Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    71 ile mutlaka bb düşerken bağılda neden CB düşmüş açıklayayım.

Yeni sistem (bağıl hesaplamada bahsediyorum) toplumsal/sınıf başarısına endeksli ölçüm yapıyor. Şu şekilde oluyor;
    sınıf ortalaması 50 iken 70 alırsan iyi seviyede başarılısındır.
    Sınıf ortalaması 70 iken 70 alırsan orta seviyede (geçecek kadar başarılısındır)
    Sınıf ortalaması 90 iken sen 70 alıyorsan başarın düşüktür.

Bağıl not hesaplama sistemi böyle çalışıyor. Bunun içinde gerekli şartları sağlaması gerekiyor, standart sapma, mevcut sayısı gibi.

Şu bir gerçek ki eğitimcilerin de bu sistemde değerlendirmeye girmesi lazım. Eğer bir hocanın derslerinde öğrenci genel başarısı hep düşükse, hocanın da bu konuda gerekli yaptırım/uyarıları alması gerekir. Ama o da yok. Sistem tek taraflı öğrenci aleyhinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sınıfta muaf olduğum CC ile gectigim İngilizce dersi bu yıl 2. Dönem DZ yazıyor zorunlu gözüküyor bunu nasıl duzeltebilirim

• bil müh. eğitim durumu ingilizce kullanımı mezunların durumu hakkında fikir verebilir misiniz ? @kdrsrsln
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Eğitim konusunda çok bir şey bekleme :) Sana basit temel verirler veya onu bile vermedikleri olur. Genel süreç kendi kendini nasıl geliştirebileceğine bağlı. İngilizce konusunda benim sınıfım 13 kişi olup 8i yabancı olduğu için zorakiyetten tam ingilizce eğitimler. Ama alt sınıfları bilmiyorum. Sonuçta orada ki sayı 60+. Mezun konusu ise yine dediğim gibi sana bağlı. Microsoft, pixlr gibi firmalara giden de var, asgari maaşı bile bulamayan da
  • hierakles kullanıcısına yanıt
    1. sınıfın 1. döneminde muaf olmuştun sanırım, 2. dönem de ayrı muafiyet sınavı var mıydı?Eğer yoksa 2. dönem ders kaydına eklemiş miydin bu dersi?
  • Ayrı muafiyet sınavı yoktu. Sınıfın yarısı gibi bende muaf oldum. Böyle problemi olan yok. 2. Dönem ekledigimi hatırlamıyorum. Geçen yıl ders kayıt sistemi daha farkliydi. 1. Sınıf olduğu için sistem tamamıyla dersleri atıyordu bize. Bugün fakulteye dilekçe verdim haftaya sonuçlanacakmış

• hierakles kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız, yani bende muaf olmuştum bize 2. dönem sakın o dersi seçmeyin, seçerseniz derslere ve sınavlara tekrar girmeniz gerekir demişlerdi, o yüzden sordum seçtiyseniz böyle bir şey olmuş olabilir diye.
  • Arkadaşlar inşaat müh 1.sınıfım istanbulda oturuyoruz bende bu hafta evimde geçireyim gitmeyeyim dedim. 1 haftadan bişi olur mu yanlış mı yaptım ya acaba İlk hafta gitmemekle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

Arkadaşlar inşaat müh 1.sınıfım istanbulda oturuyoruz bende bu hafta evimde geçireyim gitmeyeyim dedim. 1 haftadan bişi olur mu yanlış mı yaptım ya acaba İlk hafta gitmemekle?

Sorun olmaz, inşaat 1. sınıf bir arkadaşım bugün gittim kimse yoktu bir daha gitmem bu hafta dedi, sorun yapma yani

Ben 2. sinifim daha gitmedim yarin gitcem ilk kez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tanıdığım kimse sticker almadı burda alan vardır diye soruyorum satışlar 1 mart gününe kadar diye yazmışlar bugünden sonra kesin olarak satılmayacak mı? Pazartesi stickersız gidince okula almayacaklar mı ? Alan yada bilen biri bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Benim tanıdığım kimse sticker almadı burda alan vardır diye soruyorum satışlar 1 mart gününe kadar diye yazmışlar bugünden sonra kesin olarak satılmayacak mı? Pazartesi stickersız gidince okula almayacaklar mı ? Alan yada bilen biri bilgilendirirse sevinirim

Satis devam edecek ama pazartesiden itibaren araç pulu olmadan girilmez

• adana'da okunur mu yaa? çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

adana'da okunur mu yaa? çöp

The boomb has been planted.

• Arkadaşlar ben para vermeye raziyim ama artık satmiyorlar madur durumdayız ne yapicaz bir bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

adana'da okunur mu yaa? çöp

+95654163132158
  • ç.ü ye girdiği bölümden tabanı puanı düşük olup da yatay geçişle gelen var mı hiç
  • Arkadaşlar okulun merkez puanıyla yatay geçiş kontenjanı ne zaman yayınlanıyor bilen varmı?(Bölümden bölüme geçiş için olan)Mühendislik fakültesi uyguluyormu bu yönetmeliği? Acil yardım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cctolga01 -- 14 Haziran 2015; 0:47:57 >
  • Yarın 6 yıllık tıp fakültesi maceram bitiyor, konuyu açtığım günden bugüne 6 yıl geçmiş ve gerçekten de çok hızlı geçti. Konu tercihler süresince tekrar canlanacaktır, üniversite, tıp fakültesi ve şehir hakkında sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • H.E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, inşaat mühendisliği hakkinda sorusu olan varsa ben de yardim ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun, darısı herkesin başına.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.