Bildirim
Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (118. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nerden sansürsüz izleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
puhu tv'de de sansürlü sanırım, bir de vpn ile youtube'dan izlemeyi deneyin. orada da sansürlüyse başka bir yerde yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhk18 -- 4 Temmuz 2019; 18:38:35 > -
Hiç ihtimal vermiyorum ama Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Koçovalı olarak gelecek deniyor. -
Daha önce hiç adı geçmedi bence yoktur öyle bir şey. -
Bildiğim kadarıyla ikinci sezonu sansürsüz yayınlamadılar.quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
Nerden sansürsüz izleyeceğim -
-
Kenan imirzalıoğlu büyük ihtimal geliyor yalnız 4. Bölüm gibi katılacağı söyleniyor.
kenan imirzalıoğlu gelmez diye düşünüyorum , gelirsede inşallah , idris denen abazayla yamaç şekercisi birbirini vurup öldürmüştür , kenanla vartoluyu kardeş kardeş izleriz .quote:
Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen
Kenan imirzalıoğlu büyük ihtimal geliyor yalnız 4. Bölüm gibi katılacağı söyleniyor. -
Damla Sönmez katilmis diziye, daha iyi biri olabilirdi. Bu kizin surati cok soguk, bir turlu sevemedim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle duydum sağlam bir yerden yeni sezonda 4. Bölümde katılacak diye.quote:
Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35
kenan imirzalıoğlu gelmez diye düşünüyorum , gelirsede inşallah , idris denen abazayla yamaç şekercisi birbirini vurup öldürmüştür , kenanla vartoluyu kardeş kardeş izleriz .
Alıntıları Göster
Kenan senaryo'da seçici böyle boş beleş diziye gelmez, belki ilk sezon olsaydı bir ihtimal derdim ama bu saçmalık fantastik filmleri de geçti. -
Çok uzun süre geçti, ne bi haber var nede fragman.. -
Kenan gelmez fragman haftaya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni sezon ne zaman başlıyor harman kaldık
-
İdris öldü mü acaba -
akının sonu hiç iyi olmaması lazım herşey ona bağlı olarak çok kötü oldu -
Yeni sezon fragmanı çok iyi ya. <3
fragman çöp geldi.
2. sezon bitimi ne güzeldi değilmi? yamaçın dövme yapması, çukuru anlatması ve cumalinin dahil olması.
15 yaşındaki bebe çukuru ele geçirmiş şimdi ondan almaya çalışcaklar. Baykaldan nerelere geldik..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X