Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ingoshi

İlk bölümde hapishanede türkü söylendikten sonra Cumali çıkıp "Koçovalılar sağ ve salim miyiz?" dedikten sonra Salih ses vermeyince Cumali'nin "Salih ses versene çocuk" falan demesini bekledim, olmadı...

İkinci bölümün fragmanında görüyoruz ki Cumali ve Salih yine karşı karşıya geliyor. Yeter be senarist...

İdris ben ölene kadar aranızdaki düşmanlığı bırakacaksınız demişti hocam. Şimdi hazır İdris de öldü diye senarist gene bunları düşman yapacak.
    Ama gerçekten dediğin gibi sıktı. Gerçi dizinin komple kendisi sıktı. Ben puhu'dan çerezlik izliyorum 40-45 dakikada bitiyor bölümler benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Eylül 2019; 17:7:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

İdris ben ölene kadar aranızdaki düşmanlığı bırakacaksınız demişti hocam. Şimdi hazır İdris de öldü diye senarist gene bunları düşman yapacak.
    Ama gerçekten dediğin gibi sıktı. Gerçi dizinin komple kendisi sıktı. Ben puhu'dan çerezlik izliyorum 40-45 dakikada bitiyor bölümler benim için.

Alıntıları Göster
    Ben de dediğini yapıyorum hocam. Bomboş sahnelerle doldurup 2buçuk saat bölüm yapıyorlar...

Ben asıl
    İdris öldükten sonra Cumali ve Salihin "babamızın bizden son isteği buydu" diyerek kavga etmeyeceğini, beraber olup babalarının katilini bulacaklarını düşünüyordum.
    Ama görünüşe göre bu iş yalan oldu.

Salih,
    Sultan'ın isteğini yapmak için
    bir şekilde hapisten tek başına çıkar;
    İdrisin katilini falan tek başına bulur,
    sonra Cumali ile araları düzelir ya da Salih ölür diye düşünüyorum.

• Dizide baya baya high tier karakterler var. Vartolunun bir çırpıda 5-6 kişiyi birden bıçaklaması neydi lan öyle. Cumali'nin fil dozunda sakinleştirici alması falan.

Ay Yapım 3 sezondur bir şeyler deniyor hadi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda izlediğim en saçma çukur bölümü bu ne ya senarist batırmış .

• Yücel öldü mü şimdi
    Yamaç idrisi niye öldürdü

Kaçırdım baya

• Sezon açılışı çok iyiydi bu bölüm vasat ama yinede geçen sezona oranla çok iyi.

• Akın mortingen

• Yamaç.

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Son sözüne katılmıyorum. Sena'ya aşığım.
    Akın aslında seveceğim bir karakter olabilirdi ama İdris Koçovalı'nın ölümüne sebep olduğu ve ailesini sattığı için asla affetmeyeceğim. Umarım ölür.

Önceki sezon gibi vakit doldurmak için saçma sapan şekillerde uzatmayıp, kötü karakterleri gereksiz uzatıp sıkmadan öldürüp yeni karakter hikaye yazarlarsa, aksiyonu dozunda devam ederse yüksek kalitede bir 3. sezon izleriz. Şer dörtlüsü kurulmuş. Umarım Yamaç-Cumali-Selim-Vartolu hayatını siler bunların. Damla Sönmez'e karşı koymak da zor. O bizim tarafa geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

imdb yi zorlar mı bence sen hiç yabancı dizi izlememiş isin yada farklı türk dizilerine bakmadın ezel leyla ve mecnun behzat ç breking bad çernobil daha ne niceleri var istanbulda kuytu köşede çukur diye bir mahallede artık mahallemi ilçe mi oda net değil uyuşturucu ticareti döndürebilmek için 2 sezondur mahalleyi ele geçirmeye çalışıyorlar bunun neresi mantıklıda imdb üst sıralarda olacak bende izledim ama bu kadarda abartmadım bu diziyi 2 sezonun başında bıraktım

https://www.imdb.com/chart/toptv/ burada dizi listeye girmiş diziler var izlemeyen buradan bakıp tarzına uyuyorsa izleyebilir

çukur gibi saçmalığı seven var ise onlara da gerçek yaşanmış narcosu öneririm çukurun ne anlatığı belli değil mahalleyi ele geçirip tek yaptıkları uyuşturucu ne mahalleymiş arkadaş gelen geçen sırf bir uyuşturucu imalatı için bu çukur tercih ediyor başka yer kalmamış gibi

Alıntıları Göster
    Fringe. prison break, breaking bad, alcatraz gibi ve aklıma daha gelmeyen birçok yabancı dizi izledim

tabiki konu bütünlüğü değil sadece konu olarak bile çukur abes kaçabiliyor hatta diziye saçma demenize de katılacağım ki 2.sezonu en çok ben eleştirdim.

ama siz de tahminimce son bölüme kadar izlemeden ne imdb si yaoaoo Türk dizilerinden bir halt olmaz, hiç yabancı dizi izlememişsin gibisinden saçma tepki vermişsiniz.

