Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada çok sevindirmek istemem ama sistemde hata olması muhtemel. 765TL'lik ücret Türkçe eğitim veren İ.Ö. Mühendislik fakültelerinin ücretleri. İngilizce olanlar 1146,75TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 8 Eylül 2014; 7:57:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Türkçe bölümlerden haber bekleyelim, onlarda da indirim olmuşsa sevinelim o zaman...

O değil de evdekilere de söyledim direk ya.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Biliyorsun bu fiyatlar Üniversiteler tarafından değil YÖK tarafından belirleniyor. Emin olmak için başka üniversitelerin harçlarını inceledim. Hepsinde bahsettiğim durum ile karşılaştım. Mühendisliklerin Türkçe olanlarında 764.5TL, ingilizce olanlarında 1146.75TL. Sen aileni tekrar ara ve düzeltme ver Haftaya ders kayıtları başlayana kadar bekle. Şimdi yatırsan bile hatayı düzeltirlerse ogrisweb de ödenmesi gereken tutarda aradaki fark gözükecektir. Ama ders kayıtlarından sonra zerre umrumda olmaz
    Sakince bekleyelim o vakit. Ama şuanda tüm arkadaşlarım timsaha yatmış vaziyette. İnşallah terslik olmaz da kalır böyle ya.
  • Arkadaşlar ben bugün Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce İkinci öğretim için 1146.75TL ödedim.
  • Bu arada yarinki YADİM'deki sınav neye yarıyor sınıf seviye belirleme denildi ama bildiğimi yapsam mı yoksa yanlış mı yapsam bilemedim. Elektrik-Elektronik mühendisliği geçme notu hakkında fikri olan var mı? Kimisi 70 diyor kimisi çan eğrisi diyor.
  • Bu arada yarinki YADİM'deki sınav neye yarıyor sınıf seviye belirleme denildi ama bildiğimi yapsam mı yoksa yanlış mı yapsam bilemedim. Elektrik-Elektronik mühendisliği geçme notu hakkında fikri olan var mı? Kimisi 70 diyor kimisi çan eğrisi diyor.
  • ahmet__01 kullanıcısına yanıt
    Dostum buradan kontrol eder misin harç bilgini?

Bölümde geçme notu 70 dir. Ama hocalar çan eğrisi de yapıyordur illa ki.
    Ödenmesi gereken 764.50, Bankaya yatan 0.00 yazıyor ben bu durumu öğrenci işlerine sorayım bakalım. Ama değişeceğini sanmıyorum arkadaşlara da 1146.75 tl ödettiler.

Edit: Öğrenci işlerini aradım ayın 15'inde Öğrenci bilgi sistemindeki düşük tutar normal haline yani 1146,75 TL'ye gelecektir fazla ödemediniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 8 Eylül 2014; 16:47:59 >
    Yapma ya.
    Dediğim gibi öğrenci işleri de teyit etti. Ayın 15'inde sistemde ingilizce öğrenim ücreti olan 1146,75TL görünecek (miş).
    Anladım abi. Yapacak bir şey yok o kadar da sevinmiştik. Ben kötü haberi verdim arkadaşlara da.
    Sana dedim Bizim okulun hatası. Yine golü attılar

Bu yaptıkları ağır i*nelik yalnız.
    Bu ilk değil nasılsa

• Ulaşım zammı hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Bu arada yarinki YADİM'deki sınav neye yarıyor sınıf seviye belirleme denildi ama bildiğimi yapsam mı yoksa yanlış mı yapsam bilemedim. Elektrik-Elektronik mühendisliği geçme notu hakkında fikri olan var mı? Kimisi 70 diyor kimisi çan eğrisi diyor.

Geçme notu 70 ama tarih , edebiyat , ingilizce dışındaki derslerde hep çan oluyor 30-40 civarı puanlarla geçebiliyosun tabi bu 1. sınıf geçerli 2. sınıfta 10-15 miş ortalama bu arada bölümünüz hayırlı olsun ben Elektrik-Elektronik 2. sınıfım bi sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 9 Eylül 2014; 17:07:26 >
  • LizOzOM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok faydalı oldu bende çok korkmuştum 70 geçme notuysa yandık diyordum. Bölüm sekreterine sorduğum kadarıyla hazırlık okuduktan sonra büyük ihtimalle 2. sınıftan başlayacakmışım ama alttan ders almak durumunda kalacakmışım çok zorlanacağım ama en azından 1 sene avantaj sağlamak bile bana yeterli. Hayırlısıyla hazırlığı atlatırsak sana danışacağım şeyler olacaktır. İlgi ve alakan için ayrıca teşekkür ederim.
  • Bölümde 70 alan 3-5 kişiyi geçmez asıl bölüm derslerinde ders istediği kadar zor olsun biz hep sınıf arkadaşlarımızla yarışıyoruz çanı geçtiğin zaman geçiyosun.Hayırlı olsun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
  • tıpta okuyan var mı sorular sorsam ?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.