Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam mı? sen kime adam diyorsun? ben adam filan değilim.
  • ben istanbulda kazanırım zaten, sen rahat ol.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu yıl Çukurova üniversitesini tercih etmek isteyenler için kampüs, yurt, barınma, sosyal imkanlar, ve en önemlisi de eğitim anlamında daha fazla ve detaylı bilgi verecek arkadaşlardan yardım bekliyorum arkadaşlar...

Birde yine Adana da Alparslan Türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi hakkında bilgi verecek arkadaşlardan da burası hakkında ( Nispeten yeni bir üniversite olduğu için, kampüs yaşamı, yurt vb .) Her şey oturmuş durumda mı? Yazılabilir mi?
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Beyin ölümünüz gerçekleşmiş geçmiş olsun. Ben Adana'da yaşıyorum ve o gördüğünüz tiplerin zerresi yok çevremde. O tipler belli başlı birkaç semtte var.
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Çukurova'nın kampüsünü anlatmaya gerek yok gerçekten Türkiye'nin en iyi kampüslerinden, çok güzeldir. içerisinde çok cafe vardır bunlara starbucks, soulmate vs. dahil. Ama göl kenarındakiler bir başka. Hele bir de kayıkhanesi vardır ki o bambaşka :) Kampüs büyük olduğu için içinde otobüsle ulaşım sağlanır, kampüs içi ulaşım ücretsiz. Birçok kulüp vardır üniversite başladığında standları kurulur tanıtım yapılır dilediğine kayıt olabilirsin. Geneli aktif kulüplerdir. Sene içerisinde etkinlikler düzenlerler. Yararlanmasını bilene birçok imkan sağlar üniversite. Yemekhanesi ucuzdur ve fiyatına göre iyi bence. Sabahları ücretsiz çorba da veriyor:) Yeni bir spor salonu yapılmış ondan haberim yok yani görmedim ben ama baya büyükmüş çok da övülüyor ben de merak ettim. Kütüphane biz oradayken yenileniyordu şimdilerde hizmette orası da büyük ve arşivi geniş tabi vize final zamanı yer bulmak epey zor. Genel olarak şehirde çok fazla festival, etkinlik,konser vs. olur. Özelikle bahar ayları çok canlıdır. Eğlenmek için alternatifler mevcuttur. Öğrenci dostu bir şehir denilebilir, çok olumsuz düşüncelerle gelirler buraya sonra, aslında burası ne kadar başkaymış diye şaşırırlar:) En büyük olumsuzluğu ise sıcağı...

Genel olarak bunlar geldi aklıma. Maalesef yurt konularında bilgim yok. Eğitime de genel bir şey demek yanlış olur bölümden bölüme değişir sen hangi bölüm düşünüyorsun? Ama üniversite köklüdür o yüzden yeni açılan bir bölüm değilse kadrosu da o ölçüde oturmuştur diye düşünüyorum ama sen yine de iyice araştır tabi.

Ek olarak, kampüs içinde at görürsen veya son durakta manzaraya karşı kahveni yudumlarken yanında minnoş kedicikler bulursan şaşırma:)

Diğer üniversitede bildiğim kadarıyla genelde mühendislik var ve eğitimi İngilizceymiş. İnşaatta okuyan bir arkadaşım vardı memnun diye biliyorum ben ama çok bir bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirmek istemem. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım yine

• quote:

Orijinalden alıntı: birzamanyanılsaması

Çukurova'nın kampüsünü anlatmaya gerek yok gerçekten Türkiye'nin en iyi kampüslerinden, çok güzeldir. içerisinde çok cafe vardır bunlara starbucks, soulmate vs. dahil. Ama göl kenarındakiler bir başka. Hele bir de kayıkhanesi vardır ki o bambaşka :) Kampüs büyük olduğu için içinde otobüsle ulaşım sağlanır, kampüs içi ulaşım ücretsiz. Birçok kulüp vardır üniversite başladığında standları kurulur tanıtım yapılır dilediğine kayıt olabilirsin. Geneli aktif kulüplerdir. Sene içerisinde etkinlikler düzenlerler. Yararlanmasını bilene birçok imkan sağlar üniversite. Yemekhanesi ucuzdur ve fiyatına göre iyi bence. Sabahları ücretsiz çorba da veriyor:) Yeni bir spor salonu yapılmış ondan haberim yok yani görmedim ben ama baya büyükmüş çok da övülüyor ben de merak ettim. Kütüphane biz oradayken yenileniyordu şimdilerde hizmette orası da büyük ve arşivi geniş tabi vize final zamanı yer bulmak epey zor. Genel olarak şehirde çok fazla festival, etkinlik,konser vs. olur. Özelikle bahar ayları çok canlıdır. Eğlenmek için alternatifler mevcuttur. Öğrenci dostu bir şehir denilebilir, çok olumsuz düşüncelerle gelirler buraya sonra, aslında burası ne kadar başkaymış diye şaşırırlar:) En büyük olumsuzluğu ise sıcağı...

