Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri cumaliye babasının dağ değil abaza olduğunu söylemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bitmedi mi bu keko dizisi

• İçimden bir ses idris ölmedi diyor sadece bir his.

Meliihan'ın Yamaç'a söyleyeceksin değil mi diye İdris Baba'ya söylediği sır ne olabilir onu da oldukça merak ediyorum.

Hapishaneden kaçış nasıl gerçekleşecek.

2. sezon sonu o kadar saçma ve kötüydü ki beyefendi karakteri gibi bir villainden 15 yaşındaki velete geldik

Aliço dahil çok fazla konu var ellerinde senarist bozuntusu umarım bu yıl batırmaz tekerlekli meydan muharebeleri görmeyiz, 15 yaşındaki veletin ihaneti sonuçsuz kalmaz umarım ve merak ettiğimiz konular düzgünce açığa çıkar.

Pazartesi gecesi puhu tv den izlemek için sabırsızlanıyorum.
  • 3. Sezon ilk Bölüm bomba olacak gibi.

• Yamaç bence akını eğer bir ters köşe yoksa öldürecek ilerleyen bölümlerde yaptığı büyük ihanet.

• olm bu ney la. karaca basrol mu oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee Sena nerde hiç göstermediler? Tüm kadınlar koçovalıların evinde hep beraber Sena nerde peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    1.55 member detected
  • Gerçekten harika bir bölüm oldu nihayet 3. Sezon ilk Bölüm. Yamaç estirecek ama şu yücelin derisini nasıl yüzmedi nasıl sabretti hayret.

• Düşmanlardan biri nihayet eksildi(yücel)

cumalinin de timsah celil i bitireceği günü zevkle bekliyorum.

dizinin sonu manidardı

diğer bölümler de umarım bu çizgi de geçer.

bu dizi bence 34 değil 12-13 bölüm oynasa imdb bile zorlar mutlaka boş konular olacak süre uzun olduğu için ama umalım fazla boş olmasın
  • Dün Akın motorluların peşinden, arabanın camından sarkarak toplam 20 el üzeri ateş etti. fakat elinde revolver vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Düşmanlardan biri nihayet eksildi(yücel)

cumalinin de timsah celil i bitireceği günü zevkle bekliyorum.

dizinin sonu manidardı

diğer bölümler de umarım bu çizgi de geçer.

bu dizi bence 34 değil 12-13 bölüm oynasa imdb bile zorlar mutlaka boş konular olacak süre uzun olduğu için ama umalım fazla boş olmasın
    imdb yi zorlar mı bence sen hiç yabancı dizi izlememiş isin yada farklı türk dizilerine bakmadın ezel leyla ve mecnun behzat ç breking bad çernobil daha ne niceleri var istanbulda kuytu köşede çukur diye bir mahallede artık mahallemi ilçe mi oda net değil uyuşturucu ticareti döndürebilmek için 2 sezondur mahalleyi ele geçirmeye çalışıyorlar bunun neresi mantıklıda imdb üst sıralarda olacak bende izledim ama bu kadarda abartmadım bu diziyi 2 sezonun başında bıraktım

https://www.imdb.com/chart/toptv/ burada dizi listeye girmiş diziler var izlemeyen buradan bakıp tarzına uyuyorsa izleyebilir

çukur gibi saçmalığı seven var ise onlara da gerçek yaşanmış narcosu öneririm çukurun ne anlatığı belli değil mahalleyi ele geçirip tek yaptıkları uyuşturucu ne mahalleymiş arkadaş gelen geçen sırf bir uyuşturucu imalatı için bu çukur tercih ediyor başka yer kalmamış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 17 Eylül 2019; 11:8:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Boyunu bilmem ama coluk cocugu getirip koydular oraya sacmalik

• İdris Koçovalı öldü siz niye yaşıyosunuz lan!

• İdare eder bölümdü , son sahne güzeldi , hastane sahneleri güzeldi, nehir çok güzeldi

Yücel birkaç bölüm sonra geri gelir, Azer de sıkmaya başladı.

En merak ettiğim sahne yamaçın babasını öldürdüğünü öğrenecekleri sahne.

Nehir Sena'ya bin basar bu arada her anlamda.

• https://www.youtube.com/watch?v=7fIc9TOcbFs&feature=youtu.be

Salih Kalyon çok iyi oyuncu.
    Sonunda Aliço'nun hikayesini izlicez

• harce74 kullanıcısına yanıt
    Lost favorim , 10 yıl olacak biteli yenilenmiş bir proje ile gelse gözbebeğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani izliyoruz. 1.5 saat izledim ilk bölüm vesilesi ile. Öldü diye bilinen cumalinin hakkında bir işlem yapılmaması kimsenin merak etmemesi de ilginç bir olay

Akın tam babasının oğlu ama bir tık ötesi karaktersiz. Ailesini kendi için harcayan bir çocuk adam. Pişmanlığı gerçekti ama yamaçı görünce kararktersizliğini ortaya koydu yine. Karaktersiz işte.

Akın toplam şarjörü 6 7 olan çatapattan 15 16 el hiç doldurmadan sıktı. Ama lastiğin içinde yuvarlanmadığı için yedik.

Akının yancısı olabilir. Çocuk tam bir tinerci. (beşktşlıları tenzih ediyorum)

Kızlar her zaman ki gibi gereksiz.

En çok dikkat çeken ise; koskoca idris koçovalı ölüyor. Bir merasim bile göremedik. Bi gömeydiniz iyiydi. Olmadı bu. Yada göstermediğine göre çıkacak bir yerden. Bu senaristten her şey beklenir.

Bekliyoruz bakalım yeni bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 18 Eylül 2019; 0:39:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Lost favorim , 10 yıl olacak biteli yenilenmiş bir proje ile gelse gözbebeğim
    hiç sorma ona benzer şu saçmalığı çıkardılar izlemedim ama fragmanına baktım baya leş bir diziye benziyor imdb puanıda düşük The I-Land dizinin ismi

açlık oyunları lost labirenten kaçış hepsinin karışımı gibi olmuş sana önerim lost room emin ol baya seveceksin 3 bölüm zaten mini dizi biraz lostun gizemini andırıyor
  • İlk bölümde hapishanede türkü söylendikten sonra Cumali çıkıp "Koçovalılar sağ ve salim miyiz?" dedikten sonra Salih ses vermeyince Cumali'nin "Salih ses versene çocuk" falan demesini bekledim, olmadı...

İkinci bölümün fragmanında görüyoruz ki Cumali ve Salih yine karşı karşıya geliyor. Yeter be senarist...
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.