Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği EK KONTENJAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ek kontenjandan Bilgisayar Mühendisliğini yazmayı düşünüyorum ancak bayağı tereddütteyim.

Bölüm İngilizce olmuş.Dersler tamamen ingilizce mi işleniyor?Yani hoca sınıfa girip tüm dersi ingilizce mi işliyor?

Hazırlık atlama sınavı yapıldı sanırım.Ek kontenjandan yerleşecek adaylar için ayrı bir hazırlık atlama sınavı mı olacak?Eğer olmayacaksa ek kontanjandakiler mecbur 1 yıl hazırlık mı okumak zorundalar?Bir de hazırlık dersleri başladı mı?Hazırlık sınıfı kitapları bayağı pahalı.Bunları ucuz olarak bulabileceğim bir yer var mı?Fotokopi yapılabiliyor mu?

Vize finaldaki sorular tamamen ingilizce mi ? Soruların ingilizce olması sizleri zorlamıyor mı?Türkçe iken bile özellikle Mustafa hocanın Algoritma dersini 4 sınıfta bile vermeye çalışanları duyunca gerçekten insan tekrar düşünüyor?Hala Mustafa Hoca mı giriyor?

Bilgisayar mühendisliğine giriş dersinde defterden alakasız sorular olabiliyor.Hala Fatih hoca mı giriyor?Ve sorular yine defterden çıkmıyor mu?

Barınma olarak yurt düşünüyordum.Aslanlar öğrenci yurdu dolmuş.Zaten çok pahalıydı.(Tek 8500 4 kişi 7000 söylenildi)Bizim tarzımızda bir yurt yok ev tutman lazım dediler.Fevzi Çakmak yurdu sanırım 6 kişilik.O yüzden pek düşündüğüm söylenemez.Çarşıdaki Sümer yurdu sanırım 4 kişilik.Hangisi daha iyi?Bir de yeni yapılan yarı özel yurtları bilen var mı?Duyduğum kadarıyla orda odalar 3 kişilik.Orada 2 kişilik ya da tek kişilik odalar mevcut mu?Üniversitedeki konukevleri var.Konukevlerini tavsiye eder misiniz?Bilenler var mı?

Ek kontenjandan yerleşecekler yurt ya da kykya ne zaman başvuracak?Yurtlarda yer kalmış mıdır?

Ekşide bayağı kötü yorumlar yapılmış özellikle bu sene için.Siz buna katılıyor musunuz?Bu sene çalışamadım.Tekrar hazırlanıp hazırlanmama konusunda çok kararsızım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.