Şimdi Ara

Bluethot Kulaklık Ses Gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba xiaomi redmi buds6 kablosuz kulaklık aldım telefonda kullanırken sorun yok ama bilgisayara bağladığım zaman ses gecikmeli geliyor bilgisayarın bluethotun sürümünü güncelledim ama yinede olmadı acaba bunun bir çözümü varmıdır

• ben bu sorunu yaşadım. bağlantıyı kesip tekrar bağlantı sağladığımda sorun düzeliyordu. ya da yalan söylemeyim, aygıt yöneticisnden evet evet, aygıt yöneticisinden cihazı disable ve sonrasına enable yaptığımda bu ses gecikmesi düzeliyordu. hatta vlc player'da görüntü ve ses arasında senkronizasyon yapmaya çalışırken, çözüm olmadığını anlayınca fark etmiştim bu sorunu. bende 4.2 versiyondu sürüm. 5 ve sonrası yeni sürümlerde durum nedir bilmiyorum.

• Telefondada mutlaka gecikme vardır ama bunun olmamasının sebebi daha çok codec birde telefonun ona uygun senkron etmesinden kaynaklanıyor. Windowsta bt aygıt işi zaten hep sorun oldu hala da sorun, birde şimdi codec zaten yok gibi birşey üstüne de bt sürümün atıyorum kulaklıkta 5.4 ama pc de 4.0 falansa yada dahada eskiyse bu sorun malesef olur. Bazı uygulamalar programlar var gecikmeyi ayarlayan yada senkron yapan ama windows özelinde malesef biraz sorunlu bu iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.