Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamaç reis herşeyi planlı yapıyor akını mercimek çorbası yapacak Yamaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bölüm hep akın ın üzerinden yürüdüler diğer bölüm böyle olursa reytingler düşmeye başlar biraz selim diğerleride bişeyler yapması lazım idris baba bence ölmedi başka bi mevzu var bakalım ne olacak melihada yok bide şu bi ara deli bi adam vardı kahramanın ölümüne tanıklık eden oda ortada yok ne olcağı belli değil yani 2 3 bölüm sonra mahsun falan çıkar gelirse şaşırmayın
  • Ben mi yanlış anladım yoksa
    Baykal yaşıyor mu? Efsun'un Yücel'le olan konuşmasından hiçbir şey anlamadım. Lafı boş boş dolaştırıp duruyorlar. Senarist yaratıcı diyaloglar yazamıyor.

Ayıca;

Yamaç'ın ölmeyeceğini hepimiz biliyoruz o halde duvar yazısındaki spoiler saçmalığı neyin nesi?

Ayrıca artık kimsenin ölmemesi durumu çok sıktı. Timsah'ın ölmemesi falan, yeter artık. Bunu spoiler'a almadım gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 1 Ekim 2019; 14:23:49 >
  • timsah nasıl bir tip,bu karakteri yazan nasıl bir kafayla yazmışadam müzik açıp odada tek başına garip garip dans ediyor
  • Harika bir Bölüm izledik. Bence yine bir oyun var. Yamaç ölmedi. İDRİS baba ölmedi. Senarist yine ters köşe yaptıracak. Sonun da hadi be diyeceğiz görün bakın..
    Bu arada Timsah öldü diye üzülmüştüm ya
    Süper karekter bence. Hele o müziği yok mu süper. Adam yürüyen komedi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsun kurtarmış olabilir de çukuru isteyip babasının intikamını isteyip neden yamaca yardım edecek onu anlamadım
  • İlk sezon ve ikinci sezonun başları yeni bölüm için heyecan yapardı millet. Beyin fırtınası bile dönmüştü konuda.

Şimdi bakıyorsun azer, cumali bomba gibi olması gereken karakterler malesef gölge düşürdü diziyi. Aynı şekilde gelen tepkilerden sonra vartolu yine ön plana çıkıcak. Başka türlü nasıl kurtarırlar bilemiyorum, dizinin kızları yine ÇOK VASAT. Timsah karakteri çok saçma zaten, ne işe yarar bu adam kimyasal çekmekten başka? Zaman öldürsün diye sokmuşlar diziye, ölmemesi zaten belli.

Yamaçın ölmediğini zaten biliyoruz. Allah aşkına yeter artık. 3 SEZONDA 50 KERE ÖLDÜ YAMAÇ. BAŞROL OYUNCUSUNU ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMAYINDA DAHA İNANDIRICI OLSUN DİZİ.
  • İyice saçmalamaya başladı dizi artık izlemeyi düşünmüyorum.Efsun ile Yücel'in konuştukları filan çok boş geldi bir şey anlamadım.
    Ayrıca İdris ölmedi bence Meliha ile birlikte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reytingleri iyi reklamda alıyor ozaman gerisini koy gitsin yapıyor horzum.

Daha geçen hafta yazdım kontrol etmedi yine inşallah eder diye. O yüzden şaşırmadık.

Yücelle boş sahneler efsunun gereksiz gizemi.

Akın çok boştu. Yani deseler ki dizi onunla gidecek bugün bırakırım diziyi. Bir extrası yok. Bir hareketi yok. Balon gibi patladı adam.

Hikaye ilerlemiyor. Gereksiz flasbackler.. E tabiki de yamaç ölmedi. Ölmeyeceği gibi birde ölmüş gibi düşünmemizi istiyor ya ona çok tav oluyorum.

Bomboş bir bölümdü.
  • Kötü bölümdü lan yamaçla aliço götürdü bölümü.
    Yücelle efsunun konuşma sahnesine gereksiz demişsiniz de çoğu soruya cevap oldu o sahne. Gayet mantıklıydı yani.

Sena ne kadar iticiyse Efsunda o kadar çekici. Ses tonu konuşma şekli falan insanı çekiyor. Ama yinede Yamaç-Nehir isterim

• Bunu yazan ergen kim ise işine son versinler. Akın karekteri nedir öyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes İdris ölmedi diyor, öyle bir şey olmaz. Yamaç durduk yere mi delirdi o zaman? Yamaç kendisi yıkadı adamın bedenini. İdris ölmüştür, yok ölmediyse de bu saçmalığın ardından diziyi izlemeyi bırakırım.
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    +1 aynı şekilde Paşa ile Baykal'da ölmedi diyorlar. 3 ünden biri geri gelirse ben de bırakırım. Paşa'nın cesedini görmedik diğer 2 sini gördük de Paşa gelirse düşman olarak gelir o da tam bir saçmalık olur. Yav onuda geç adam neden kendini saklasın saçma sapan ergen YouTube yorumcuları böyle şeyleri ortaya atıyor işte boş boş şeyler.

• Arkadaşlar 2.sezon 66. Bölümde bırakmıştım sezon arasında da dönüp bakmadım 3.sezon nasıl başladı toparladı mı yoksa aynı saçmalıklar devam mı... Devam edilir mi diziye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edilir. Şuana kadar güzel gidiyor. Gerçi geçen sezonda böyle başlamıştı ama sonradan bozuldu.

Çok güzel sahneydi be. Damla Sönmez'in sesi çok etkileyici.

https://www.youtube.com/watch?v=ebE_yW18Ejo&feature=youtu.be

• Yamaç ile Selim'in hapishanedeki konuşma sahnesi hoşuma gitti. Onun dışında klasik vasatlıktaydı. (Vasat = düz, normal) Kötü de değildi, vasattı işte. Diyalog ağırlıklı bölüm olduğu için ve kadın sahnesi neredeyse hiç olmadığından biraz daha idare eder bir bölümdü. Belki de uzun bir süre sonra ilk kez fazla ileri sarmadan izlediğim bir bölümdü.
  • Beyler nehir yamıcın uydurduğu hayali bir karaktermi yoksa gerçekten nehir varmı

• Yamaç niye abilerine kendisinin vurduğunu söylemiyor? Keyfine vurmadi ya. Sebebi falan belli laf edecek degiller. Yakında Timsah cikip görüntüleri verır birine, durduk yere kargaşa çıkar...

• Güzel bölümdü beğenmeyen gitsin hercai izlesin
    Her bölüm aksiyon mu olsun lan çatışma mı çıksın sürekli.
    Toplasan belki 2-3 dakika ileri almisimdir o da Ayşe'nin olduğu sahneler. Onun dışında güzel bölümdü, boş boş bakismalar yerine diyaloglar vardı işte.

Yamaç - Vartolu , Yamaç - Nehir sahneleri çok iyiydi.
    Aliçonun yaşadığını öğrendiği son sahne müthişti.
    Sezon güzel gidiyor bakalım inşallah geçen sezonki gibi bozmaz birkaç bölüm sonra.

Nehir Yamaç'ın gördüğü hayalse Nehir gerçekte yoksa diziyi de izlemem daha. İnşallah senarist böyle saçma bişey yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 8 Ekim 2019; 13:16:54 >
  • 1.sezondan beri 3.sezon 5.bölümün sneak peek de ki yamacı bekliyordum sonunda çizgisinden çıktı dizi daha iyi olacak gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.