Şimdi Ara

Çukur dizisini izlemedim sizce izlemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ilk 20 bölüm veya ilk sezon iyi denilir sonrasını izlemedim
  • İzlenmez mi yavvv baksana şunahttps://www.youtube.com/watch?v=rSZZBMosjw8

Adamlar Star Wars dan feyz almış
    https://www.youtube.com/watch?v=DHLvPp7AsXo

• lakasa kullanıcısına yanıt
    Gece gece iyi güldüm bu dizileri izleyenlerin akıllarından şüphe ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2019 hala bizim dizileri izleyenler var.
  • En son Adanalı'yı izlemiştim onda da çok küçüktüm maraz ali gaza getiriyordu başroldeki o kadın da çok güzel gelmişti şimdi nasıl izlemişim onu diyorum adana dürümle hasta uyandırıyorlardı dizide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakasa

İzlenmez mi yavvv baksana şunahttps://www.youtube.com/watch?v=rSZZBMosjw8

Adamlar Star Wars dan feyz almış
    https://www.youtube.com/watch?v=DHLvPp7AsXo
    Şu sahnelere bak şaka gibi bir de bunu izleyenler var.

Bu sahneler bilgisayar oyunlarında bile yok, kabak gibi duruyor herif 100 kişinin karşısında kurşun isabet etmiyor yön değiştiriyor. Kafanı 1 cm çıkardığın an vururlar adamı.

• çukur leş bi dizi halka'yı izle
  • Yabancı diziler samimiyeti veremiyor. Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizidir her bölümü ayrı güzeldir ama samimiyet yok arkadaşlar.

Ha yabancılara göre bizim diziler samimi değildir. O da ayrı mesele.

O yüzden türk dizileri her zaman bir adım önde bana göre.

Çukura gelirsek. 1.sezon 1-16 . 2.sezon 1-7 arasındaki bölümleri izleyin yeter.gerisi çöp tamamen. Aslında en iyi Türk dizisi olabilirdi. Kurtlar Vadisi (1-97) gibi bir diziyi bile geçebilirdi ama senarist batırdı diziyi. O yüzden güzel dizi ama bazı bölümleri güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Yabancı diziler samimiyeti veremiyor. Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizidir her bölümü ayrı güzeldir ama samimiyet yok arkadaşlar.

Ha yabancılara göre bizim diziler samimi değildir. O da ayrı mesele.

O yüzden türk dizileri her zaman bir adım önde bana göre.

Çukura gelirsek. 1.sezon 1-16 . 2.sezon 1-7 arasındaki bölümleri izleyin yeter.gerisi çöp tamamen. Aslında en iyi Türk dizisi olabilirdi. Kurtlar Vadisi (1-97) gibi bir diziyi bile geçebilirdi ama senarist batırdı diziyi. O yüzden güzel dizi ama bazı bölümleri güzel.
    samimiyet dediği nedir hocam ? 3 saat herkesin suratına zoom yapılması mı? 2 saat reklam izlemek mi?
    yabancı diziler gayet güzel ve tadında.Samimiyet diyo ya

• Oooo hoşgeldiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Alakası yok dediklerinde dediklerimin.
    Bize ait bir espri olur. Sadece Türklerin anlayabileceği bir şey. Örneğin Zeki Müren taklidi. Ya da Kemal Sunal'ın filmlerine gönderme.

Madem bu kadar yabancı hayranısın. Git yabancı bir kadınla evlen. Maksimum 1 sene veriyorum. Sonra ağlamaya başlarsın. Kültür denen bir şey var. Sen Tv'de Vizonteleye denk gelirsin. Kadın bu ne be der. İki insanın ortak değerlerde buluşması lazım.

Filmler ve dizilerde karakterleri sevmemizin nedeni de bu zaten.
    Çukuru ilerleterek izliyorum o boş sahneleri geçerek. Yine de zevk veriyor.

Şu zamana kadar onlarca yabancı dizi izledim. Breaking Bad harici hiçbiri bütün sezonlarıyla tatmin etmedi. Hiçbir karaktere de samimi diye ısınmadım. Sen de oylesindir. Çünkü samimiyet yok.

Şuana kadar içinde boş bir tane sahne olmayan bayık bayık bakışmalar olmayan, bölümleri 45-60 dakika olan tek Türk dizisi Kurtlar Vadisi (1-97) .

Algını değiştir. Neleri sevdiğini neleri beğendiğini biraz düşünürsen benim bu mesajımı da anlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Oooo hoşgeldiniz.
    sağol reiz hoşbuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Alakası yok dediklerinde dediklerimin.
    Bize ait bir espri olur. Sadece Türklerin anlayabileceği bir şey. Örneğin Zeki Müren taklidi. Ya da Kemal Sunal'ın filmlerine gönderme.

Madem bu kadar yabancı hayranısın. Git yabancı bir kadınla evlen. Maksimum 1 sene veriyorum. Sonra ağlamaya başlarsın. Kültür denen bir şey var. Sen Tv'de Vizonteleye denk gelirsin. Kadın bu ne be der. İki insanın ortak değerlerde buluşması lazım.

Filmler ve dizilerde karakterleri sevmemizin nedeni de bu zaten.
    Çukuru ilerleterek izliyorum o boş sahneleri geçerek. Yine de zevk veriyor.

Şu zamana kadar onlarca yabancı dizi izledim. Breaking Bad harici hiçbiri bütün sezonlarıyla tatmin etmedi. Hiçbir karaktere de samimi diye ısınmadım. Sen de oylesindir. Çünkü samimiyet yok.

Şuana kadar içinde boş bir tane sahne olmayan bayık bayık bakışmalar olmayan, bölümleri 45-60 dakika olan tek Türk dizisi Kurtlar Vadisi (1-97) .

Algını değiştir. Neleri sevdiğini neleri beğendiğini biraz düşünürsen benim bu mesajımı da anlayabilirsin.
    bu yabancı hayranlığı değil ki?Neyi hangi dilde nasıl yaparsan yap kaliteli yap ben izlerim.Ben Japonca dizi/film'de izliyorum Hintce'de.Benim için önemli olan kalitesidir hocam.Tabiki kendi kültürümüz bir başka ama yapılan işler iyi değil.Özellikle yabancı dizi film izlediysen aradaki farkı çok net görmen lazım.Dünyaya satabildiğimzi çok az dizi/film var bu da kaliteyi ortaya koyuyor zaten.Bir iş kaliteliyse globalde de tutar.

Yabancı karı alıcam sana inat , 1 senede evli kalacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 22 Mayıs 2019; 13:45:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.