Şimdi Ara

ÇUKUROVA ÜNIVERSITESI 2015 GIRISLILER+TANITIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoksa neden sorayım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: threxanswer

yoksa neden sorayım hocam

yazmayı düşünüyorsundur mesela :) bak senin için bazı sportif başarılar ekledim yukarıya rehber olur biraz.
  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    daha önce 3 yıl yaşadım 2004 senesinde o zamanki tesislerinde kupa kaldırmıştık kısmetimizde varmış kazandık yine o sahalara gideceğiz bu sefer öğrenci olarak yöneticiliği kazandık bide şimdi öğretmenlik için sınava giricem bakalım hayırlısı :D bi yurt ev gibi birşey bulursam iyi olacak ZARA'da çalışıyorum part olarak yurt çıkması zor gibi çünkü işten ayrılmam okula gidene kadar
  • quote:

daha önce 3 yıl yaşadım 2004 senesinde o zamanki tesislerinde kupa kaldırmıştık kısmetimizde varmış kazandık yine o sahalara gideceğiz bu sefer öğrenci olarak yöneticiliği kazandık bide şimdi öğretmenlik için sınava giricem bakalım hayırlısı :D bi yurt ev gibi birşey bulursam iyi olacak ZARA'da çalışıyorum part olarak yurt çıkması zor gibi çünkü işten ayrılmam okula gidene kadar

Hayırlısı olsun :) Yahu nerede bu millet?Kazananlar gelsiiiin :))
  • kazanan bi benim herhal :D
  • quote:

kazanan bi benim herhal :D

İyi işte tek başına takılırsın :D Forumla alakalı sanırım.Biraz fazla sakin.Geçen sene kaynıyordu bu dönem :)
  • eve çıkacak 3-5 kişi olsun yeter bana :D
  • yukarı
  • Hocam bilgisayar mühendisliği kazandım.
    Kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum.Üniversitesinin sitesinden baktım.Yeni anlaşma yapılmış,mevlana programı kapsamında ilk iki yılını başarıyla bitiren öğrenciler daha sonra iki yıl amerikanın portland üniversitesinde eğitim görebilecekmiş(yüksek lisans 3+2).

Bu durum hoşuma gitti açıkçası.Umarım güzel bir bölüm ve üniversite tercih etmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolity

Hocam bilgisayar mühendisliği kazandım.
    Kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum.Üniversitesinin sitesinden baktım.Yeni anlaşma yapılmış,mevlana programı kapsamında ilk iki yılını başarıyla bitiren öğrenciler daha sonra iki yıl amerikanın portland üniversitesinde eğitim görebilecekmiş(yüksek lisans 3+2).

Bu durum hoşuma gitti açıkçası.Umarım güzel bir bölüm ve üniversite tercih etmişimdir.

hayırlı olsun.kendinizi geliştirdiğiniz sürece başarılı olmamanız için bir sebep yok.ama üniversite yıllarınızı sakın ama sakın boş geçirmeyiniz.
  • Arkadaşla çukurovada okuyanlar ben inşaatı kazandım sizce hangi kulüplere katılmamızı tavsiye edersiniz arkadaşlık ortamı açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekçarelys

Arkadaşla çukurovada okuyanlar ben inşaatı kazandım sizce hangi kulüplere katılmamızı tavsiye edersiniz arkadaşlık ortamı açısından

Dans kulübü,dağcılık kulübü,fotoğrafçılık kulübü olabilir.
  • Bende varim bu sene hazirlik var seneye karatastayim konaklama isltmeciligi bolumu. Varmi baska kazanan veya okuyan.karatasta yurt veya apart varmi bilgisi olan arkadaslar aydinlatilirsa cok minnettar kalirim

• benide eklerseniz sevinirim :) ingilizce öğretmenliği, bide bikaç sorum olacak:

1- 3 öğün çıkan erkek özel yurdu yada apartı varmı üni yakınlarında? ve fiyatı nekadar
    2- Ortam nasıl?
    3- Hocaların tutumu ve öğrenciye bakışı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 8 Ağustos 2014; 10:02:16 >
  • ARKADAŞLAR WHATSAPP GRUBU KURDUM ÇUKUROVA 2014 girşliler için PM ATIN EKLIYIM HABERLEŞELIM
  • Ya kimse hemşireliğe gitmiyoru yaa
    Ya da hemsireliğe gidenler pek internette gezinmiyorlar
    Dogru durust face grubu bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xlsmasher

benide eklerseniz sevinirim :) ingilizce öğretmenliği, bide bikaç sorum olacak:

1- 3 öğün çıkan erkek özel yurdu yada apartı varmı üni yakınlarında? ve fiyatı nekadar
    2- Ortam nasıl?
    3- Hocaların tutumu ve öğrenciye bakışı nasıl?

1-Valla yurtlar hakkında bir fikrim yok.Ben direk eve çıktım.Ama erkekler için olanakların kısıtlı olduğunu biliyorum.Özel yurtlar daha çok kızlara yatırım yapmışlar.
    2-Ortam güzel.Burada bir çok yerde yapamayacağın olanaklara ve çok çok güzel bir kampüse sahipsin.
    3-Bu sorun bölüme ve fakülteye göre değişir.Kendi bölümüm için konuşursam hocalarımız çok iyi niyetli ve kariyerli insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 13 Ağustos 2014; 19:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serialkiller01

Ya kimse hemşireliğe gitmiyoru yaa
    Ya da hemsireliğe gidenler pek internette gezinmiyorlar
    Dogru durust face grubu bile yok

Bu sene nedense pek bir hareketlilik yok.
  • ben de bilgisayar muh kazandım hayırlı olur inşallah kampus iyi diyorlar bir de hazırlığını ovuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

ben de bilgisayar muh kazandım hayırlı olur inşallah kampus iyi diyorlar bir de hazırlığını ovuyorlar

kampüs on numara :) değerinin bilirsen güzel yıllar geçirirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.