Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul hakkinda bir cok sey ogrendim cogu kisiyle konustum aranizdan bir cogu yardimci oldu tesekkurler ama biri de cikip demiyor ki ya bak su apart iyidir ya da su yurt güzeldir suraya git önden sunlara bak :)

tek bildigim kiralar ucuz dun emlaklara baktim ankaraya gore cok uygun. ama ilk seneden ev zor is.
    devlet yurtlari kampusun icinde ama kosullar zor cikmama ihtimali yuksek. yari ozellerin imkanlari nasil onu da ogrenemedim.
    ozel yurtlar cematin elinde cematin disindakiler pahali
    apartyurt hic bulamadim. internette ozelikle.
    kisir dongude kaldim...

(max 500-600 odeyebilirim yurda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüz kiloluk bir zenci -- 26 Temmuz 2015; 21:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtlar hakkında ayrıntılı bilgi verebilirse biri çok iyi olur.
  • makine geldi. Başka kazanan arkadaşlar varsa görüşebiliriz
  • @yüz kiloluk bir zenci Adana için öyle önceden şunu yap bunu yap demeye gerek yok çünkü Büyükşehir olsada karışık değil. 2 ana yolu var ki siz hep barajyolu olanı kullanacaksınız öğrenmesi çok kolay. Yurt işlerini ben hiç bilmediğimden o konuda yardımım dokunmaz ne yazık ki.

@fearless27 benim bu grupta 3.yılım doldu hala başarıpta buluşabileni görmedim bu konuda sana şimdiden başarılar diliyorum

• hazirligi gecme pauni kac? hazirlik hakkinda daha detayli bilgi verebilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexce01 D kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı geçme puanı 60/100.

Grammer - 20
    Vocabulary - 20
    Listening - 20
    Writting - 20
    Speaking - 20

İlk sınav Gramer, kelime bilgisi, dinleme ve yazmayı kapsıyor.
  • Arkadaşlar Merhaba
    Çukurova Üniversitesinde bu sene kayıtlar nasıl yapılacak? E-Devlet üzerinden e-kayıt diye birşey çıkmış ama üniversitenin ilgili duyurusunda detaylı bir açıklama yapılmamış. (http://www.cu.edu.tr/tr/HaberDetay.Aspx?id=21202 )
  • makine geldi.
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1993 ve daha önce doğumlu adayların
    askerlik şubelerinden alacakları askerlik durum belgesi) diyor 17 yaşındayım herhangi bir belge almam gerekiyormu?
  • Hocam 1993 ve daha önce doğumlular için diye belirtiyor zaten. Sen ise 98 doğumlusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Hocam 1993 ve daha önce doğumlular için diye belirtiyor zaten. Sen ise 98 doğumlusun

teşekkür ederim kayıt tek gün olunca insan herşeyi araştıyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 28 Temmuz 2015; 12:40:01 >
  • Öncelikle kazananları tebrik ediyorum.

Yurt konusunda bir şeyler yazayım istedim.

Ben Aslanlar Yurdu'nda kalmıştım hazırlıkta. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uzun uzadıya yazmaya gerçekten gerek yok. Oraya vereceğiniz paraya 3+1 eve çıkarsınız Barajyolu'nda. Barajyolu da direk öğrencilerin en yoğun olduğu yerdir Beyazevler ile birlikte.

Devlet Yurdu hakkında pek bilgim olmamakla birlikte, kolay kolay sıra gelmediğini ve odalarda 8 kişi kaldıklarını duymuştum. Zor şartlar ama fiyatı çok çok uygun.

Baya bir cemaat yurdu vardı. Fiyatları da uygun, 3 öğün yemek vs vardı. Ortamı nasıldır bilemiyorum. Ama Aslanlar Yurdu mu buralar mı diye sorsanız kesinlikle cemaati deneyin derim. Zaten hangi yurda giderseniz gidin çok büyük ihtimalle sonraki senelerde eve çıkacaksınız. İleriyi düşünün bir yıl sıkın dişinizi cemaat yurduna gidin. Ha ben oralarda yapamam derseniz de varsa arkadaşınız eve çıkın direk. Yıllık 6-8 bin lira arasına Barajyolu'nda 3+1 ler var.

Başka sorunuz olursa cevaplarım.

• arkadaşlar elektrik elektronik müh. ikinci öğretim harçları ne kadar bilgisi olan paylaşabilir mi? İnternette kesin bir bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim
    Üniversiteyide aradım hiç bakmıyorlar ayrıca sitedede hiçbir bilgi yok .bilgilendirme yönünden gerçekten berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside13 -- 28 Temmuz 2015; 17:37:54 >

• Dönem başı 1150 olmak üzere toplam 2300.

Daha dur neler göreceksin.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Oooo Batu uzun zamandır seni buralarda görmez olmuştuk

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Yurt sorularını görünce yazayım dedim.
  • Arkadaşlar ben Çukurova Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini kazandım yurtlar ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim
  • yurtlari cok arastirdim.
    ve hicbiri icime sinmedi. olacak gibi degil bu sartlarda.
    kiraya cikacak olan varsa ya da suan zaten kirada olup bir kisi daha arayan varsa bana ulasabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.aslanlarogrenciyurdu.com/ hocam kyk çıkmazsa burayı düşünüyodum kötümü burası birde hazırlığı anlatsana kaç sınıftan oluşuyor filan bölüm bilgisayar,2015 2016 akademik takcimde açıklanmış bu arada
  • matrisintranspozu kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım zaten kesinlikle önermediğimi. Yönetim çok kötü, para aşırı yüksek ki bir de zam gelmiş. Ayrıca artık faturalardan da para alıyorlardı sanırım öyle bir şey duymuştum.

Kyk çıkmazsa başka yurtlar da var. Yukarıda yazdığım gibi, onları düşünebilirsin. En azından yakın 1-2 arkadaş edinene kadar. Sonra da eve çıkarsınız.

Hazırlıkta baya bir sınıf vardı valla tam hatırlamıyorum. Ama iki seviye vardı sadece. Rahat bir yıldı genel olarak. Gezip tozmaya bak o sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 1 Ağustos 2015; 14:16:39 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.