Bluethot Kulaklık Ses Gecikmesi
Herkese merhaba xiaomi redmi buds6 kablosuz kulaklık aldım telefonda kullanırken sorun yok ama bilgisayara bağladığım zaman ses gecikmeli geliyor bilgisayarın bluethotun sürümünü güncelledim ama yinede olmadı acaba bunun bir çözümü varmıdır
Herkese merhaba modem arayüz şifresini unuttum neyse reset atayım dedim reset attım tekrar kurmak için ama modem de ınternet ışığı kırmızı yanıyor diğer ışıklar yeşil internet ışığı kırmızı modem arayüzüne giremiyorum laptopta ethernet girişi yok telefonun wifi yi bağladım wifilerde modemi görüyor ama arayüze giremiyorum ne yapmam gerekiyor
Kayısı Ağacı Meyveleri Büyümüedi
Merhaba benim çok güzel bir tane kayısı ağacım var büyükçe bir ağaç çok güzel meyvesi oluyordu kocaman çok güzel tatlı oluyordu bu sene ağacın üzeri meyve dolu ama hepsi küçük kaldı sebebi ne olabilir sizce ilk çiçek açtığın da soğuk alır gibi oldu çiçekler hatta bir kısmı yandı soğuktan ama epey fazla meyve kaldı dediğim gibi büyümedi meyveler ve ayrıca ağaçta yeni sürgünler vermedi bu sene ağacımda mı sorun var budama pek yapamadım heryeri dallı ağacın bu sebep olurmu
Asus Laptop Şarj Adaptörüden Ses Geliyor
Merhaba 2 ay önce asus marka laptop satın aldım vivobook 16 sorunsuz kullanıyorum dün akşam akşam laptopu kapattım şark kablosunu şarjdan çektim ses geliyordu dikkatli dinleyince duyuluyor cızzz diye şimdi şarja taktım bilgisayarı prize takılı başlığını kulağımı yaklaştırıp dinledim ses geliyor cızzz diye ama normal birşekilde ses gelmiyor kulağımı yaklaştırınca ses geliyor aldığımda varmıydı bilmiyorum yeni fark ettim araştırdım normal diyende var ama çözemedim siz ne diyorsunuz acaba
HDMI Bağlantı Sorunu
Herkese merhaba arkdaşlar bende eski bir laptop vardı dell marka bu laptop ile tv ye hdmı ile bağlanıp maçları izliyordum sonra laptop bozuldu kendime asus marka laptop aldım bununla hdmı ile bağlanamıyorum yinele seçiyorum olmuyor sadece diğer ekranı seçiyorum olmuyor ne yapsam çözemedim hdmı takınca laptopun ekran gidiyor normalde tvye aktarması gerekiyor ama aktarmıyor sinyal yok diyor tv dediğim gibi ama laptopda ekran gidiyor bu konu hakkında yardım edecek varmı acaba
ASU
...................
ADSL Den VDSL e Geçme
Herkese merhaba Adsl internet kullanıyordum paket bitiyormuş ve bizim oraya Vdsl internet gelmiş ona geçeceğim modemim Adsl yeni modem almam gerekiyor öneriniz varmo modem olarak çok uçuk fiyat olmasın istiyorum 500 tl civarı birde adsl den vdsl e geçerken yapmam gereken birşey varmı galiba 1hafta felan internet olmuyormuş bu doğrumu acaba yoksa hemen geçiş sağlanırmı
TENDA SORUNLU MODEM YARDIM
|
TENDA MODEM SORUNU
|
Windows10 bilgisayar açılmıyor
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.698 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware