Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Lütfen mahsun yine yamaca karşı olmasın gerçi bence köstebek olarak girdi Çağatayın yanına diye düşünüyorum.
    aynen. bence de içerde.

erkan kolçak köstendil son sahnede yaktı geçti ortalığı. muhteşem sahne, muhteşem oyunculuk.

• Mahsun'un köstebek olarak girme fikri Yamaç ile depoda konuşurlarken Yamaç'ın "Yücel'i biliyordun niye gelip anlatmadın?" demesinden sonra zaten 1-2 saniye duraklamasından belliydi.

Mahsun'un düşman olması imkansız, Sena'yı o öldürdü, bu yüzden olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Ocak 2020; 4:22:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ista1907

aynen. bence de içerde.

erkan kolçak köstendil son sahnede yaktı geçti ortalığı. muhteşem sahne, muhteşem oyunculuk.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam valla Erkan deyim yerindeyse sinema okullarında ders niteliğinde oyunculuk sergiledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş yıllardan kalma next next tekniği ile izledim
    Yücelle mahsunun çağatayın adamı olması kadar normal bir durum yok.
    Çünkü sürekli telefonla irtibat halinde bir çeto vardı. Ne kadar yücelle konuşsa bile onunda üstü varmış işte. İzledik bakalım. bir daha ki bölümü bekliyoruz
  • 1. sezon 15. bölüm de final verip bitmeliydi. bir de 1. sezonun sezon finali cok iyidi gerisni at çöpe. bir cumali gibi karakter yazmışlar ahahsud herif malın teki tam acayip gülüyorum izleyince hareketlerine
  • Bölüm gerçekten saçmaydı

• Bazen çok sıkıyor uzatmamaları lazım dizileri 50 dk izle gerisi leş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani başrolün ölmeyeceğini benim 5 yaşındaki oğlumda biliyor. Senarist neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Hiç bir olayın gelişmediği saçma sapan bir bölümdü. İleriye sara sara izledik yine.
  • İşte bu ya. Özlediğimiz, beklediğimiz Çukur bölümüydü. Başından sonuna kadar.
    Yamaç'la Salih döktürdü resmen.
    Bayıldım.
  • Bölüm harbi harbi iyiydi ve sondaki yarı gönderme şeklindeki kısım da iyiydi. Yamaç sıktığında ben bile içimden kesin yine ölmez bir yerlerden fışkırır derken devamı iyi oldu.
  • Reytingler düşünce geçen hafta Fatality yapmış horzum Adamlar yoruldu tabi
    geçen sefer ki öldürdüklerin de neden bakmıyor diye eleştirilince, geri dönüp bakması ve gömmesi iyi mesajdı
    O kadar kalabalığa gerek yokmuş sanki
    Gelsin bakalım yeni bölüm daha neler göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Reytingler düşünce geçen hafta Fatality yapmış horzum Adamlar yoruldu tabi
    geçen sefer ki öldürdüklerin de neden bakmıyor diye eleştirilince, geri dönüp bakması ve gömmesi iyi mesajdı
    O kadar kalabalığa gerek yokmuş sanki
    Gelsin bakalım yeni bölüm daha neler göreceğiz.
    Hocam ben hala bir şeyi anlamadım.
    Bu Yücel daha en baştan nasıl Mahsun'a güveniyor? Mahsun, Sena'yı onun öldürdüğünü biliyor, Yücel de bunun farkında değil mi, nasıl olur da Mahsun'un kendisine dost olacağını sanır hala, çok saçma geliyor?

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Çağatay' dan tırsmasından dolayı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 5 Şubat 2020; 16:56:22 >
  • Biraz bakayım dedim cidden sarmadı aşk üçgeni boğuyor nejat babaya yazık oldu bu kadar kaliteli oyuncaklari barından dizinin geldiği son durum kocaman bir hiç.

• hocam sizce ne olacak??
  • hocam cevap verir misiniz
  • xyz2564225xyz kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımı alıntılar mısın bu konuya yazdığımı hatırlamıyorum mesajı da bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Hocam mesajımı alıntılar mısın bu konuya yazdığımı hatırlamıyorum mesajı da bulamadım
    hocam. site uzerinden mailinize yazdim oraya bakin.

eger olmuyorsa ben mailimi vereyim size iletisime gecelim. beni taniyorsunuz da ulu orta aciklayamam kimim. lutfen iletisime gecin
  • xyz2564225xyz kullanıcısına yanıt
    pm attım

• Son sahnede Lucifer gibi yamaç ın arkasından kanatları çıkacak sandım Bu sezon final yapmalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.