Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karakter yamaçın kopyası. Böyle rol oynarken itici olmakla sağlam karakter olmak arasında baya ince bi çizgi var, aras bulut oynarken okey güzel oluyor ama bu yeni adamı bilemedim, itici tarafa yakın gibi geldi en azından şimdilik, özellikle ilk çıktığı sahnede.
  • Şu ana kadarki en kötü bölümdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni karakter olmamış Alperen duymaz kötü Bir oyuncu.karakter inanılmaz abartılı bir karakter sayın senarist . Bir an önce vartolunun dönmesi dileğiyle.

• 17 bolumun icinde en kotusuydu. Hem vartolu yok hem de yeni gelen adami hic sevmedim. Senarist neyin kafasinda bu nedir bole.

• Bu bölüm çok kötüydü yeni karakter olmamış ama çoğu kişi trafik polisi sahnesine takılmış ve polisi aşağılıyor demiş ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bazı şeyler çok abartılıyor.

Trafikte makas atan polis gençlere kötü örnek oluyor dizi yayından kalksın diyenler var. La casa de papel dizisi demekki türkiyede yayınlansa aynı kişiler darphaneyi soymayı ve hırsızlığı teşvik ediyor diye rtük e şikayet edicek.

Twitter da çok tepki var emniyet gm yi içişleri bakanlığını etiketleyip polisleri aşağılıyor dizi yayından kalksın diyenler bile var. İyi de bu emrah karakteri kötü bir karakter zaten ne olmasını bekliyosunuz ? Aynısını yamaç veya idris baba yapsa o zaman polisi aşağılamış olur.

Emrahın lüks arabası ve önüne gelenin kafasına sıkması çok saçma olmuş ona katılıyorum. Vartolusuz dizinin zevki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

trafik sahnesi için özür dilemeliler o neydi ya yeminle sinirden deliye döndüm sen kimsin rütben yüksek diye işini yapan adama haritadan yer beğendirtiyorsun

Gerçekte milyonlarcası oluyor bu olayların onlarada aynı tepkiyi gösterdinizmi ?

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

trafik sahnesi için özür dilemeliler o neydi ya yeminle sinirden deliye döndüm sen kimsin rütben yüksek diye işini yapan adama haritadan yer beğendirtiyorsun

Gerçekte milyonlarcası oluyor bu olayların onlarada aynı tepkiyi gösterdinizmi ?

evet

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

4.bolumdeyim valla dizi sardı ancaaak gelin kaynana sahnelerini geçiyorum direkt oralar çok bayiyor

Vartolunun başka bı amacı var gibi sanki uyuşturucudan ziyade mahalle ile ilgili. Sanmıyorum Selim'e yardım edeceğini. Ki çukur dövmesi var adamda. Biseyler çıkacak ondan.

Şuana kadar güzel gidiyor. Hem geleneksel hem modern bı dizi. Böyle devam ederse güzel olur. Hapisteki elemandan kimse bahsetmiyor yavvvvvv üvey evlat mı o.

Vartolunun amacı farklı zaten sen 10. Bölüme kadar gelmeden forumda takılma bence spoiler yersin her türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Yeni karakter olmamış Alperen duymaz kötü Bir oyuncu.karakter inanılmaz abartılı bir karakter sayın senarist . Bir an önce vartolunun dönmesi dileğiyle.

2 3 mesaj öncesi Alperen çok iyi oyuncu demişsin kafan karışık galiba

• Beyler bir sıkıntı var

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Kulaklıkla müzik dinleyip adam dövüyor

Çöp dizi. Bu dizileri izleyen seyirci olduğu sürece piyasa hep yerde olacak.

Daha önce yorumumu belirtmişim çöp dizi umarım yakın zamanda böyle saçma sapan diziler biter.

• quote:

quote:

Kulaklıkla müzik dinleyip adam dövüyor

Çöp dizi. Bu dizileri izleyen seyirci olduğu sürece piyasa hep yerde olacak.

Daha önce yorumumu belirtmişim çöp dizi umarım yakın zamanda böyle saçma sapan diziler biter.

Senin için üzgünüm ama uzun süre konuya gelip aynı mesajları atacaksın sanırım işin zor kolay gelsin sana

• sadece Türk dizi izleyenlerle yabancı+Türk dizi izleyenler arasındaki farkı şu konuya her girdiğimde hissediyorum ya abi herşeyi abartmayı ne seviyorsunuz anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

sadece Türk dizi izleyenlerle yabancı+Türk dizi izleyenler arasındaki farkı şu konuya her girdiğimde hissediyorum ya abi herşeyi abartmayı ne seviyorsunuz anlamadım gitti

Polis sahnesinimi diyorsun ?

• Dizi gerçekten boka doğru gidiyor.

Düşman karakterleri yaratıcam diye ilahlaştırıyolar.

Vartoluyu tepeye çıkardılar, sonra düzelttiler olması gerektiği gibiydi. Şimdi beyfendi çıktı.

Birde bu amir komiser her ne ..kmse hammer kullanıyor, tek başına baskın yapıyor, çat diye adam öldürüyor.

Amir mi olsak ? En ucuzu 500.000 TL'den başlayan hummer kullanmak hayalimdi.
  • Vartolu net olarak ölmedi de acaba ne zaman döner? Umarım gelecek bölümde döner ve şu Emrah amir işini de abartmazlar. Karakter Yamaç'ın itici ve polis olan versiyonu. Tutmaz.
  • Diziyi izlemiyorum henüz 1 kere 1. bölüm fragmanına bakıp kapatmıştım tamam önyargı falan diyeceksiniz belki ama o Vartolu mudur nedir onun şivesi ne öyle? Acayip yapmacık bir şive değil mi, bakıyorum forumda benden başka herkes Vartoluuuu diye ölüp bitiyor, seviyor. Antep şivesi bu kadar abartılı olmaz ya. Antepli değilim ama tanıdığım var. Erkan Koçak Köstendil'e lafım yok oyunculuğu iyi daha önceki projelerinden biliyorum ama bu Vartolu'nun sesi, şivesi o kadar itici geliyor ki bana sırf bu yüzden saçma sapan bir şeydir diye izlemeye başlamamıştım. Hala düzeltmediler mi şivesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Şubat 2018; 3:24:4 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    once bi diziyi izle sonra konus bence simdi spoiler vermek istemiyorum

• Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    Hocam dokunmatik azizliği ya hiç sorma..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Beyler bir sıkıntı var

Bu doğruysa çok kötü ama sanmıyorum vartolu ölmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 20 Şubat 2018; 9:25:13 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.