Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar paü bilgisayarda okuyorum yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak için bu konuyu açtım varsa sorunuz her türlü yardımcı olabilirim

• .bil müh fakültesi merkez kampüste mi? .fakülte şehir merkezine yakın mı? eğitimi nasıl?Yurtdışı bağlantıları var mı?Yurt fiyatları uygun mu?Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuff94

.bil müh fakültesi merkez kampüste mi? .fakülte şehir merkezine yakın mı? eğitimi nasıl?Yurtdışı bağlantıları var mı?Yurt fiyatları uygun mu?Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakma

eve kampüste mühendislik fakültesinde çok nezih bir yerde olup dibinde göletimiz var içinde ördekler var çok güzel bi yerde şehir merkezine ortalama 5km uzaklıkta olup üniversite çevresi şehir merkezini aratmıyacak kadar sosyal imkanlara sahiptir yurtdışı bağlantısı olarak çok iyi erasmus gibi programlarla çeşitli ülkelere gidebilirsiniz malesef buraya kadar herşeyin güzel olmasına karşın yurt fiyatları çok yüksek aslında bu sorun tüm üniversitelerde böyle...
  • freezon kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • Merhabalar ilk seneden eve çıkmak paü için mantıklı mıdır mantıksız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba abi bi sorum olacak kyklarda yüksek ücretli yada genel hangisi da yakın yüksek ücretli veya genel yurtların durumu nasıl geneller cok kötümü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur size apartman lazım Ozan'ın dediği gibi 6-7 adamı ev kurtarmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt fiyatlari yada ev fiyatlari nekadar ve havayolu varmi istanbula

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

Merhabalar ilk seneden eve çıkmak paü için mantıklı mıdır mantıksız mı?

ben kendimden örnek vereyim ilk sene yurtta kaldım pişmanım şimdiki aklım olsa eve çıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan96

merhaba abi bi sorum olacak kyklarda yüksek ücretli yada genel hangisi da yakın yüksek ücretli veya genel yurtların durumu nasıl geneller cok kötümü?

kyk da kalınmaz 6 kişilik odalar var erkeklerin tuvaleti banyosu odanın içinde olması karşın bir sürü kişi olcağı için bence kafa uyuşmazlıkları çıkar kızlara gelince ise durum yüksek ücretli dedikleri 30-40 tl fazla olan odalar var özel yurtları aratmıcak 3 kişilik odalar mini buzdolapları tvler gibi ama erkeklerde böyle bişey yok kızlara pozitif ayrımcılık yapılmış durumda
    Edit:bu sene yeni kyklar yapıldı kişi sayısı 4 e inebilir erkekler için tabiki bu bi ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezon -- 25 Temmuz 2015; 21:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Yurt fiyatlari yada ev fiyatlari nekadar ve havayolu varmi istanbula

yurt ve ev fiyatları dediğim gibi absürt sayılacak miktardalar çardak havalimanı var ortalama 60-70km şehir merkezine istanbula direk seferler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezon

quote:

Orijinalden alıntı: canocan96

merhaba abi bi sorum olacak kyklarda yüksek ücretli yada genel hangisi da yakın yüksek ücretli veya genel yurtların durumu nasıl geneller cok kötümü?

kyk da kalınmaz 6 kişilik odalar var erkeklerin tuvaleti banyosu odanın içinde olması karşın bir sürü kişi olcağı için bence kafa uyuşmazlıkları çıkar kızlara gelince ise durum yüksek ücretli dedikleri 30-40 tl fazla olan odalar var özel yurtları aratmıcak 3 kişilik odalar mini buzdolapları tvler gibi ama erkeklerde böyle bişey yok kızlara pozitif ayrımcılık yapılmış durumda
    Edit:bu sene yeni kyklar yapıldı kişi sayısı 4 e inebilir erkekler için tabiki bu bi ihtimal

Erkekler için kykda durum nasıl hocam şimdi ?

• selamlar freezon. okulda devam zorunlulugu var mııdr ? dgs ıle gelenlere nasıl bakıyorlr?
  • hocam ben cbü yazdim 70 bindeyim . paünün tüm mühendislik bölümleri cbüden önde ancak cbü paüden bilgisayarda 30 k önde . bunun sebebi nedir . paü bilgisayar cok mü kötü veya ingilizce olmadigi icin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

hocam ben cbü yazdim 70 bindeyim . paünün tüm mühendislik bölümleri cbüden önde ancak cbü paüden bilgisayarda 30 k önde . bunun sebebi nedir . paü bilgisayar cok mü kötü veya ingilizce olmadigi icin mi

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    ne oldu artık abuk subuk yorumlar yapamiyorsun bakıyorum kardeşim
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    cbü bir klastır
  • Hocam bu sene için yurt ve eğitim hakkında ne söyleyebilirsiniz kısa bir bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.