Bildirim
Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
vartolu 3,4 bölüm olmayacak sonra idris ile buluşmaları falan uzatıp duracaklar kesin ohoo vartolusuz izlemem hacı 2 bölüm 2 bölüm sonunda vartolu geldi geldi yoksa kapatırım idris denen artist pislik her bku yapan iyi görünen kabadayı herifi mi yoksa diğer sarışın 60 kilo yamaç bebesini mi izleyecem vartolucuyuz
Yabancı dizi degilki bu o kadar uzatmalar en fazla 1 bölüm olmaz bizim halk sabırsız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teddy Death 1
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel
Arabaya el bombası atmışlardı o cesedi nasıl tabuta koydular birşeyler dönüyor ama bakalım
Vartolu'nun ölmediğini herkes biliyor zaten,bu tabutta göstermelik bişey hocam parçası kurtulmadığını biliyoruz
Orası kesinde Celasundamı planın içinde onu merak ediyorum fragmanda medet celasuna ağa öldü derken onunda gözleri doldu odamı bilmiyor acaba planı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cumali karakteri için Nejat İşler'in geleceğini söylüyor bazı yerler inşallah gerçektir eğer öyle olursa bu dizi yıllarca hafızalardan silinmez
quote:
Cumali karakteri için Nejat İşler'in geleceğini söylüyor bazı yerler inşallah gerçektir eğer öyle olursa bu dizi yıllarca hafızalardan silinmez
ufuk bayraktar gelse efsane olur, vatanım sensin dizisinden de ayrıldı. -
Alperen Duymaz muhteşem bir oyuncu, yakışır. Ses tonu ve hareketleri Aras Bulut İynemli gibi olsa da gerçekten ekrana yakışıyor, harika bir seçim. -
Ezel'i izlediğimden beri Ay Yapım'a saygım arttı. Ancak şu aralar film takılıyordum kendimce bir liste hazırladım filmler bitti Kardeş Payı'nı bitirdim şimdi acaba İçerde'ye mi başlasam Çukur'a mı sizce hangisi daha iyi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciganito
Ezel'i izlediğimden beri Ay Yapım'a saygım arttı. Ancak şu aralar film takılıyordum kendimce bir liste hazırladım filmler bitti Kardeş Payı'nı bitirdim şimdi acaba İçerde'ye mi başlasam Çukur'a mı sizce hangisi daha iyi?
çukur daha oturaklı bi dizi içerde ise daha aksiyonlu bana sorarsan hangisi daha iyi diye ben çukur'u seçerim ama içerde ile başla bence sonra çukur'a geçersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Teddy Death 1
quote:
Ezel'i izlediğimden beri Ay Yapım'a saygım arttı. Ancak şu aralar film takılıyordum kendimce bir liste hazırladım filmler bitti Kardeş Payı'nı bitirdim şimdi acaba İçerde'ye mi başlasam Çukur'a mı sizce hangisi daha iyi?
çukur daha oturaklı bi dizi içerde ise daha aksiyonlu bana sorarsan hangisi daha iyi diye ben çukur'u seçerim ama içerde ile başla bence sonra çukur'a geçersin
Peki Suskunlar'ı önerir misin? -
iki diziyide severim ama içerde -
quote:
Çukura başla derim nedeni ise çukur şuan devam ediyor yetişip yeni bölümleri izleyebilirsin içerdeyi yazında izlersin. Bu arada filmlerin listesini atarmısın hocam merak ettim
Pazartesi geldi sonunda akşam olsun biran önce
quote:
quote:
Çukura başla derim nedeni ise çukur şuan devam ediyor yetişip yeni bölümleri izleyebilirsin içerdeyi yazında izlersin. Bu arada filmlerin listesini atarmısın hocam merak ettim
Ne yazık ki filmleri izledikten sonra ismini siliyorum hocam karışmasın diye. Dizilerde aynı şekilde. Ölmeden ne kadar izlemediğim bilmediğim şey varsa öğrenmek istiyorum. Silmediğim birkaç film ve dizi var ama sevdiğin tür mü bilemem. İstiyorsan atayım ama.
-
Yeni gelen komiser diziye renk katacak belli oldu, piskopat karakterleri severim -
-
-
quote:
quote:
quote:
Ne yazık ki filmleri izledikten sonra ismini siliyorum hocam karışmasın diye. Dizilerde aynı şekilde. Ölmeden ne kadar izlemediğim bilmediğim şey varsa öğrenmek istiyorum. Silmediğim birkaç film ve dizi var ama sevdiğin tür mü bilemem. İstiyorsan atayım ama.
At hocam kafama uyan varsa izlerim aralarından
-
Hadi başla artık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X