Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ders kaydi merden yapiyoruz yardim edin öğrenci islerinde bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Evet dersler tamamen ingilizce. Arada türkçeye dönüyorlar kimse anlamazsa
    2- Hazırlık sınavları yapıldı doğrudur fakat sen ek kontenjan ile geldiğin için ayrı sınav yapılacak.
    3- Vize ve final sorularının tamamı ingilizce. Sadece Mustafa Mutlu hocanın sınavlarında aynı kağıtta hem ingilizce hem türkçe.
    4- Evet hala Fatih hoca giriyor. Sorular defterden bağımsız değil sana temel bilgisini veriyor onları kullanarak üstüne çıkmanı istiyor. Aslında geçmesi çok kolay bir ders.
    5- Eğer tanıdığın arkadaşın yok ise tavsiyem 6 ay veya 1 yıl yurt bir şekilde idare edip sonrasında eve çıkman gerekecek. Ama benim yurtlarla ilgim yok. O konuda @batuhanry daha bilgili.
    6- Ek kontenjan için kyk başvuruları ya açıldı ya yakında açılacak. kyk'yı arayabilirsin. Daha net bilgi verirlerç
    7- Zaten göreceğin dersler lys dersleri. Sene kaybına uğrayacağına başla okula. Yine ders çalışırsın. O kadar başarılı olacağını düşünüyorsan böyle de olursun. Ve en azından kazanıp başka bölüm/okula bile gitsen ilk sene derslerinin çoğundan muaf olursun.

• selosdinc S kullanıcısına yanıt
    Henüz sistem açılmadı ondan dolayı. Açıldığında ogrisweb.cu.edu.tr adresinde giriş yapmadan önce ders kaydı uyarısı çıkar.
  • Cevaplar için çok teşekkürler.Hazırlık atlama sınavı nasıl zor mu?Sen geçebildin mi?Ortalama bir ingilizceyle geçilebilir mi?Örnek sınav soruları var mı?Bir de sen şu an kaçıncı sınıftasın?Not ortalaman kaçtı?
  • wbtechwb W kullanıcısına yanıt
    Ben yazma sınavına girmeden 77 alarak geçtim bana göre gayet kolaydı. Ama bu kişilerin seviyesine göre değişen bir durum. O sebepten bilmiyorum. Ben 3. sınıftayım. Örnek sınav soruları diye bir şey yok. 5 bölüm Gramer, kelime bilgisi, Okuma, Yazma ve konuşma.
  • Ders Kayıtları veri giriş çalışmalarının devam etmesi nedeniyle 19.09.2014 Cuma günü başlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Ders Kayıtları veri giriş çalışmalarının devam etmesi nedeniyle 19.09.2014 Cuma günü başlayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barınma hakkında, ben de ilk yıl yurtta olup sonra eve çıkmayı öneriyorum. tabi şöyle bir gerçek var ki adana'da yurt neredeyse yok. sümer yurdu sanırım uzakta ve kimse önermiyordu. yarı özelleri bilmiyorum ama şansın varsa düşünebilirsin. bir araştır onu derim. aslanlar dolmamış olsaydı bile senin de yazdığın gibi fiyatı çok yüksek. allah yardımcın olsun ya adana da yurt bulmak işkence.
  • Arkadaşlar,

Konuyu @H.E 'den devraldım. İlk mesajı düzenledim. Bilgilere ekletmek istediğiniz başka bir konular varsa PM ile bana ulaşabilirsiniz.

NOT: Ders kayıtları başladı. İlk mesajda link mevcut. Göremeyen için Ders Kayıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 19 Eylül 2014; 10:52:34 >
  • kayıtlar başladı
  • Beyler ders kaydi yapacam insaat muhendisligi program eksik diyor napacam

• Program eksik hatasi aliyoruz malesef biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selosdinc

Beyler ders kaydi yapacam insaat muhendisligi program eksik diyor napacam

Aynı sorun bendede var bende inşaat müh. 8 ders var hepside zorunlu. Sadece 2 tanesi seçiliyor diğer 6sı program eksik diyor seçilmiyor:(

• Program eksik hatası alan arkadaşlar muhtemelen ders programları hala sisteme yüklenmediğinden bu hatayı alıyorsunuz. Çünkü öğretim görevlileri bile şu an erişemiyormuş sisteme. Ayrıca ders kayıtları şimdilik resmi bir açıklama olmasa da haftaya kadar uzatılacak. Hatta bölümden öğrendiğim kadarıyla sorunlar düzeltilemezse uzatma süresi 2 hafta olabilirmiş.
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    sakarya üniversitesi'nden çalınmış bir sistemle bu kadar olur zaten. onu da allah bilir daha dün falan çalmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Program eksik hatası alan arkadaşlar muhtemelen ders programları hala sisteme yüklenmediğinden bu hatayı alıyorsunuz. Çünkü öğretim görevlileri bile şu an erişemiyormuş sisteme. Ayrıca ders kayıtları şimdilik resmi bir açıklama olmasa da haftaya kadar uzatılacak. Hatta bölümden öğrendiğim kadarıyla sorunlar düzeltilemezse uzatma süresi 2 hafta olabilirmiş.

Ama pazartesi dersler başlıyor diye biliyorum? Şimdi okuldamı uzatılacak yani? zaten herkes soruyor neden okulda değilsin diye eğer uzatma olursa vay halimize

• Bende haftaya cumaya kadar uzatılacak diye duydum ama okul olacak mı olmayacak mı o konuda bilgilendirirler mutlaka.

• Pazartesi dersler başlıyor. Ders programları bölümlerden öğrenebilirsiniz. Ders kayıt sistemi ise şu an açıklama yapılmamış olsada cumaya kadar uzatılacak. Eğer sorunlar düzelmemiş olursa + 1 hafta daha uzayabilir.
  • Biri insaat muhendisligi ikinci ogretim ders programini paylasabilir mi bi saattir ariyorum bulamadım

• Beyler şifre değişikliği niye istiyor? Yeni bir şey mi? Her sene istiyor mu? 2. sınıfım.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.