Genel olarak bunlar geldi aklıma. Maalesef yurt konularında bilgim yok. Eğitime de genel bir şey demek yanlış olur bölümden bölüme değişir sen hangi bölüm düşünüyorsun? Ama üniversite köklüdür o yüzden yeni açılan bir bölüm değilse kadrosu da o ölçüde oturmuştur diye düşünüyorum ama sen yine de iyice araştır tabi.

Ek olarak, kampüs içinde at görürsen veya son durakta manzaraya karşı kahveni yudumlarken yanında minnoş kedicikler bulursan şaşırma:)

Diğer üniversitede bildiğim kadarıyla genelde mühendislik var ve eğitimi İngilizceymiş. İnşaatta okuyan bir arkadaşım vardı memnun diye biliyorum ben ama çok bir bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirmek istemem. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım yine
    Hocam çok teşekkür ediyorum size inanın forumda böylesi gerçekten işe yarar faydalı bilgiler veren kişi sayısı o kadar az ki...
    Siralamam maalesef say 130k ea 125k... Mezuna kalmayacağım..

İnşaallah hemşirelik ve bu yıl İlk kez açılacak olan ilköğretim matematik öğretmenliği düşünüyorum...(Çukurova üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliği ne kaç K ile kapatır bilmiyorum tabi ama yine de şansımı deneyeceğim)

Bu noktada Çukurova da hemşirelik ve ilköğretim matematik okunur mu ve eğitim kalitesi nasıl olur bilginiz varsa sevinirim..

Tekrardan teşekkür ediyorum size saygılarımla..

Ne demek umarım faydası olmuştur:)

İlköğretim matematik öğretmenliği hakkında bilgim yok sadece bu yıl yeni açıldığını biliyordum. Ama o bölüm atamasından dolayı tercih edilen bir bölümmüş, riskli gibi ama tabii ki yaz yine de. Hemşirelik daha olası görünüyor bence.

İki bölümün eğitimi hakkında da bilgim yok maalesef. Yalnız iki bölüm birbirinden çok farklı benim tavsiyem, ikisini de gerçekten istiyorsan yaz ya da hangisini daha çok istiyorsan önceliği ona ver başka üniversiteler de olsa. Önemli olan bölüm çünkü
  • quote:

Ne demek umarım faydası olmuştur:)

İlköğretim matematik öğretmenliği hakkında bilgim yok sadece bu yıl yeni açıldığını biliyordum. Ama o bölüm atamasından dolayı tercih edilen bir bölümmüş, riskli gibi ama tabii ki yaz yine de. Hemşirelik daha olası görünüyor bence.

İki bölümün eğitimi hakkında da bilgim yok maalesef. Yalnız iki bölüm birbirinden çok farklı benim tavsiyem, ikisini de gerçekten istiyorsan yaz ya da hangisini daha çok istiyorsan önceliği ona ver başka üniversiteler de olsa. Önemli olan bölüm çünkü
    Ah hocam sorun da orada ya zaten..!
    Allah biliyor ya, inanın her iki bölümü de içimden hiç gelmeyerek, sadece ve sadece puanimla bu 2 bölümden başka şans ve seçeneğin olmadığı için tercih edeceğinim..

Biliyorum acı ama başka çarem de Yok..

