Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senarist 2 : yamaçı delirtelim , mahalleyi de satalım al sana konu

Çukur izleyicisi : ohaaaa mükemmel bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında genel anlamda süper diyenler çoğunlukla oyunculuklarla ilgili diye düşünüyorum. Aras müthiş rol yapıyor.

• sigara gibi oldu bırakacam bırakacam diyorsun bırakamıyorsunda
    senaryo iyi olsa demekki adamlar bu oyunculuklarla dünya kalitesi iş çıkarırlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 12 Şubat 2021; 1:30:44 >
    1. sezon iyiydi 2. sezon eh işte. Gerisi yalan oldu bence. Sırf reyting.
  • son bölüm sanki çukur değilde 7.koğuşdaki mucizenin değişik versiyonunu izliyorum sandım

• Senarist gözlerini kapatıp klavyeye random bassa daha iyi senaryo çıkar ortaya. Arkadaş bu nedir ya. İzliyoruz bakalım. Tek tesellimiz bitecek olması hem de kestane olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

Senarist gözlerini kapatıp klavyeye random bassa daha iyi senaryo çıkar ortaya. Arkadaş bu nedir ya. İzliyoruz bakalım. Tek tesellimiz bitecek olması hem de kestane olarak.

Adam karaca karakterine uğraştığı kadar başka karakterlerle uğraşsa , dünya çapında sizi izliyorduk

ilmek ilmek işliyor karacayı sonra geri kalan senaryo sallamasyon

• Bi 5 bölümdür izlemiyorudum vakit bulup izledim oyuncular oyunculukları ile taşıyor

Yoksa senaryo bitik uzasın diye saçmalıyorlar. Yada İnsanların benimsedigi (yanlis ama iste insanimiz) cukuru imajini silmeye calisiyor galiba.

Lost gibi bi final de verebilir rüyaymış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Şubat 2021; 1:5:23 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Kulağını çektilerse eğer siliyor olabilir  

• herşey çok yapmacık geliyor son 2 bölümdür sanki çukur unutturmaya başka bir diziymiş gibi sunuyorlar ama olmuyor karakuzular bile daha iyiydi

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt

Karakuzular geldi sıfırdan başlanıldı. Amca geldi sıfıra dönüldü. Kısır bir döngü gibi. Zaten 2 sezondur bir sonraki bölümün ne olacağı belliyken birde aynı şeyleri tekrar tekrar oynatıyorlar. Tek tesellim haziranda bitiyor olması.

• İzlediğim en berbat bölümleri izliyorum . Yamaç mahalleye döneli 2 gün oldu . Senarist sağ olsun her günü 1 bölüme çevirmiş . 2 gün 2 bölüm . Böyle saçmalık olamaz ya .

Gene saçma sapan Karaca sahneleri . Hayır yani bu kızı ne amaçla boostluyorlar onuda anlamıyorum . Kız o kadar kötü oyuncu ki hiçbir duyguyu insana geçiremiyor çok kötü oynuyor .

Yasmin bile karacadan daha çok şey kattı diziye .

Aynı şekilde celasun da öyle . Senarist inadına sahne yazıyor Karaca ile celasuna . Aşırı baydı artık

• Muhtemelen finalde Yamaç kafasına sıkacak ya da bir şekilde Çukurdan tamamen bağını kesecek. Çünkü şu an babasıyla tamamen aynı ilerliyor.

İdris Baba’nın pavyonda çalışan bir kadından çocuğu vardı, geldi mahalleye bela oldu. (Yamaç’ın da Nehir’den kızı var şuan) İdris baba pavyonda çalışan Meliha’ya aşıktı, Yamaç ise Efsun’a aşık. Her şeyini kaybetmiş İdris baba Çukur’u kurdu, şimdi Yamaç dipten kurmaya uğraşıyor vs. kısacası Yamaç başından beri babasının hayatını yaşıyor. Bi ara fragmanda “Babaların Günahlarını oğulları çeker, oğullarının günahlarını kim çeker? Diye bir söz vardı. Muhtemelen Yamaç bu döngüyü fark edecek ve kafasına sıkacak.

• Son bölümü sara sara izledim yine. Dizi bitti. Kendi kendime ben ne izledim lan az önce dedim. Öyle bir dizi.

• Düne kadar izlememiştim. Dayanamadım final yapmasının hatırına izledim. Olayları biraz anlattılar. Ayrıca yamaç noluyo ya diye sorduğunda hayret ki havada kalmadı Şak anlattılar. Ben şaşırdım normalde 3 bölüm sonra söylemeleri gerekiyordu çünkü.

Neyse final yapacakta allahtan içimiz rahat hiç değilse  

• bu amca geldıkten sonra hiç izlemiyorum :S

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt

Amcalı ilk bölümü birde finali izlesen olayları kaçırmazsın sanıyorum hocam. Öyle bir gidişata sahip  

• ne_demek kullanıcısına yanıt

Hepsini izledim sadece amca cukuru ele gecirmesinden sonra sogudum vuracak kiracak saniyordum tirt artik

Efsun olayi tamamda koskoca amca cukur da iş yapiyor xd.edrenetler bile daha iyidi amcadan

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt

Efsun başlı başına bir sıkıntı zaten. Bir telefonuna bakar yani. Hiç mi tanıdığın yok. Tamam erdenetler bitti ama sen amcayı donunda sallarsın o kadar da paran var malın mülkün ama sen kalk şarkıcı ol. Çocuk yüzünden de sanmıyorum bir telefonlar çocuğun olduğu yerden de kaçırtır dalgasına bakar ama yok. Entrika lazım  

• Bölümü izledim. Baya izledim ama birşeylerin hemen çözümlenmesi hoşuma gitti. Ayrıca kına muhabbetine çok güldüm   Medet kral oyuncu o kadar duyguyu bir arada arka arkaya oynaması müthiş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 9 Mart 2021; 23:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.