Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çukurova Üniversitesi Topluluğu adına imza oluşturdum.İsteyenler imzalarına ekleyebilirler.
    Yapmanız gereken tek şey aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp imza bölümünüze yapıştırmak.
    Kod
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/92/f0/71/92f07108cfaf70968969128df215b33f.png[/image][/center] 
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_33705166/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33705166][color=#336600][b][font="Courier New"]Çukurova Üniversitesi Topluluğu[/font][/b][/color][/link][/center]

İmza Görüntüsü
    quote:

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu]

Çukurova Üniversitesi logosunun farklı tasarımlarını imzanızda sergilemek istiyorsanız BURADAN logo seçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delarux -- 21 Ağustos 2012; 4:01:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Arkadaşlar Çukurova Üniversitesi Topluluğu adına imza oluşturdum.İsteyenler imzalarına ekleyebilirler.
    Yapmanız gereken tek şey aşağıda verdiğim kodu kopyalayıp imza bölümünüze yapıştırmak.

Çukurova Üniversitesi logosunun farklı tasarımlarını imzanızda sergilemek istiyorsanız BURADAN logo seçiniz.

Çok sağol hocam, olması gerekiyordu.

Bir de liste yapsak çok iyi olur aslında, bölümlerimizin falan yazığı.

Bu arada arkadaşlar konuyu favorilerinize ekleyin, buluşma vs tarzı organizasyonlar yapılırsa kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 21 Ağustos 2012; 4:15:46 >

• Eğitim öğretimime verdiğim 3 yıllık aradan sonra ÇÜ bilgisayar (iö) olarak tekrar döndüm bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 21 Ağustos 2012; 10:09:35 >
  • okullar açıldığında Son Durak'ta buluşalım o zaman
  • Ayarlayalım bir buluşma güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: canokanagca

merhaba beyler bende bilg muh (io) kazandim.ingilizcem berbat o yuzden hazirlik okuyacagm.adana ile ilgili bilmemeiz gereken seyler varmi ? ardimci olursaniz sevinirim

Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri çoğaldı, iyi iyi. Bu arada dostum Kayserili misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Eğitim öğretimime verdiğim 3 yıllık aradan sonra ÇÜ bilgisayar (iö) olarak tekrar döndüm bakalım hayırlısı

Hocam orada okurken mi ara vermiştiniz? Bir de Galatasaray kombineniz varmış, İstanbul'dan mısınız sizde?

Not: Şu imzayı kullanın la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 21 Ağustos 2012; 16:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Eğitim öğretimime verdiğim 3 yıllık aradan sonra ÇÜ bilgisayar (iö) olarak tekrar döndüm bakalım hayırlısı

Hocam orada okurken mi ara vermiştiniz? Bir de Galatasaray kombineniz varmış, İstanbul'dan mısınız sizde?

Not: Şu imzayı kullanın la.

Benim okul biraz farklı. Bilkentte kimya ile başladım üniversite hayatıma. 3. yılımda yaşadığım uzun soluklu sağlık problemleri ve takiben maddi problemlerden çü kimyaya geçiş yaptım. burada da bölüm başkanıyla aram fazla limoni oldu :D ilk sene sadece finallere girerek 2.80 ortalama yapıp bu sataşma sonrası okula 2 yıl ara verdim. bu sene tekrar sınava girdim ve pek ihtimal vermediğim çü bilgisayarı kazandım

Ben doğma büyüme Adanalıyım.

İmzayı bende kullanacaktım ama 2 tane resme izin vermeyebilirler. Eylülde olmadı topluluk resmi ile değiştiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

okullar açıldığında Son Durak'ta buluşalım o zaman

orası neresi hocam
    Bir de senden bir şey rica edicem.
    Sanırım konunun ilk mesajı sana ait.Konu sahibine erişemedim.
    Çukurova Topluluğu imzasını o mesajına taşıyabilir misin acaba ? Şüphesiz konu mesajından sonra en fazla okunan senin mesajın oluyor.
  • quote:

quote:

orası neresi hocam
    Çukurova Topluluğu imzasını o mesajına taşıyabilir misin acaba ? Şüphesiz konu mesajından sonra en fazla okunan senin mesajın oluyor.

sakin ol çekirge tüm cafelere öğreneceksin zamanla sonra son durakta yer kapabilmek için sabahki derslerin bittiğinde koşa koşa gideceksin tamamdır ekliyorum imzayı ilk mesaja

• yok dostum bende istanbul da yasiyorum.nerden cikardin kayseri yi :D bu arada ben forumda yeniyim acikcasi fazla ilgilenmezdim boyle seylerle o yzden tam kullanmasini bilmiyorum seni nasil etiketleyecegmi bilmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harç fiyatlarından haberi olan var mı? benim merak ettiğim bilgisayar mühendisliği i.ö. harçları.