Benim çukurdan şu anki beklentim ülkede telefonunu meşgule atabilecek 3 kişinin olduğu bir adamın(baykalın) neden çukuru ele geçirmek istediğinin anlatılması ki 3x2 de yani bu gece ilk defa anı olarak dahi olsa beyefendiyi gördük ve sonraki bölümlerde baykal konusuna daha da değinilecek ki (baykalın öldüğünü düşünmüyorum.) çok farklı bir hikaye ortaya çıkacak.

Ay yapım sevdiğim bir dizi şirketi değil ama bir şey için insanlar çabalıyor ve bu insanlara bir övgü yapıldığında imdb mi zorlar sen hiç yabancı dizi izlemedin mi gibisinden tepki verilip dizinin aşağılanması hoş değil.

• Adamın abisini öldürdüler, abisinin ailesini tamamıyla öldürdüler, adamın karısını öldürdüler,ve babasını kendine vurdurttular.

geçen bölüm yücel gg oldu, bu bölüm azere güzel bir darbe indirdi

3x3 sneak peak de de timsahı öldürdü.

nihayet delirmeyi başardı da istediklerimizi yapıyor yamaç.

efsunla aralarında neler gelişecek daha da bekliyorum ve baykalı

3. sezon çok güzel başladı ya
  • Psycho Cepkin P kullanıcısına yanıt
    Son bölümü daha izlemedim ona göre yazıyorum;
    Spoiler

Yücel delirdi hastanede

Ya İdris Yamaç'ı öldürecekti ya da Yamaç İdris'i. Yoksa kadınlar ölecekti. İdris kendini feda etti aynı anda ateş ettiler İdris bilerek başka yere sıktı. Çok iyi sahnelerdi, geçen bölümdeki cami sahnesini izle hocam o da sahne de çok iyiydi

• Bu bölüm önceki bölümden daha güzeldi de Yamaç fazla çıkmıyor biraz daha göstermeleri lazım karıyı kızı gosterceklerine yamacı göstersinler kadınların olduğu sahneleri de hızlı hızlı geçiyorum sacmaliyorlar kadın dizisi değil bu.

Azer'den alınan intikam güzeldi kısasa kısas. Nehir hayal falan diyorlar yamaç şizofren diyorlar sanmıyorum inşallah öyle bişey çıkmaz. Birde efsun ile yamaç beraber mi çalışıyor desek o da düşük ihtimal.

Tek isteğim aliçonun babası düşman olmasın lan yakışıklı serdar bizimkilere yardım etsin.

• Dün Harika Bi Bölüm izledik..
    Yamaç yine seriye bağladı.
    Bu arada Cumali, öküz kafasını birine monte edecek
    Bu yeni sezon, bomba gibi olacak bence..
    Akın ve arkadaşı B*ku yedi. Bakalım neler olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi gidiyor dizi cidden açın bakın sezon 2 başlangıcına bakın bide bu sezon bakın çok iyi bir açılış yaptı dizi ilerde daha iyi şeyler olacak ama asıl olay diğer kardeşlerin yamaç babalarını vurma sahnesini gördümü dizi işte ozman başlayacak..
  • Azer telefonda
    Yamaç’a ben yapmadim dedi, o iste parmagi yoksa yazik oldu gelin ve damata
    .

• valla izliyoruz. 1 saate yakın izledim.

Kızlar her zaman ki gereksiz. Hele mahallenin kızları evlerden ırak. Olmuyor işte neden kastırıyorsun bu kadar horzum.

Yamaç yine
    o kadar kalabalık mafya düğününden kimseden habersiz 2 adamı almış sala bağlamış düzenek kurmuş
    eyvallah kardeşimde. Yani ne bileyim

Azer
    belki damat acı çekmesin diye çekti vurdu ama yamaç konuşurken ben yapmadım dedi kısık sesle. Yapmadıysa yazık oldu. Su testisi su yolunda zaten yapacak bişey yok

Teaser da yamaç
    timsahı vuruyor eyvallahta her zaman ki gibi kontrol etmiyor. Halbuki yücel den tecrübesi var. Niye bakmaz ki yani. Gerçi bölümü izlemedik. Belki bakar. Yani baksın tabi bu kaçıncı

• Bu diziyi Çakma entel tayfa çok gömüyorlardı.
    Yeni sezon 2 bölümü de izledim.Kesinlikle çok kötü değil çok iyide değil ortalama bir tv dizi izlenebilir...

• Yeni Bölüm birazdan Yayında.Kaçırmayın sakın..

• İdris koçavalı büyük ihtimalle öldü ama senarist abimiz ters köşe yaparsa şaşırmam birde daha cenaze sahnesi çekilmedi çukur instagram sayfası ercan kesal teşekürler yazmadı izleyip göreceğiz aras bulut deli rolünü çok iyi oynuyor bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.