Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İlerlete ilerlete izlediğim doğrudur. Ama sırf selim için 90 dakika izledim bu sefer. İnsan merak etmeden yapamıyor tabiki.

Bıçaklanıyorsun, ölmemişsin, telefonun yanında. Birilerini arayabilirsin mesela. Hastaneye gidebilirsin çukura yürümek yerine. Kahveye geliyorsun kimsede demiyor ki aga biriniz 112 yi arayın. Tamam kardeşim karakter çıkaracaksan arık gibi çıkaracaksın. Arık gibi birisini o şekilde çıkarıyorsan Selim'i de adına yakışır şekilde çıkarıcaksın.

Senaryoda kalmadı herhalde artık. Boş uzatmalar, şarkılar, türküler. En çok tav olduğum mevzuda flashback ler. Bu nedir diye de sormuyor herhalde kimse. Yada gökhan senarist kıza yazıyor o yüzden konular savsak savsak. Anlam veremedim.

Daha öncede dediğim gibi 3. sezonda final yapmalıydı. Yine bir şekilde kurtarmışlardı yaptıklarını ama uzattıkça sündürdükçe bir şeye benzemiyor artık.

• Son 3 bölüm gerçekten iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama kulkan karakteri rezalet olmuş oyuncu genco özak hiç olmamış karakter zaten komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Ama kulkan karakteri rezalet olmuş oyuncu genco özak hiç olmamış karakter zaten komedi

Dizi benim için bitti hocam . Dizi mi izliyoruz yoksa şarkı klibi mi izliyoruz anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Dizi benim için bitti hocam . Dizi mi izliyoruz yoksa şarkı klibi mi izliyoruz anlamıyorum

Alıntıları Göster

Valla ben sırf 4 sezondur izlediğim için devam ediyorum hocam. Yoksa fena bozdular. Hele şu kulkan karakteri rezalet olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Valla ben sırf 4 sezondur izlediğim için devam ediyorum hocam. Yoksa fena bozdular. Hele şu kulkan karakteri rezalet olmuş.

Alıntıları Göster

Bölümü kaydediyorum hocam . Sırf 4 sezonun hatrına önemli yerleri izliyorum zaten yarım saat sürmüyor . Geri kalan tüm sahneler çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Bölümü kaydediyorum hocam . Sırf 4 sezonun hatrına önemli yerleri izliyorum zaten yarım saat sürmüyor . Geri kalan tüm sahneler çöp

Alıntıları Göster

Maalesef yani ilk 2 sezonu efsane olan bir dizi ancak böyle mahvedilirdi

• Son bölüm için analiz kasamayacağım şimdi bana yazık günah :))

Tek aklımda kalan kulkan. Olmamış karakter. Ayrıca garson sahnesi çok gereksiz ve abartı ve saçma ve saçma ve ve uzar gider. Son sahnesi nasıl hoşuma gittiyse garson sahnesi de bir o kadar iticiydi. Son bölüm özeti bu işte.

• Türkiye'nin en iyi oyuncu kadrosuna sahip ama çok kötü senaryosu var. Bu oyuncular başka bir senaristin elinde olsaydı efsane bir şey izlerdik herhalde. Bu haliyle de gelmiş geçmiş en iyi 5 dizi arasına girmeyi hakediyor. Bazı bölümleri çok güzel bazı bölümleri çok kötü. Karakter gelişimleri mükemmel, olay örgüsü mükemmel ama saçma ve gereksiz şeyler de çok fazla var.

2.sezon karakter gelişimi adına en iyi sezon ki 2.sezon'da bitirselerdi efsane olarak anılırdı. Her sezonun ilk 10-15 bölümü çok güzel gidiyor sonra bozmaya başlıyor. İlk sezonun ilk 15-16 bölümünü defalarca izlemişimdir. O bölümlerin üstüne tek dizi kurtlar vadisi'dir. Sonra bozmaya başlıyor 2.sezonda toparlıyor.

