Şimdi Ara

ADSL Den VDSL e Geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba Adsl internet kullanıyordum paket bitiyormuş ve bizim oraya Vdsl internet gelmiş ona geçeceğim modemim Adsl yeni modem almam gerekiyor öneriniz varmo modem olarak çok uçuk fiyat olmasın istiyorum 500 tl civarı birde adsl den vdsl e geçerken yapmam gereken birşey varmı galiba 1hafta felan internet olmuyormuş bu doğrumu acaba yoksa hemen geçiş sağlanırmı

• servis sağlayıcından iste. isterken de en güncel olan modeli iste. ghz'lik veya ne bileyim wifi6, hatta abonelik yaparken sor, ne veriyorsunuz de. gel burada söyle. al ya da alma diyen çıkar.  

• Valla hocam modem önermiyorum fiyatlar çok uçtu eskiden keenetic extra dsl yapıyorduk 900 TL'yi aştı tabi bütçe sorununuz yoksa yine tavsiye ederim 4 yıl garanti olması iyi temiz 2. El de bakabilirsiniz.
    Bu devirden sonra wifi 4 modem alınmaz onun için 5 GHz wifi 5 modem alın mutlaka

Adsl'den vdsl'e geçiş uzun süren bir işlem değil hocam zaten şuanda vdsl sahadan internet alıyorsunuzdur yazılımsal bir kısım kalıyor modem açılıp kapanıyor ve geçiş tamamlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.