Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alperen duymaz çok iyi oldu ama vortolusuz olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumali karakteri büyük ihtimalle Nejat İşler diyorlar harika olur ama Erkan Avcı isimide geçiyor Erkan reiste iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Cumali karakteri büyük ihtimalle Nejat İşler diyorlar harika olur ama Erkan Avcı isimide geçiyor Erkan reiste iyidir.

Aynen Nejat İşler gelecek gibi gibi ama Erkan Avcı da iyidir Karadayı da baya iyiydi.

• vartolu tayfa olarak alanlardayısss
  • Vartolu olmadan dizi sarmıyor ya. Medet ve vartolu güzelleştiriyordu diziyi

• Vartolunun olmadığı yetmezmiş gibi şu tirreği getirdiler diziye, lan bu kadar irite bir karakter olur mu yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 19 Şubat 2018; 22:39:2 >
  • Bu bölüm çok kötü vartolu olmadan olmuyor. Şu komiser emrahın giriş sahnesi de çok saçmaydı.

• yeni bi bebe daha geldi bu bebeleri vartolu reiz cebinden çıkarır bu yamaç ile emrah bebesini izlemem bi daha ki bölümde de gelmezse vartolu kapatırım
  • Yeni polis bildiğin Behzat Ç yi anımsatsa da pek tutmayacak gibi be kardeşim
  • Ya abi yapamayin şu Emrah karakteri rezalet resmen vartolu öldüyse gerçekten çok kötü olur. Dizi sarpa sarar.

• bu yeni karakteri varya öyle bi döverim ki işini yapan görevliye haritadan yer beğendiriyor hıyar bu karakteri hangi IQ yoksunu soktu acaba
  • 17. Bölüm komple hüsran.

• Ben sevdim yeni elemanı, Vartolu ile muhabbetleri bomba olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafik sahnesi için özür dilemeliler o neydi ya yeminle sinirden deliye döndüm sen kimsin rütben yüksek diye işini yapan adama haritadan yer beğendirtiyorsun
  • Bu yeni karakter diziden çıkana kadar diziyi izlemeyeceğim. Karakteri sevmeyen diğer arkadaşlarda aynısını yaparsa belki etkili olur ve kısa sürede çıkartılır.
  • Yeni karakter cidden acayip sinir bozucu. Vartolusuz çok tatsız bölümdü.
  • ewet arkadaşlar senanın abisiymiş....ilk bölümlerde işlemişlerdi , sena ailesinin yanına gittiğinde , hatta senanın yüzünden bu cocuğun başına bişeyler gelmiş diye hatırlıyorum...
  • Berbat ötesi bölüm.Hele.. Kafalı amir sahneleri...

• 4.bolumdeyim valla dizi sardı ancaaak gelin kaynana sahnelerini geçiyorum direkt oralar çok bayiyor

Vartolunun başka bı amacı var gibi sanki uyuşturucudan ziyade mahalle ile ilgili. Sanmıyorum Selim'e yardım edeceğini. Ki çukur dövmesi var adamda. Biseyler çıkacak ondan.

Şuana kadar güzel gidiyor. Hem geleneksel hem modern bı dizi. Böyle devam ederse güzel olur. Hapisteki elemandan kimse bahsetmiyor yavvvvvv üvey evlat mı o.

• bu dizide çalan güzel bi müzik vardı. içerisinde 9 tahta gibi bişey geçiyordu ismini bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.