Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp fakültesinin çevresinde bulunan yerleri söylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

tıpta okuyan var mı sorular sorsam ?

Evet, var

• 2. sınıfa geçtim bilg müh ders kaydı yapmam yetiyor mu sadece internetten yoksa üni'ye gitmeye gerek var mı? bi de kayıt yenileme gibi bi şey var mı 2. sınıf için
  • Hazirlik okuyan arkadaşlar pazartesi saat kaçta başlayacak ne zaman gitmemiz gerekiyor?

• 2. Öğretim isen harç yatırman lazım öncelikle. Sonrasında ise ister 1. Öğretim ister 2. Öğretim ol, öğrenci sisteminden ders kaydı yapman gerekiyor bu hafta.

• Arkadaşlar hazırlık sınıfıyım yarın okul başlıyor. Şimdi yarın sabah kaçta gideceğim? Çanta, defter götüreyim mi? Ders işlenir mi ilk gün? Hangi kitapları alacağımızı kim söyleyecek? Nereden alacağız? Nelere dikkat etmem gerekiyor bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci öğretimdim saat 16.00 da başlıyordu dersler. Örgünlerde 10.00 diye hatırlıyorum. Arayıp sor en iyisi, söylemeleri lazımdı aslında.

Defter, çanta götürme. Kitapları hocaların söyleyecek. Hemen binanın karşısında toprak bölümü müydü ne o binadan alabilirsin, 5-10 lira bir şeydi. Orijinal alayım deme boşuna sakın. Zaten sağolsunlar zorlama yapmıyorlar.

Dikkat etmen gereken bir şey yok, liseden farklı bir ortama girmiyorsun rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Ben ikinci öğretimdim saat 16.00 da başlıyordu dersler. Örgünlerde 10.00 diye hatırlıyorum. Arayıp sor en iyisi, söylemeleri lazımdı aslında.

Defter, çanta götürme. Kitapları hocaların söyleyecek. Hemen binanın karşısında toprak bölümü müydü ne o binadan alabilirsin, 5-10 lira bir şeydi. Orijinal alayım deme boşuna sakın. Zaten sağolsunlar zorlama yapmıyorlar.

Dikkat etmen gereken bir şey yok, liseden farklı bir ortama girmiyorsun rahat ol.

10 geç değil mi ya ben de 7.30 8 gibi okula gidecektim güya geç kalmayayım diye?Toprak bölümünde kitap mı satılıyor? Yasal bir şey mi direk hocalar oraya mı yönlendirecek yoksa hademe yada öğrenci filan el altından mı getirtiyor? 10 tl ucuz geldi ya sıkıntı çıkmasın orjinalinden farklı mı? Hiç kağıt, kalem de mi götürmeyeyim? Lazım olmasın sonra.

Bende tam bilmiyorum dediğim gibi saati.

Fotokopi satılıyor orada. Merak etme sıkıntı olmuyor. Bizde orijinal alan ya bir ya iki kişi vardı. Sadece orada değil ayrıca, çoğu kırtasiyede bulabilirsin hazırlıktaki kitapları.
  • @batuhanry

Az önce üniversiteyi aradım. Okul saat kaçta başlıyor? diye sordum. Bebenin teki çıktı ne bileyim ben sitede yazmıyor mu işte 8 den sonra gel dedi. Ya bu saati tam olarak nasıl öğreneceğim? 10 da başlıyorsa 8 de dikilmeyeyim üniversite de. Hazırlık sınıfı kaçta gelmeli yarın bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

@batuhanry

Az önce üniversiteyi aradım. Okul saat kaçta başlıyor? diye sordum. Bebenin teki çıktı ne bileyim ben sitede yazmıyor mu işte 8 den sonra gel dedi. Ya bu saati tam olarak nasıl öğreneceğim? 10 da başlıyorsa 8 de dikilmeyeyim üniversite de. Hazırlık sınıfı kaçta gelmeli yarın bilen yok mu?

Lise mi burası, saat falan yoktur. Sen 8 de mesainin başlaması ile Gideceğin yerde ol, için Rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

Bölümde 70 alan 3-5 kişiyi geçmez asıl bölüm derslerinde ders istediği kadar zor olsun biz hep sınıf arkadaşlarımızla yarışıyoruz çanı geçtiğin zaman geçiyosun.Hayırlı olsun elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

selam hocam bende bu sne elektrık elektronık 1 sınıfa baslıcam
    bu sene ders kaydı fılan var mı yoksa okul mu halledıyor
  • Bölüm dediğin öğrencisini sevecek ona kendisine özel vakit ayırmasını sağlayacak bir program hazırlayacak Bu kadarını ben bile beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 15 Eylül 2014; 11:55:17 >

• Arkadaşlar ben kaydı yapmamıştım..Mazarewt kayıtları devam ediyormuş..Mazaret kaydı yaptıranlar var mı..??
  • Beyler şuan okuldayım yadyo da yemekhane ne tarafta? Rektörlüğün orada var ama personele galiba? Bir de yemek için başka hangi cafelere gitmek gerekiyor? Bir de bu okul içinde özel ve halk otobüsleri ve dolmuşlar var onlar ring mi oluyor? Yemeğe nereye gitmek gerekir? Son olarak finansbank atm si var mı okulda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1- Yemekhane

Öğrenci işlerinin oradan yukarı doğru çık. İlerde solunda

2- Ring

Kırmızı ve turuncular okul içinde ücretsiz. Ama yadyodan sonra ücrete tabi.

3- Finansbank ATM

Güzel sanatlar durağının oradan dümdüz hastaneye doğru devam et. Starbucks ı sor. varmadan görürsün atm yi.
  • Beyler ben geçen sene sınıfta kalmıştım devamsızlıktan ve sınavlara girmemekten ve bu sene öğrenci bilgi sisteminde ders kaydına dair hiçbirşey görünmüyor acaba kaydım silinmiş olabilir mi ? 1.sınıf ingilizce öğretmenliği
  • Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıfım sabah kalktık gittik çömez gibi döndük geri geldik. 17'sinde başlıyormuş galiba ders kayıtları doğru mudur?
  • Ders kayıtları çarşamba günü 17 Eylülde başlıyor arkadaşlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıfım sabah kalktık gittik çömez gibi döndük geri geldik. 17'sinde başlıyormuş galiba ders kayıtları doğru mudur?

Aaa tamam ozaman arkadaşım ders kaydı için okula gitmene gerek yok internetten ders kaydını yaparsın sınır sorumlunuza mesaj ya da mail atarsın o onaylar ya da yanına gidersin.Geçen sene ben öyle yapmıştım ama sonra okumadım işte :P
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.