O şekilde tercih yapmanın sonu pişmanlık, nedenlerini bilemem sen zaten uzun uzun düşünmüşsündür ama kendine bu kötülüğü yapma lütfen. Şimdi kolay gelebilir bir şekilde alışabilirim dersin ama öyle olmuyor hele de başka hayalin bir bölüm varsa hep içinde ukde kalır. Ben yine de uyarmak istedim tercih senin tabi. Yine de iyice araştır belki içine sinen başka bir bölüm bulabilirsin...
  • quote:

O şekilde tercih yapmanın sonu pişmanlık, nedenlerini bilemem sen zaten uzun uzun düşünmüşsündür ama kendine bu kötülüğü yapma lütfen. Şimdi kolay gelebilir bir şekilde alışabilirim dersin ama öyle olmuyor hele de başka hayalin bir bölüm varsa hep içinde ukde kalır. Ben yine de uyarmak istedim tercih senin tabi. Yine de iyice araştır belki içine sinen başka bir bölüm bulabilirsin...
    Hocam ilginiz için bir kez daha teşekkür ediyorum size çok sağolun..
    Kafam o kadar çok karışık ki, yarın tercihler başlıyor, ve ben mutsuz olacağımı bile bile, 131k ya gidilebilecek ekmek kazanabileceğim maalesef başka bir meslek olmadığı için, mecburen yazacağım:(
    Bu 2. Mezun yilimdi o yüzden mecburen artık gideceğim diyorum..
    Hocam ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama sizden ricam, 131k sayısal, 126k EA siralamam ile....
    Olur ya benim gözden kacirdigim, kafamın, hayallerimin basmadigi, sizin yaşam tecrübelerinizle "Bak, şöyle de bir bölüm var, az çok ataması da yapılıyor, şuralarida Yaz vb) yerler varsa, destek olursanız çok sevinirim hocam...
    İnanın çok makbule geçer..
    Saygılarımla

• Abi şu kadar diyim adana ilçelere göre ayrılır. Özellijle çukurovadaysan dünyanın en medeni inasnlarını görürsün açık konuşim seyhan da öyle tabi seyhanın istisnai yerleri var sizin gördüğünüz o internetteki yerler kiremithane yüreğir tarafı ordaki insanlar kızmasın ama videodakiler hep oralar veya dediğim gibi seyhanın istisnai yerleri ancak istanbuldan ankardan gelenler beklediğimiz gibi değil çok güzel diyolar eğlenecek yerleri de çok hatta adanadan istanbula ankaraya gidenler sevemiyo oraları soğuk diyolar insanlarına yol soruyosun adam gibi cevap vermiyo diyolar oysaki adanada sor seni gideceğin yere bırakırlar o yüzden videodan izleyip yorum yapmayın özellikle çukurova ilçesi çok temiz çok güzel yer söyleyim seyhan da güzel bu arada

• Çukurovaya gelecek olursak türkiyenin en büyük kampüslerinden birine sahip ve eğitimi hemen hemen her bölümde iyi olan köklü bi üniversite haberiniz olsun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: A.aa

Çukurovaya gelecek olursak türkiyenin en büyük kampüslerinden birine sahip ve eğitimi hemen hemen her bölümde iyi olan köklü bi üniversite haberiniz olsun:)
    Hocam peki Adana Alparslan Türkeş hakkında bilginiz var mı? Burada bilgisayar mühendisliği bölümü okunur mu (İngilizce) sizce?

Gerçekten orayla ilgili fikrim yok
    Kusura bakmayın

• birzamanyanılsaması B kullanıcısına yanıt
    hocam bende cukurova elektrik elektronik muhendisligi dusunuyorum bu bolumle ilgili herhangi bir bilginiz varmidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.aa

Gerçekten orayla ilgili fikrim yok
    Kusura bakmayın
    Ne demek hocam teşekkürler..
    Burası tam bir kapalı kutu, ekşi de bile pek bir şey yok.. :(

• someone322 S kullanıcısına yanıt
    Maalesef o bölümle ilgili pek bilgim yok
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Dediğin olaylar adananın aşağı taraflarında oluyor ceyhan yüreğirde felan.Çukurova seyhan ilçeleri adananın yarısı zaten ve izmirden farkı yoktur.Ve üniversite bu olayların yaşandığı yerden en uzak yerde.

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Otogarına da çok kötü deniliyor.Serserisi çok diyorlar herkeste bi Adanayı kötüleme isteği var anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.