Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cıvıdıkça saçmaladıkça tutarsızlıkta sınır tanımayan bir senaryo var artık. İyice karikatürize oldular. İzlemeyi bıraktım artık katlanamicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. fragman da geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

2. fragman da geldi

Bana Yücel ölmeyecek gibi geliyor ama hadi hayırlısı.
  • Tahminlerim yine her zmaanki gibi bütün sezon sıkıcı geçip finali herkesi ters köşe yapmaya çalışacaklardır.

Gökhan Horzum çok zayıf bi senarist. Sadece finalleri düşünüyor. Game of Thrones da işe başla gökhan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Tahminlerim yine her zmaanki gibi bütün sezon sıkıcı geçip finali herkesi ters köşe yapmaya çalışacaklardır.

Gökhan Horzum çok zayıf bi senarist. Sadece finalleri düşünüyor. Game of Thrones da işe başla gökhan.
    Bence asıl sorun dizilerin 2 saat olması, dizi 2 saat olduktan sonra senarist kim olursa olsun mecbur saçmalayacak, onun yerine yarım saat - bir saatlik bölümler çekilse harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Bence asıl sorun dizilerin 2 saat olması, dizi 2 saat olduktan sonra senarist kim olursa olsun mecbur saçmalayacak, onun yerine yarım saat - bir saatlik bölümler çekilse harika olur.

Alıntıları Göster
    Çok kez konuşuldu, sen reyting 1. isen 2 saatlik değil 5 saatlikte yapsan boş diyalog boş çekim yapmayacaksın

2 saatlik TRT dizisi halka, hiç sıkmıyor neden? kurgu, diyaloglar mükemmel. Tam amerikanvari.

Zaten halka 2 saatten kısıp, 1 saatlik kaliteli bölüm yapmaya amaçlıyorlar ve gelecek sezon internet dizisi olacak.

Dediğinde haklısın belki 1 saate inse bu kadar eziyet çekmeyeceğiz ama bu sezon 20 bölümü toplasan (40 saat) 1 saati güzel sahneler var.

• Vartoluyu harcayacaklar gibi, dizi iyice kendi kafasına sıkacak

• Çukur'u feminizm yönetecek
  • Ulan finalde sezon finalinde civitma bare dedik en azından sezon finali iyi olur iyice saçmaladı akın koçovalı olayı tamamen saçmalık.

• sezon finalini dizinin en kötü bölümü yapmak büyük başarı bundan sonra izleyecek olan varsa vaktinize yazık derim
  • Geçen sezon finaline bak birde şu finale bak. Gökhan horzum senaristse herkes senarist olabilir bu kesin söyle bir kadroyu anca bu kadar batırır bir senarist bu kadar zorlama olmaz be abi. Ne kadar saçmalandigini yazsam 24 saat yazarsın.

• Yamaç-İdris sahnesinde kesin ölmemiştir ikiside, umarım senarist şaşırtır bizide geberir biri.

Moktan bi sezon finaliydi.

Yeni sezonda çukurun ismini değiştirin çukuriye yapın tam olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senarist gökhan horzum diziden bıkmış galiba böyle bi bölümmü olur zaten daha yeni karrakuzular bitti şimdi mahsun un klon gibi bişey çıktı ortaya

• Kadınların olayı,19 yaşındaki bir bebenin tüm ailesine kinlenip kardeşini,yengesini öldüren adamla işbirliği yapması dedesinin yada amcasının ölmesine izin vermesi, babasıyla amcalarının hapise girmesine izin vermesi ile Aliçonun geri dönüp hiçbir katkısı olmaması ...

Tek kelimeyle saçmalıktı. Geçen sezon finali kat kat daha güzeldi. İdris'in öleceğini zaten biliyorduk Yamaç'ın kafayı yemesi içinde ya tüm ailesinin ölmesi ya da kendisinin ailesinden birisini öldürmesi gerekiyordu. Tabi hastanedeki sahneye göre delirir diyoruz.

Bu akın'a ne yaptılar ben mi kaçırdım da bu çocuk bu kadar kinlenmiş herkese ?

Bölüm başındaki hainde Meliha bence.

• Halka varken bu diziyi izlemek kötü oluyor.

Bebelere kaldı Çukur 😂

Ne Çukurmuş gelen giden ben yöneteceğim dio, 1 kahve 1 berber var 🙄

Sürekli aile kardeşlik teması var ama ilk fırsatta herkes herkesi satmış 🤑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi ekibi senarist dahil kanaldan para alamıyor galiba

• Dizi bu finalle overrated olduğu anlaşıldı. 1. sezon nerde bu sezon nerde?

Ulan ölen artık cidden ölsün ya. Akın ölmedi, aliço ölmedi, yücel ölmedi

Artık öldürün birini ayıptır kardeşim izleyiciyle dalga geçiyorsunuz. Ölmedikleri zaten o kadar belli ki bide şaşırttık yeaa diyemi düşünüyorlar acaba ?

Bide tekerlek sahnesini koymuşlar saçmaladığının farkındalardı, şimdide kendileriyle dalga geçiyorlar LUL

Senarist içip içip yazma şunu artık. Başka senarist gelsin lan bu ne, game of thrones un finalinden beter olmuş bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 28 Mayıs 2019; 2:54:6 >
  • Millet iyi gömüyor ve haklılar da. Ekşiden alıntı :

quote:

başlayalım bu bölüm gördüğüm gariplikleri sıralamaya;

1- lan o akın'ın yanmaz kıyafetler giyip gelmesi nasıl bir saçmalıktır?
    2- akın koçavalı sadece çizilmiş moktan bir ev simgesinden, nasıl adres çıkardı?
    3- sen tüm istanbul'a savaş açmışsın, alakasız bir kutlama ortamı hadi onu da geçtim, kadınları bırakın yalnız gönderin moduna ne demeli? kimseyle sorunlu değilken bile kadınların yanında adam var ama o gece yok.
    4- azer köşeye sıkışmış, bir ton adam dışarda bekliyor ama 3 el bombası attı hadi dağılalım. hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim.
    5- istanbuldaki mafya babalarının karşısına niye hepsi geldi ki? o adamların bir anda hepsini öldürmeme garantisi neydi? vurup niye kurtulmadılar?
    6- yamaç madem öldüğünden emin olmak için mal gibi yanan evin karşısında bekledi de, niye adamın üstüne bir damla bile benzin dökmedi?
    7- yamaç kamyonetin arkasında giderken, arabaya süren eleman bu olaylar yaşanırken neredeydi? o da oralardayken bu akın nasıl saklandı?
    8- yücel'in karısında bir telefon bile yok yani, arayıp ailesi iyi mi kötü mü öğrenemedi. illa gidip kapıdan ziyaret etmesi gerekiyor.
    9- ekmeğinin peşindeki remzinin, annesinden başka kimsesi yok iken, niye kadını hala çukurda tutsun ki?
    10- herkesin elinde kroki var, bir allahın kulu da demiyor ki aga senin adres neresi? onu da geçtim, lan bu ormana giden kaç yol var? hadi sormadılar yolda da mı karşılaşmıyorlar?

zorlasam 50 mantıklı olmayan madde yazarım. lan bir bölümde bu kadar fazla mantıksız durum olur mu?

• 2 saatlik bölümü toplasanız elle tutulur 10 dk çıkar.Okadar çok atlayarak izledimki bazı yerleri kaçırdım mı diyip tekrar dönüp tekrar sövdüm.Yukardaki alıntı gibi mantık hatalarının zincirleme yaşandığı leş ötesi leş bir bölümdü.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.