Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar özür dilemiş işte uzatmayın özür dilesen suç özür dilemesen suç hey Allahım
  • Aliçoooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vartolu'nun durumunu bence izleyenler değiştirecek. Parasal konularda anlaşamamazlık var deniyor. Sette kavga etti deniyor. Dizi açıklamasında 1-15 bölüm açıklamasıyla diziden ayrıldığı belli.

Gel gelelim ki Aliço ve Yamaç'ın konuşması Vartolu için bir açık kapı durumunda. Tehlikeli bir görev var dedi araba patladı. Emmi'ye bir şeyler söyledi adamın dünyası başına yıkıldı. Meke bir evde Emmi ile buluştu ki büyük ihtimalle Vartolu da diziye girerse o evden doktor kızın bakımı altında girecek. Yani anlaşılan şu ki Vartolu geri gelirse bunlar kullanılacak. Yok gelmezse bu olayların hepsi havada kalır.
  • 5.bölümdeyim.

Vartolu, İdris in oğlu çıktı lan

Biliyordum ondan biseyler çıkacağını.

Bir tahminde bulunayım bence bu gazeteci kızda idrisin kızı aynı kadından. İlk bölümde İdris birine benzettim seni demisti kıza. Hakikaten de benziyorlar o kadınla. Bence böyle olacak.

Bu kim kimin çocuğu kim kimin babası muhabbetleri geçen dizileri de asla izlemezdim ama bu dizide ana konu o olmadığı için izlettiriyor

Dizi biraz yavaşladı diğer bölümlere nazaran ama vartolu mevzusu şaşırttı. Aliço,kemal,vartolu veeee lojistikçi yamaç favorim şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 23 Şubat 2018; 23:26:22 >

• Aras Bulut İynemli türkiyenin en iyi aktrisi bence çukura gelcek olursak içerde yi andırıyo biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinim99

Aras Bulut İynemli türkiyenin en iyi aktrisi bence çukura gelcek olursak içerde yi andırıyo biraz

Geçen sene ödülü propaganda dizisi sözün komutanı aldı ama ödüller hiç adil verilmiyor bence

• Şu an 1. bölümü izliyorum ben de başladım bakalım. Şimdilik Yamaç-Sena aşkı dışında iyi gidiyor, bu ikisinin sahneleri midemi bulandırıyor + Dilan Çiçek (Sena) berbat bir oyuncu.
  • Dizi gitgide daha da kötüleşiyor.En sevdiğim zamanlar Serdarın olduğu bölümlerdi.
  • Cok ovuluyor diye bi izleyeyim dedim,begenmedim,mantik hatalalari var.

İdris karakteri gosterisi sevmeyiz diyor villada oturuyor,mahalle ile oturduklari yer arasinda bi alaka yok.Adamin biri mig-21 almis Bu aile sozde mahalleye hakim ama tum istanbulu yonetiyorlar gibi

Bizim milletede mafya dizisi olsun ne olursa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buda benden olsun
  • aliço'ya ayar olmaya başlayan bi ben miyim iyice itici gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 26 Şubat 2018; 18:51:47 >
  • ayrıca bu aliço bizim sağ bek mariano reize benziyo xd
  • Su ozur sahnesinin ne kadar gereksiz oldugu ortaya cikti.
    Emrah amir beyefendinin oglu cikti, bildigin kirli polis. Sena falan da kotu biri oldugunu teyit etti. Boyle piskopat birinin trafik polisine bunu yapmasi normal
    Sirf tepki geldi diye cekmisler sahneyi. Nazim'a uzuldum bu arada, adama oglum demekten imtina eden adam
    Emrah ogluna cukur'u hediye ediyor
    yazik valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belliydi böyle olacağı, klasik türk dizisi işte
  • Reis döndü be ..

• Lubut selim mokoko

• Spoiler sayılmaz herhalde ama İçerde dizisini hatırlatması iyidi
  • geldi gönlümün efendisi
  • Vartolu Sadettin Bey diyeceksiniz

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Vartolu Sadettin Bey diyeceksiniz

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)

artık salih bey

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.