali verdi derdik

Gerçekten çok çuvalladılar artık zaman kaybı aliço için bile dönüp izlemeyeceğim, her şeyi bilinmezde bırakıp seyirciyi merakta, heyecanda bıraktıktan sonra seyirci büyük şeyler olacak diye düşündükten sonra bu kadar saçma ve basit şeylerle hikaye açıklanınca insanlar hayalkırıklığına uğruyor geçmiş olsun çukur Gg wp

Alıntıları Göster
    İzlenecek bir yanı kalmadı nasıl olsa izleyen var diye senarist uğraşmıyor belli

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende isyan edip dizinin bir gram ilerlememesinden dolayı spoiler vermeyeceğim deyip verdim veriştirdim. Birilerinin zoruna gitmiş olacak ki eleştiriyi bile kaldıramayan ergenler tarafından engellendim bir hafta Neymiş spoiler kullanmamışım. Lan zaten dizinin kendisi spoiler. Ne olacağı belli gözümüze soka soka gösteriyorlar zaten. Engelleyen vatandaş neyin kafasını yaşıyorsa bilemiyorum gerçekten..

Bu gözler G.O.T un finalini canlı canlı izledi. Çukurun finali pek şaşırtmadı o yüzden. İlk sezonun efsane oluşundan izledik 2. sezonu. Lakin 3 te nasıl bir saçmalıklar silsilesi izleyeceğiz orası muamma. Ha izlicez mi evet izlicez. İzliyoruz alışkanlıktan ilerlete ilerlete. Oda meraktan acaba bu sefer ne yapacaklar diye.

Daha fazla yazmayayım da bu değerli konudan yine engel yemeyeyim

Tövbe ya gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Bende isyan edip dizinin bir gram ilerlememesinden dolayı spoiler vermeyeceğim deyip verdim veriştirdim. Birilerinin zoruna gitmiş olacak ki eleştiriyi bile kaldıramayan ergenler tarafından engellendim bir hafta Neymiş spoiler kullanmamışım. Lan zaten dizinin kendisi spoiler. Ne olacağı belli gözümüze soka soka gösteriyorlar zaten. Engelleyen vatandaş neyin kafasını yaşıyorsa bilemiyorum gerçekten..

Bu gözler G.O.T un finalini canlı canlı izledi. Çukurun finali pek şaşırtmadı o yüzden. İlk sezonun efsane oluşundan izledik 2. sezonu. Lakin 3 te nasıl bir saçmalıklar silsilesi izleyeceğiz orası muamma. Ha izlicez mi evet izlicez. İzliyoruz alışkanlıktan ilerlete ilerlete. Oda meraktan acaba bu sefer ne yapacaklar diye.

Daha fazla yazmayayım da bu değerli konudan yine engel yemeyeyim

Tövbe ya gece gece

Alıntıları Göster
    Maalesef çukur hayal kırıklığı oldu hocam, senarist hadi şakayı geçelim gerçek sezon finalini yayınla diye bile espriler dönüyordu ben izlemeyeceğim artık belki bir 6 ay falan geçer gelir burda ne olduğunu okurum ama iki saatimi heba etmem bir bölüm için biz gayet haklı eleştiri yapıyoruz ancak bunlar eleştiriden gocunuyor anlamıyorlar, bir kemik kitle var dizi onların istediği yönde gidiyor öyle olsun o zaman onlar para ve reyting kaybeder ben de daha fazla yazmayacağım

• bu sezonda bence istenileni reytingi vermeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu sezonda bence istenileni reytingi vermeyecek
    Bu sezon iyice batıracaklar bence, ilk sezonun finalinden itibaren gayet güzel ilerleyip 2. sezonla harika bir final yapma şansları vardı fakat geçti artık.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.