Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezon efsaneydi 2. Sezon eh işte kötü değildi. Ama 3. Sezon şu ana kadar berbat resmen hayır kardeşim yani sen konu bulamıyorsan defol git şöyle adam akıllı bir senariste ver yine dizi canlanır çünkü oyuncu kadrosu muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pes ettim beyler artık EfYam'cıyım son bölümdeki tek güzel sahneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 26 Kasım 2019; 21:17:41 >

• Şöyle gülüşleri şart
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Oyunculuklar gerçekten iyi. Takdir ediyorum gerçekten. Yanlız senaryoda inanılmaz bir tıkanıklık ve ileriyi görememe durumu var. sanıyorum ki haftalık yazıyorlar senaryoyu çoğu yer doğaçlama. Öyle ilerliyor artık.
  • Final sahnesini yamaç ı tarattırarak yapan ve dizi bitiminde sneak peak olarak yamaçla vartoluyu göstermekte ne bileyim ... İnanılmaz.
  • delicesine bağlanıp bu kadar uzaklaştığım başka bir dizi yok heralde..ilk sezon çok güzeldi 2 yi güç bela sez finaline 3 bölüm kalana kadar izledim o günden beri nolmuş diye hiç merak edipte açmadım.yorumlardan gördüğüm kadarıyla çok bişey kaçırmamışım..halbuki elinde efsane bir kadro var marka olmuş bir dizi var sağlam bir senaryo ile unutulmayacak bir dizi olabilirdi
  • Senaryo filan yok aslında. Arz talep meselesi tamamen. sosyal medyayı okuyup, nabız tutup, ona göre haftalık yazıyorlar artık.
  • Ben bu topiğe nerden geldim ya her neyse Bu Çukur kadar gereksiz bir dizi görmedim müzik + silah sesinden oluşuyor ya abi insan hiç mi konuşmaz bir diyalog bişey %89'luk kısmı müzik ve silahtan oluşuyor insanın beynini patlatıyor... İzlemiyorum mutluyum Çukur izlemiyor olmanın dayanılmaz hafifliği :)
  • ilk sezon iyi gibiydi.

demin son bölümü izledim atlaya atlaya. o da cihangir ceyhan ve aras için izliyorum.

neyse cumali karnından silahla vuruldu. 4 5 saat sonra ayaklandı ramboya dönüştü tekrar. hiç unutmam bacağıma bıçağın ucu girmişti kavgada. 3 dikiş atmışlardı. 1 ay ayağımın üstüne basamamıştım. aşırı saçmalıyorlar.
  • izlediğim en saçma dizi. Niye izliyorum ben bunu
  • Dün izledik yine kendilerini. Atlaya Atlaya bende izledim. Bol bol çatapat. Onları bile geçtim. Ayşe haplardan kafayı yedi herhalde orayı gördüm. Her şeyi bilen, kurgulayan yamaç kendi yaptığı izleme cihazının farkedilip karşı tuzak kurulacağını nedense bilememiş. Çok şaşırdım. Birde topal bir adam geziyor ortalıkta. Yamaçı kurtaran bir eleman var mercedes li.

En çok kemale üzüldüm. Çukurun kadınlarını kurtarmaya gittiği yerde rehin alınıyor ve geri döndüğünde neyle sınandığını anlamadım. İhanet etmedi bir şey olmadı. Kolay gitti sanki. Tam horzuma sövecekken kemalin yurtdışında yaşayacağı o yüzden diziden çıkacağını okudum. O yüzden horzuma 3 sallıcağıma 2 salladım yine farketmedi.
  • Arkadaş bir dizi yapmışsınız karma karışık yücel diye biri vardı yatalak eettiniz geri dirilitiniz bir bölüm var 5 bölüm yok ebu kaysar diye biri geldi herkes çok iyi düşman diyordu ortada yok ev ahalisi de aynı bir bölüm var bir bölüm yok meliha diye biri vardı bişeyler söyledi gitti oda ortada yok çok kopuk dizi uzadıkça uzuyor düşmanlar geçen sezon geldi diziye daha hepsi duruyor biraz gelişme olsun kemal ölüyor yamaç akşamına kızı götürüor her bölüm şarkılarla geçiştiriyorsunuz diziyi
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Kemal rolünde oynayan elemanda hiç akıl yok galiba.
    Ulen rating'lerde birinci olan bir dizi de, iyi bir rolde oynuyorsun.
    Hatrı sayılır bir parada alıyordur kesin.
    Zaten çukur dizisinden önce pek tanınırlığıda yoktu sanırım
    zaten kazandığı parada o zamanlar şimdiye göre de azdır kesin.
    Tabii şimdi iyi para kazandı, biti kanlandı yurtdışına kapağı atayım yaparım bir şeyler bir projeler diye düşündü sanırım ya da birileri akıl verdi.
    gitsin yurtdışına kimse tanımaz etmez, orda birşeyler yapayım üreteyim derken eldeki parayı da yer bitirir.
    sonra kuzu kuzu türkiyeye geri döner, 2. sınıf dizilerde belki rol kapar, pişmanlıklarına yanar durur..
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Abicim kemal karakterini oynayan adam aç kalmaz

O adam bu ve bundan önceki ay yapım projelerinde aksiyon yönetmeni. Sadece dizilerde böyle yan rollerde de oynuyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumali ölürse diziye elveda ederim

• Eyyy senarist.
    Her bölüm sana sövmekten gına geldi. Çıkart şu müzikleri diziden de iki aksiyon izleyelim.
  • Cumali ölmez. Senarist fantezi yapmış. Her şeyi anlıyorum da kemale bile bu kadar cenaze töreninin yapıldığı yerde neden koskoca idris babaya bir şey yapılmadı ya hayret yani.
  • dizi galiba final e doğru yol alıyor çünkü çok sağlamlar ölüyor yada yaralanıyor cumali ölmese bile sürüncek ama kaç bölüm bide şöyle bi olay var belki selim ölecek bunuda aklınıza yazın selimde vuruldu belki kalbinden vuruldu dikkatli izleyenler fark eder..
  • mahsun diziye geriye dönüyor ve yamaç'a yardım eden de o haberleri dolaşıyor nette.
  • Berkay Ateş tekrardan dizinin kadrosuna dahil oldu. Mahsun geri dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.