2.sezondaki yüzleşme sahneleri çok iyi özellikle yine ilk 15-20 bölümdeki sahneler muazzam. Ama sonlara doğru yine bozuyor. Senarist bir yerden sonra hikayeyi oluşturamadı herhalde.

3.sezondaki ilk bölümler çok iyi. 3.sezon 19.bölümde bırakmıştım. Salgın sebebiyle 26.bölümde sezon finali yapmışlardı galiba. 17-26 arası kötü. 4.sezon kötü başladı kötü devam ediyor. Zaten bu sezon bitirecekler. Zorlama şekilde devam ediyor.

Karakter gelişimi açısından kurtlar vadisi'nden sonra türkiyenin en iyi dizisidir. Hiçbir dizide bu kadar derin işlenen ve gelişen karakter görmedim. Her karakterin ayrı dizisi çekilebilir aynı kurtlar vadisi gibi.

• 1gr 440tl

1kg 440.000tl

1000kg 440.000.000tl

yani 440 milyon tl 3. sinif matematik dersinin sonuna geldik.

• amper metreyi çeviriyor amper ölcer çevir onu kurtul pek saçma bari başka bişey yapdır bazen çok fazla mantık hatası yapıyorlar

• İyi oyuncu kadrolu şu efsane diziyi kestaneye çevirenlere de selam olsun.

• tam bişeyler sezon gibi olcak zannederken şimdide afganistan çıktı başka mezvumu yok bunu bari uzutmasalar 2 3 bölüm dönsünler yoksa reyting bi artıyor bi azalıyor komple azalacak

• Uzun uzun yazdım sonra sildim :) Öyle bir dizi :)

• Bomboş bölüm Yapmışlar

• Ben ne izledim?

Karakuzuların başladığı sezonun başlangıcı gibi olmuş, dön dolaş yine aynı şey. Senarist gökhan horzum dostum sen bu hayatta gördüğüm bu sektörde en en torpilli adamsın. Ulan her sezon yamacı delirt, uzaklaştır sonra çukura dönsün vs. baymadımı hakkaten ya?

Aras sormuyor mu kendine ben niye oynuyorum bu dizide?

Neyse final geliyor allahtan, son bi hatır için final izler kapatırız şu mevzuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Ben ne izledim?

Karakuzuların başladığı sezonun başlangıcı gibi olmuş, dön dolaş yine aynı şey. Senarist gökhan horzum dostum sen bu hayatta gördüğüm bu sektörde en en torpilli adamsın. Ulan her sezon yamacı delirt, uzaklaştır sonra çukura dönsün vs. baymadımı hakkaten ya?

Neyse final geliyor allahtan, son bi hatır için final izler kapatırız şu mevzuyu.

valla dostum aynen öyle. oyuncuların hatrına hala izliyorum. ama nereye kadar? dün nasıl bir çöp izledik? sanki senarist değişmiş ve daha önce diziyi hiç izlemeyen biri yazmış gibi. oyuncuların hatrı da bir yere kadar izletiyor. keşke vartolu ve yamaç da ölseydi de biz de bu azaptan kurtulsaydık. nasıl saçma bir senaryodur. yönetmen, yapımcı bir şey demiyor mu anlamıyorum. aynı kara kuzulardaki gibi aynı şeyleri izletecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Ben ne izledim?

Türk dizileri iyi başlayıp sonradan saçmalamalarıyla ünlüdür ama Çukur bunu ayrı bir seviyeye çıkardı  

• Aras'ın oyunculuğuna lafım yok. Diğer bütün oyuncuların oyunculuklarıyla ilgili bir sıkıntı yok. Fakat anlam veremiyorum diye yazarken bile kendi kendime neyin anlamı ya diyorum içimden. İzliyoruz işte. Efsaneyi kestaneye çeviren senaristlere de saygılarımı sunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.