Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi kadrosu, berbat bir yönetmen-senarist ikilisiyle nasıl çöp edilir canlı canlı şahit oluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon son olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son bölümün son sahnesinde cumalinin çağatayın gırtlağını söküp eline vermesini bekledim ama malesef. Son olsun bu sezon bu işkence de bitsin.
  • Konuda maşallah akıyor

İzliyoruz alışanlıktan. Tek söyleyeceğim; reytingler nasıl bir düşüş yaptıysa yeni bölümden ilk sahne vermişler yetmemiş üstüne 2 dakika oynatmışlar birde. Hemde kilit bir yerden. İnsan gerçekten hayret ediyor
  • Ciddi ciddi senaristin doğum tarihine baktım ergen zannediyordum 1975 liymiş.

Ergen bir beyine sahip bu dizi için.
  • Yazık yazık yazık... Nejat İşler'e yazık etmişler, yazık... Başka yazacak kelime bulamıyorum düşüncelerimi sadece "yazık" kelimesi açıklar anca. Karakterin düştüğü hale bak. O kadar övülerek diziye sokulan adam bir çırpıda ne hale getirildi. Şaka mı bu?

Azer de Karaca ile halka (nam-ı diğer malum...) tatlısı yiyor, bravo (!) Düştüğü duruma bak. Hayır bir de inadına aynı tatlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Mart 2020; 5:1:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi kadrosu, berbat bir yönetmen-senarist ikilisiyle nasıl çöp edilir canlı canlı şahit oluyoruz.
    gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi kadrosu?

başka bi dizi izlemediysen evet
  • Chebu kullanıcısına yanıt
    Tamam

• dizi ne zaman başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 30 Mart 2020; 10:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

dizi ne zaman başlar
    umarım yanılırım ama eylül'e kadar dizilerin başlayamayacağını düşünüyorum.
  • Arada izlediğim dizi. İlk sezon daha iyiydi son iki sezona göre.

• Youtube üzerinden ana sahnelere bakıyorum yetiyor senaryo yok bir şey yok sağlam oyuncular var ama

• 7 Eylül diyorlar yeni sezon için ama, bilemiyorum. Hastalık patlarsa yine izleyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras Bulutun harcandığı dizi

• irem sak sanki emanet gibi duruyor sanki ile defa tv karşısına çıkan gibi amatör olmamış
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Kadında oyunculuk olmadı hiç bi zaman. Fiziği ile ön plana çıkıyor. Burdada biraz seks objesi gibi göstermişler zaten, başka vasfı yok
  • dizi çöp olmuş. hayalle 40 dk geçti.
  • 1.sezon goat 2den sonra çöp

• artık final şart bağlanacak konu kalmadı erdenetleri sündürüp duruyorlar zaten sezon 1 2 3 ünde ortalarına kadar ve şimdiki sezon kıyasladı %70 reyting düşmüş

• Sırf bu kadar izledik final görelim diye takip ediyordum, artık iyice mallaştı dizi. Erdenetlerin 1,5 ton altınını çaldı çukur, ederi gün itibariyle 654 milyar TL ediyor

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.