Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrblar bnde yarın kayıt olmaya gidecem.nüfus cüzdan örneği kalktı diye babam aldırmadı zaten üniversitede siteden o yazıyı kaldırmış.soruyorlar mı yinede?
    birde yadim tespit sınavı sanırım yarınmış..ne ara kayıt olup,ne ara sınav olacaksak??
    bi cvp verin:)
  • Siteden kalkmış ama ne amaçla hâlâ anlamış değilim.Kayıt olurken isteniyor, yanınızda götürmeyi unutmayın
    Kayıt için gerekli evraklar bir çok kez yazıldı ama siteden kopyala+yapıştır.Ben bir kez daha açık bir şekilde yazayım.

Diploma
    İkametgah
    Nüfus cüzdanının onaylı örneği(kimliğin fotokopisini çekip muhtara imzalatıyorsunuz)
    Harcı yatırdığınıza dair dekont
    12 fotoğraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuninger_haa

quote:

Orijinalden alıntı: BurakDag

Gittim paşalar gibi kaydımı yaptırdım ben de bir Çukurova Üniversiteliyim artık

+1 bu ne nem yaa hakıkaten yapıstı

nem için adeta Adananın simgesi olmuş sıfır kol atlet en büyük silahtır

• Matematik 2. Sınıfım bnde..
    Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz Üniversitemize ve şehrimize..
    Gerekli bilgileri arkadaşlar vermiş zaten..
    Kampüs içinde nerdeyse herşey var..
    YADİM çimleri her daim öğrencileri bekliyor olacak
    Ayrıca Tübitak arkasında da dinlenebilirsiniz...Manzara müthiş o tarafta...
    Keşfedersiniz zaten bir kaç aya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Yurt çıkan var mı arkadaşlar?

Genel Yurt Yedek Sırası: 1030

Yedek:1130
    2 tıp açıkta kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Yurt çıkan var mı arkadaşlar?

Genel Yurt Yedek Sırası: 1030

Yedek:1130
    2 tıp açıkta kaldık

Napıcağımız konusunda hiç bir fikrim yok açıkcası sadece ben de size katılabilirim açıkta kaln bir tıpçı olarak 3 olsun Yalnız baya yedek olan var sanırım kontenjanlar artırıldı ya o yüzden :( 400 kişi asıl almışlar gerisi nolcak...
    Bir de kuru havadan gideniniz var mı bilmiorum da ankardan gidince nem beni öldürdü yaa...O ne nemli bir sıcak hem de sonbahar başlangıcında resmem buranın temmuzu ...

• quote:

Siteden kalkmış ama ne amaçla hâlâ anlamış değilim.Kayıt olurken isteniyor, yanınızda götürmeyi unutmayın
    Kayıt için gerekli evraklar bir çok kez yazıldı ama siteden kopyala+yapıştır.Ben bir kez daha açık bir şekilde yazayım.

Diploma
    İkametgah
    Nüfus cüzdanının onaylı örneği(kimliğin fotokopisini çekip muhtara imzalatıyorsunuz)
    12 fotoğraf

bu siteden kaldırılan şeyleri hala istiyorlar mı? ne saçma birşey ya
  • Sonunda kayıt olduk.Bugünki barınma evleri programına katılan var mı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC aLtIn

quote:

Siteden kalkmış ama ne amaçla hâlâ anlamış değilim.Kayıt olurken isteniyor, yanınızda götürmeyi unutmayın

Diploma
    İkametgah
    12 fotoğraf

bu siteden kaldırılan şeyleri hala istiyorlar mı? ne saçma birşey ya

Nüfus cüzdanının onaylı örneği ıstenmedı benden. bir de benım bıldıgım "kimliğin fotokopisini çekip muhtara imzalatıyorsunuz" yanlıs. ben nufus mudurlugunden aldım.. kımlık fotokopısı fln degıl

• Neredesiniz yahu ?
  • Evet gençler nasıl buldunuz yeni okulunuzu
    Kayıtlar bitti sanırım bu hafta.
  • Nem için yapabilecek hiçbirşeyiniz yok maalesef alışmaya calısacaksınız, ayrıca İskenderun daha nemlidir şükredin
    Benden tavsiye deodorantsız parfüm kullanmayın sakın fazla arkadaşınız olmaz yoksa
  • Okul güzel yahu.Havalar biraz soğusun daha güzel olur belki Şu an iki sorun var malesef.Barınma ve burs.Kayıtta dekan (tıp fakültesinin) kenarda oturmuş konuşuyordu işte barınma evlerimiz var falan falan.Nedir bu bilgisi olan var mı? Toplantısına kalamadım, geri dönmem gerekiyordu.
    Burs için de nerelere başvurmamız gerekir? Var mı tavsiyesi olan?

Kayıt olduktan sonra dosya verdiler (herkese verdikleri kalemli olan) içinde 3 Ekim'de sınav var yazıyordu.Ona herkes girmek zorunda mı? Bizim zorunlu yabancı dil ingilizce, hazırlık falan yok.Kafam karıştı
  • yok ya onu herkese vermişlerdir işi olan alınır ingilizce sınavına tek tek ayarlamakla uğraşmamışlardır...
  • Bizim neden bir imzamız yok az kişiyiz ama imzayı hak etmiyor muyuz?
  • quote:

Bizim neden bir imzamız yok az kişiyiz ama imzayı hak etmiyor muyuz?

tamam aglamaya yaa tasarlayalım bıseyler :)
  • Barınma evleri toplantısına katılabilseydin keşke :( Çünkü adını yazıosun dekanlığın ayarladığı evlerde kalabilmek için onlar uzaklık ve puana göre değerlendirip sonucu söylediler o toplantıdan hemn sonra :) Yani o evlerde boşluk kaldı mı bilmiorum ama yerleşti talep edenler..
    Okul için ben de kışı çok arıcam açıkcası çünkü çok sıcak...
    Dil sınavı bizim için değil diye biliorum...
    Burs için de başbakanlık bursuna başvurmayı düşünüyorum zaten ona başvurursan başka bir yere başvuramıyorsun..15 eylülde başluyor başvurular...
    Bildiklerim bu kadar...
  • Peki bekliyoruz
  • @Queenwht @_deadmaster kalacak yer işini ne yaptınız?
  • quote:

@Queenwht @_deadmaster kalacak yer işini ne yaptınız?

Ben barınma evleri toplantısına katılabilmiştim.. Ankaradan olduğum yani uzak olduğu için de kabul edildim orda kalıcam şimdilk(yani ne kadar sürer bilmiyorum)..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.