Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziden bir hayır gelmez çok sağlam oyuncular var ama senarist yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi gayet güzel gidiyor bölümde süperdi,beğenmeyen çukurova-hercai izlesin
    vartolu-yamaç nehir-yamaç selim-yamaç cumali-yamaç sahneleri süperdi
    tv'de bir çukur birde vuslat izliyorum(vuslat'ı netten)
  • Her zamanki gibi 1 saatte bitti. Vartolu yamaç, yamaç selim diyalogları iyiydi. Bir de aliçonun geçmişini göstermeleri güzel oldu. Zaman geçsin diye uzun tutulan sahneler konuşma aralarına müzikler. Vasattı bana göre yine. Dizinin süresi 1 saat olsa gereksiz sahneler olmasa keşke ama oluyor işte.
  • Hayali geliyor bana. Yamaç'ın Nehir ile yaptığı şeyleri tek başına yapması muhtemel.

Parkın ortasındaki dans sahnesinde milletin etraflarında toplanması aslında Yamaç'ın deli gibi kendi kendine dans etmesini izlemelerinden kaynaklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Hayali geliyor bana. Yamaç'ın Nehir ile yaptığı şeyleri tek başına yapması muhtemel.

Parkın ortasındaki dans sahnesinde milletin etraflarında toplanması aslında Yamaç'ın deli gibi kendi kendine dans etmesini izlemelerinden kaynaklı olabilir.
    Umarım öyle değildir saçma olur.

• Neden saçma olsun ? Yamaç artık normal değil ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Neden saçma olsun ? Yamaç artık normal değil ki.
    Yamıcın neyi anormal sadece şuan daha acımasız normal olarak.

• Neden altyazı var dizide?

• 1 hafta daha bekleyecegız sanırım yayınlanmamıs yenı bolum dun
  • Şu sahnede sanırım Peaky Blinders'a gönderme yapmışlar.

• Sezonun en iyi bölümüydü.
    Yamaç'ın o sahnede Efsun'u araması lazımdı onun dışında süper gitti.

Meliha emmiye ne dedi acaba

• Harika bir bölüm oldu gerçekten

• Acaba Meliha emmiye ne dedi ya acaba yamaç Melihanin oğlu felan mı gerçi pek sanmam ama.

• Akıllanmadılar hala.

Geçen sene beyfendiyi göstermeyip seyirciyi aptal yerine koydular 1 sene boyunca.

3. seneye girdik hala beyfendinin soyadı K olarak saklanıyor koçovalımı karakuzumu ne idüğü hala belli değil.

Şimdide yamaçı kurtaran kişi saklanıyor yetmedi melihanın sırrı çıktı.

Ya kardeşim pembe diziye çevirmeyin olayı ya, zaman makinesi icat etmediniz yada atom parçalamıyonuz, bi dedikodu cümlesi için sezon sonuna kadarmı beklicez.

AMAN ÇOK MERAKLANDIK İZLEYİCİLER OLARAK. O kadar sürükleyici yaptınız ki, tam lost havası çukur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Ekim 2019; 17:58:8 >
  • Meliha’nin bildigi sır Baykal’in Yamac’in amcasi oldugu mu acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Baykal'ın soyadı Kent
    Zaten mantık olarak kendi soyadını efsun bilir. Koçovalı olsa kendisinin haberi olurdu. O sadece ilk sezon için merak konusuydu 2.sezondaki mezar sahnesi boş hava civaydı.

Bence ya Meliha hamile ya da Selim meliha'nın oğlu.Yamaç'ı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 23 Ekim 2019; 9:34:11 >
  • yamaç veya selim'in meliha'nın oğlu olması fikri bana çok saçma geliyor. meliha başkasına teslim ettiği oğlunu yıllarca görmeyecek ve susmayı kabul edecek. bence çok saçma. öyle bir gerçek olmalı ki dizinin gidişatına yön vermeli. ama oğul klişesi dizide hiçbir dengeyi değiştirmez.
  • İzledik yine kendilerini. Diğer bölümlere bakarak biraz daha iyi diyebiliriz. Hiç değilse pusmuş ezik bir görünümden çıkacaklar herhalde artık. züğürt tesellisi herhalde . Sosyal mesajlar her zamanki gibi. Birde meliha var. Lafı attı oraya vazgeçti döndü kulağa fısıldamalar bilmem neler. Zaten adamda unutkanlık başladı. Onu da unutur. Sonra olaylar tine flashback döner döner durur artık.
  • diziye süleyman soylu içişleri bakanı bile el attı bu sezon son olur...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.