Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son hapishanede Vartolu Cumaliyi sattı diye Celasun ve Meke tepkiliydi Vartoluya onlar halen barışmadı ne ara araları düzeldi yahu??

İŞTE BÖYLE AÇIK YAKALARIM BANA DİZİ AÇIĞI YAKALAYAN DEDEKTİF DERLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Çoktan izlendiği düşündüğüm için spoiler yapmadım. KK mendilini gösterdi. Saçma bir ilişki silsilesi izletmezler inşallah. Kutayda gereksiz bir karakterdi aslında. Cumali yi nasıl bekledik esfane gibi geldi sonra kestaneye evrildi. Akını da çok büyüttük bence. Yani karakterin yapabilecekleri sınırlı. Oyuncuya lafım yok iyi oynuyor fakat hikayesi çok havada.
    KK Karaca Koçavalı demek anlamadıysan izleme diziyi
  • Ne uyuz oluyorum akına birde yücel yeniden başladı ulan senarist resmen Kafa buluyorsun. Geçen hafta ki mükemmel bölümden sonra yine ne yaptın ettin batırdın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azer de gitti galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 19 Kasım 2019; 0:5:52 >
  • Yücel pis dalacak benden söylemesi

• FAKO Beri Bak Beri kullanıcısına yanıt
    Sen anlıyorsan sıkıntı yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Sen anlıyorsan sıkıntı yok !
    GEL SENİ Bİ SEVEYİMMMM
    Seni çok sevdiler herhalde. Sevgi dolusun.
  • Kahraman zamanında Ayşe'yi dikmiş. Akın Kahraman'ın çocuğu. Selim zaten o yüzden "babası yapmadı" dedi Ayşe'ye. Ayşe'nin geçmişi az kirli değil.

Akın efsane bir villain olacak. Çukur'un başına çok fena işler saracak. Tek dostunu gözünü kırpmadan bıçaklayıp öldüren birisi. Remzi yine ekmeğinin peşinde ama yusuf yusuf yapıyor bazen.

Azer ölmez. Efsun gelecek set fotoları var zaten aynı mekanda. Yamaç baya overpowered olmuş.

• Karaca demekmiş kk o öyle diyor yukarıdaki oluşum. Zaten akın annesine sordu ben p.ç miyim diye. Ayşe ağladı gözlerini kaçırdı falan filan. Ama horzumun ne yaptığı belli değil onu da batırabilir. Hoş damla diye bir senarist daha yazdı introda. Çok karışık şeyler de olabilir.

Azerin öleceğini bende düşünmüyorum ama akın bir bela açacak ve ölecek gidecek bence. Pek sonu hayırlı görünmüyor. Bir de hikayesi tıkandı gibi. Olmuyor bence. Bir de yücel var. Yani bitir gitsin işte dimi niye sündürüyorsunuz bir karakteri. Oda ayrı bir ilginç zaten.
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Hiçbirisi ana villain değil zaten. Yücel uzatmaları oynuyor çünkü Yamaç mallık yapıp ailesini öldürmedi. Yücel bir şekilde öğrenmiş ve deli rolü yapıyor.

Akın büyük tehdit olacak ama zaten bu son sezonu Çukur'un. Finalde ya ölecek ya da bu diyardan gidecek.

Asıl villain Ebu Kaysar olacak. Çukur'un toplam gücünden bile daha fazla güce sahip bir adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Kahraman zamanında Ayşe'yi dikmiş. Akın Kahraman'ın çocuğu. Selim zaten o yüzden "babası yapmadı" dedi Ayşe'ye. Ayşe'nin geçmişi az kirli değil.

Akın efsane bir villain olacak. Çukur'un başına çok fena işler saracak. Tek dostunu gözünü kırpmadan bıçaklayıp öldüren birisi. Remzi yine ekmeğinin peşinde ama yusuf yusuf yapıyor bazen.

Azer ölmez. Efsun gelecek set fotoları var zaten aynı mekanda. Yamaç baya overpowered olmuş.
    Kahraman yapmaz, Ayşe ile Çeto'nun arası iyidi Ayşe Çetonun evine gitti kaç defa. Çeto yapmış Ayşeyi Akının babası Çeto
  • acıtasyon sahnelerden nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

acıtasyon sahnelerden nefret ediyorum
    acıtasyon sahnesinden nefret insanın hayatı acınacak haldedir. DEmekki zamanında baban anneni dövüyodu böyle bir evde büyüdün ve baban aşırı pintiydi onu anladım ben.
    ne alaka aksıyon ıstıyor ınsan 2 saaat bebeler gıbı aglayıp duruyorlar gecen bolumde hıc aksıyon yoktu .ve dıger bolumlerdede

dizi süreleri kısalması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAKO Beri Bak Beri

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında önüne gelenin yazamaması lazım. Ama kayıt olan herkes yazıyor işte önüne geçemiyorsun.
  • Beyefendinin de eli kolu çok uzundu ama yalan oldu gitti. Pek öyle bakmamak lazım.
  • Dönüp dolaşıp hep aynı klişelere geliyoruz. Kahramanımız kötü adamı öldürmüyor, sonra o kötü adam ona tekrar bela oluyor falan. Boş işler.
  • Dizide o kadar çok saçma sahne varki insan gülüyor hapishane de müziği açıp da o kadar adam kavga ediyor hapishane önünde akşam salak saçma görüntü oluyor mantık dışı şeyler çok oluyor birde sürekli saçma saçma müzikler koymalarıda bıktırdı beni
  • Dizi anlaşması zaten 1 sezonmuş. Tutunca 2 si çekildi. Konu bitti. 3. sezonda da sallıyor işte ne denk gelirse. Nasıl olsa izleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.