Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Tıp hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar pm yollarsa sevinirim,Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında bir kaç sorum var.

yolla hocam tıp 3 e geçtim bu sene cevaplayabilirim aklındakileri
  • CristalMeth kullanıcısına yanıt
    Evet çok, arada yürüyorlar felan, onun dışında birkaç kez karşıt görüslü öğrencilerle aralarinda olaylar çıktı ama çevik kuvvetler ve tomalar okulda hazır bekliyor herhangi bir eylem olacağı zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende elektrik veya makine düşünüyorum çok kararsız kaldım. Önerir misiniz? Eğitim kalitesi ve ing nasıl?

• benim sıralamam 106700 istediğim bölüm 2012te 94 bin 2013te 104 bin 2014 107 binden almış bu üniye girebilirmiyim
  • canpi188 C kullanıcısına yanıt
    %99.9 girersin

• Arkadaşlar Çukurova veteriner fakültesi bu sene yeni açılmış puan ve Sıralama yazmıyor benim sıralamam 123 bin girebilirmiyim oraya üninin genel başarısına göre söyleyebilirmisiniz

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    saol kardeşim inşallah sen öğrencimisin
  • canpi188 C kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf oldum artık. İngilizce bölümün ilk mezunları olacağız inş

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    benide yerleşirsin deyince içime su serptin yani rahatladım
  • Gelenler ve Burayı Düşünen Arkadaşlar için Söylüyorum;
    İmamoğlu MYO na Gelenler var ise bilsinler ki Araç a binme okula gitme eziyeti Yok İmamoğlunda.. Ama Adana Merkezi gibi çok Hareketli Canlı Bir Ortam da Beklemeyin.
    Gelin Görün İşte.. :)

Bilgisayar Teknolojisi Bölümü 2.Sınıf Öğrencisiyim buraya gelecek Arkadaşlar a Yardımcı olabilirim Bilgi konusunda ve yönlendirme Konusunda'da.. ;)
    "Herkes İçin Hayırlısı ne ise O Olsun".. :)
    - Bana Face'den de ulaşabilirsiniz.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanCAT -- 11 Temmuz 2015; 16:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf oldum artık. İngilizce bölümün ilk mezunları olacağız inş

Hocam yurtlar falan pahalimi

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Hocam yurtlar falan pahalimi

Yurt işini yanlış kişiye sordun Ben yurtta kalmadığım için hiç bir fikrim yok.
  • Üniversiteyi kazanan arkadaşları buraya bekliyoruz. Kimler ne yapmış görelim
  • Bilgisayar mühendisliğini kazandım, kampüs, yurtlar ve hazırlık sınavı hakkında detaylı bilgi verebilecek var mıdır acaba ?

Düzenleme: Bir de şehir pahalı mı onu da merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverse Flash -- 24 Temmuz 2015; 10:13:24 >
  • Reverse Flash kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Yurt hakkında çok bilgim yok. Hazırlık sınavı örnekleri internet sitesinde mevcut. Yeterlilik Sınavı Örneği Temel ingilizcen varsa çok zorlanacağını düşünmüyorum. Sınavın konuşma bölümünde ise 2 kişi olarak gireceksiniz. İlk olarak kendinizi tanıtmanız istenecek. Sonrasında verdikleri resim hakkında konuşmanız ve en son karşılıklı olarak diyaloga gireceksiniz. Verdikleri konuya göre ister uzlaşabilirsiniz isterseniz de tamamen ayrı fikirlerinizi savunabilirsin. bu bölümü size bırakıyorlar.

Kampüsü güzeldir. Eskisi kadar eğlencesi olmasa da yine de iyidir. Bizim bölüm yani Bil. Müh. biraz uzak köşeye denk geliyor. Ama İİBF ye yakındır

Şehir pahalı mı? hm bu biraz göreceli. Büyükşehirlere kıyaslarsan ucuzdur. Gerek kiralar, gerek yeme içme. Hiç bilemezsen öğün başına 4-5 TL ye leziz tablacı kebabı yersin veya şırdan Ama aç kalmazsın

• Teşekkürler, konuşma bölümünde çakılacağım sanırım çünkü malum liselerde verilen eğitim pek konuşmayı öğretmiyor, film izlerken veya oyun oynarken de konuşmayı öğrenmiyoruz iibf o kadar mı :P
  • Reverse Flash kullanıcısına yanıt
    Çevre varda onlar Elektrik-Elektronik ile aynı bina olunca bizlere sıra gelmiyor

İİBF az daha uzak ama ulaşımı kolaydır

Öyle zor değil konuşma bölümü. Sınava girmeden önce kendine basit bir kendini tanıtan konuşma hazırla. Onu ezberle. Fotoğraflarda güncel olaylar çıkabiliyor. Hem hazırlık atlama hem de erasmus sınavından denk geldiklerim doğal afet, hayvanat bahçesi, bir etkinlik toplantısında toplantı salonu. Olayları anlatmana bile gerek yok. Kendin hikaye oluştur ve salla :))) Ben bildiğin hikaye anlattım her seferinde. Ve neredeyse hiç puan bile kırmadılar.
  • Elektrik elektronik

• Elektrik elektronik müh. Hayırlı olur insallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaat.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.