Herkese merhaba xiaomi redmi buds6 kablosuz kulaklık aldım telefonda kullanırken sorun yok ama bilgisayara bağladığım zaman ses gecikmeli geliyor bilgisayarın bluethotun sürümünü güncelledim ama yinede olmadı acaba bunun bir çözümü varmıdır |
Bluethot Kulaklık Ses Gecikmesi
-
-
ben bu sorunu yaşadım. bağlantıyı kesip tekrar bağlantı sağladığımda sorun düzeliyordu. ya da yalan söylemeyim, aygıt yöneticisnden evet evet, aygıt yöneticisinden cihazı disable ve sonrasına enable yaptığımda bu ses gecikmesi düzeliyordu. hatta vlc player'da görüntü ve ses arasında senkronizasyon yapmaya çalışırken, çözüm olmadığını anlayınca fark etmiştim bu sorunu. bende 4.2 versiyondu sürüm. 5 ve sonrası yeni sürümlerde durum nedir bilmiyorum.
-
Telefondada mutlaka gecikme vardır ama bunun olmamasının sebebi daha çok codec birde telefonun ona uygun senkron etmesinden kaynaklanıyor. Windowsta bt aygıt işi zaten hep sorun oldu hala da sorun, birde şimdi codec zaten yok gibi birşey üstüne de bt sürümün atıyorum kulaklıkta 5.4 ama pc de 4.0 falansa yada dahada eskiyse bu sorun malesef olur. Bazı uygulamalar programlar var gecikmeyi ayarlayan yada senkron yapan ama windows özelinde malesef biraz sorunlu bu iş.
Benzer içerikler
- video scheduler internal error
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- kullanılamayan 1 video gizlendi
- iso dosyası nedir
- telefon neden ısınır
- suya düşen telefon
- video boyutu küçültme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X