Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana dek onlarca üniversite tanıtımı paylaştım. Sıra ise memleketime geldi. Evet yazları çok sıcak ama siz ve okulunuz zaten tatile giriyor. Şehir ise öğrenciler için gayet cazip, uygun fiyatllı

Youtube:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 6 Mayıs 2019; 13:54:37 >

• Adana güzel şehirdir gençler. Öğrenci yaşamına uygun, sıfır bir de izlediğiniz gibi değil. Ben şahsen bu sene kazanırsam burada kalmak isterim. Büyük şehirin kalabalığı da küçük şehirin tutuculuğu da yok. Yazın ayrıntılı bilgi isteyen mesaj atabilir sınavdan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveen -- 6 Mayıs 2019; 15:27:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklı olan okumaz ama tanıtım hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper3478

aklı olan okumaz ama tanıtım hoş olmuş
    Neden hocam? Aklımda çukurova yok ama merak ettim
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    adana suçlular diye youtube'da aratırsanız, görürsünüz.
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    O zaman kimse Adanaya gitmesin orada yaşayanlarda acilen şehri boşaltsın gitsin.
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

adana suçlular diye youtube'da aratırsanız, görürsünüz.
    18 yaşıma geldim bir kere laf atan olmadı bir kere yol kesen para isteyen biri olmadı sıfır bir izleyip gelmeyin şuraya

• Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    istisnalar kaideyi bozmaz, adananın güvenli olmadığını 1 gün gezen insan anlar. kızlara öküz gibi bakanlar, genç erkeklerden para isteyenler, durmadan birbiriyle kavga eden aşiretler cino mino, alayı cahil ve şark kurnazı esnaf, allahımmmmmm sana geliyim.
  • quote:

istisnalar kaideyi bozmaz, adananın güvenli olmadığını 1 gün gezen insan anlar. kızlara öküz gibi bakanlar, genç erkeklerden para isteyenler, durmadan birbiriyle kavga eden aşiretler cino mino, alayı cahil ve şark kurnazı esnaf, allahımmmmmm sana geliyim.
    18 yıldır istisna olarak mı hiçbiri bana denk gelmiyor acaba? Hürriyet ya da Dağlıoğluna falan gittin herhalde böyle konuştuğuna göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yanlış anlamayın da sıkıntınız mı var adanayla? 5 senedir adanadayım buralı da değilim. Çok kenar izbe mahallere gitmedikçe hiç sıkıntı yaşamadım. Zaten bir öğrenci de o mahallelere gitmeyeceği için sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum.

• Raveen kullanıcısına yanıt
    ya abi övdüğünüz yer adana ya, adana amk ya! gidip görmesem, videolarda izlemesem inanacağım, vallaha inanacağım ya! ayıp, insanları kandırıyorsunuz. adanada ne okuyandan ne yaşayandan fazla fayda beklemem.
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    sen 2 ilçe saydın, ötekisi 1, ötekisi 3. demek ki neymiş? 20 ilçeden 10 tanesi riskli ve bunu sadece 2-3 donanım haber üyesi bile yazabiliyor. dolayısıyla kimse bana adanayı savunmasın.
  • quote:

sen 2 ilçe saydın, ötekisi 1, ötekisi 3. demek ki neymiş? 20 ilçeden 10 tanesi riskli ve bunu sadece 2-3 donanım haber üyesi bile yazabiliyor. dolayısıyla kimse bana adanayı savunmasın.
    sen gelme adana'ya zaten. argümanlara bak. 20 ilce varmis da 10'u zaten şeymiş. 15 ilçesi var şehrin ve bunlardan 11'i zaten küçücük. köy falan. kalan 4 ilçede de ya şurası çok kötü diyebilecegin bir ilce degil. 5-6 mahalle var koca şehirde adı çıkan.

Cevap vermeye değmeyecek adamsın

• Ben de bu sene Adana'dayım. Bundan önce Hatay'da ve Mersin'de bulundum. Seyhan'ı , Ceyhan'ı falan bilmiyorum tam olarak ama Çukurova Antakya'ya da Mersin'in çoğu ilçesine de bin basar. Ayrıca insanları gayet saygılı şahsen ben kızlara öküz gibi bakan erkek de görmedim , olay çıkaran yol kesen bir eşkıya da ...
  • cılgınsharky kullanıcısına yanıt
    Bir de ekleyeyim. Çukurova Üniversitesi neredeyse tüm bölümlerinde birçok devlet üniversitesinden daha köklü bir altyapıya sahiptir. (Fakültelerdeki profesör sayısı , diğer üniversitelerle bağlantısı , akademik kariyer imkanı , uzun geçmişi vb... gibi)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.