Şemsiyenin boyutunu öğrenmek istiyorum da
  • Çü de değilim fakat adana ile ilgili sorunuz olursa yanıtlayabilirim.12 senedir adanada yaşıyorum.
  • meraba arkadaslar. bende bu sene kazandım çukurova elektrk elektronik mühendisliği ..
    ingilizceden tırsıyorum ben de ..
  • ben de kazandımm bu sene iktisat en ingilizcesinden nerde isterseniz buluşalımm bari mal gibi tek kalmayalım güzel de olur :):)
  • quote:

Benim okul biraz farklı. Bilkentte kimya ile başladım üniversite hayatıma. 3. yılımda yaşadığım uzun soluklu sağlık problemleri ve takiben maddi problemlerden çü kimyaya geçiş yaptım. burada da bölüm başkanıyla aram fazla limoni oldu :D ilk sene sadece finallere girerek 2.80 ortalama yapıp bu sataşma sonrası okula 2 yıl ara verdim. bu sene tekrar sınava girdim ve pek ihtimal vermediğim çü bilgisayarı kazandım

Ben doğma büyüme Adanalıyım.

İmzayı bende kullanacaktım ama 2 tane resme izin vermeyebilirler. Eylülde olmadı topluluk resmi ile değiştiririm

Baya bir çalkantılı geçmiş öğrenim hayatınız. Bu arada geçmiş olsun. Birşeyiniz kalmadı inşallah?

Asaletin resmi olmasa kaldır onu ÇÜ'nün logosunu koy diyecektim de, birşey diyemiyorum. Yazı olarak ekle bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: canokanagca

yok dostum bende istanbul da yasiyorum.nerden cikardin kayseri yi :D bu arada ben forumda yeniyim acikcasi fazla ilgilenmezdim boyle seylerle o yzden tam kullanmasini bilmiyorum seni nasil etiketleyecegmi bilmiyorum :)

Obaa bir İstanbul'lu buldum sonunda. Soyadından dolayı dedim Kayseri'yi.

Birinin mesajını alıntılamak için, o mesajın sağ üstünde bir bar var. Oradan halledersin istediğini.

• quote:

quote:

quote:

orası neresi hocam

sakin ol çekirge tüm cafelere öğreneceksin zamanla sonra son durakta yer kapabilmek için sabahki derslerin bittiğinde koşa koşa gideceksin tamamdır ekliyorum imzayı ilk mesaja

Son durağı merakla bekliyorum
    Bu arada teşekkürler imza olayı için

• quote:

harç fiyatlarından haberi olan var mı? benim merak ettiğim bilgisayar mühendisliği i.ö. harçları.

Hocam büyük ihtimalle tek dönem ödeyeceğiz, sonra harçlar kalkacak; bizim şansımıza. Şans diyorum çünkü baya bir masraflı olacaktı yoksa. İÖ olduğumuz için 1600TL(Normal öğretimler 600 falan sanırım) Bir de İngilizce olduğu için 2500 TL ye kadar çıkarmış diyor benim kuzenim. Yani biz kafadan 1000 TL vereceğiz gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Trantolic

Çü de değilim fakat adana ile ilgili sorunuz olursa yanıtlayabilirim.12 senedir adanada yaşıyorum.

Dostum merhaba,

sen özetle istersen sorulacak sorular az-çok belli. Eğlence, gezilecek yer, teknoloji mağazaları, alışveriş mağazaları, kafeler, canlı müzik(özellikle rock) vs. bu tarz şeyleri anlat bildiğin kadarıyla. Sonuçta hayatımız büyük çoğunlukta kampüste geçecek, onun dışında kalan zamanla yapılacak aktiviteleri merak ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

harç fiyatlarından haberi olan var mı? benim merak ettiğim bilgisayar mühendisliği i.ö. harçları.

Hocam büyük ihtimalle tek dönem ödeyeceğiz, sonra harçlar kalkacak; bizim şansımıza. Şans diyorum çünkü baya bir masraflı olacaktı yoksa. İÖ olduğumuz için 1600TL(Normal öğretimler 600 falan sanırım) Bir de İngilizce olduğu için 2500 TL ye kadar çıkarmış diyor benim kuzenim. Yani biz kafadan 1000 TL vereceğiz gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Trantolic

Çü de değilim fakat adana ile ilgili sorunuz olursa yanıtlayabilirim.12 senedir adanada yaşıyorum.

Dostum merhaba,

sen özetle istersen sorulacak sorular az-çok belli. Eğlence, gezilecek yer, teknoloji mağazaları, alışveriş mağazaları, kafeler, canlı müzik(özellikle rock) vs. bu tarz şeyleri anlat bildiğin kadarıyla. Sonuçta hayatımız büyük çoğunlukta kampüste geçecek, onun dışında kalan zamanla yapılacak aktiviteleri merak ediyoruz.

saol dostum : D bu arada cukurova uni internet sayfasinda kayit icin neler gerkli yazmamislar.ne zaman yazarlar bilen var mi? bi de harc fiyatlari o kadar arta mi ya? haa bide 6 eylul de tanisabiliriz senle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.