Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de eylül sınavında geçtim çok rahat bir sınav oldugunu düşünmüyorum. ama kelime bilgisi cok önemli o sınavda kelime bilirsen gecersin önemli olan yazılı kısmı sözlüde geçiriyorlar zaten.Ama yazılıyı küçümseme derim cok arkdasım kaldı.yazılı kısım 55 üzerinden diye hatırlıyorum ama yanlıs olabilirim.emin değilim
  • zaten 2 tane var 1 kampüste normal ve yarı özel,birde çarşıda yakın değil üniversiteye
  • İlginç bir soru soracağım, hazırlık sınavına kaydolup girmesem bir sıkıntı olur mu ? Hazırlık okumak istiyorum.
  • Reverse Flash kullanıcısına yanıt
    olmaz direk en düşük seviyeden başlarsın
  • Arkadaşlar hazırlık sınıflari normal fakülterden bir hafta önce mi başlıyor yoksa tüm üniversite 14 eylulde mi başlayacak ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkside13 -- 16 Ağustos 2015; 16:58:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yadyo.cu.edu.tr
    YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU
    http://yadyo.cu.edu.tr/tr/HaberDetay.Aspx?id=20584

Bu tarz soruları sormadan önce biraz araştırsanız daha mantıklı olur.
  • not sistemi nasıl arkadaşlar geçme notu 70 diye duydum aydınlatısanız sevinirim bu konuda
  • 8urc8 8 kullanıcısına yanıt
    Bağıl Değerlendirme Yönergesi geldi. Direk 70 diye bir şey yok. Biraz daha farklı bir hesaplama sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Bağıl Değerlendirme Yönergesi geldi. Direk 70 diye bir şey yok. Biraz daha farklı bir hesaplama sistemi var.

Bilgi için teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık sınavı yarın mı salı günü mü?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    - 1 Eylül 2015 Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik Yazılı Sınavı
    - 2 Eylül 2015 Yabancı Diller Yüksekokulu Düzey Belirleme Sınavı
    - 3 Eylül 2015 Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik Sözlü Sınavı
  • quote:

Ben bu yıl hazırlığı geçemedim 1 eylül ve 3 eylül e gireceğim değil mi? Bir de 1 eylül salı günü oluyor değil mi? Haziran dan beri 1 eylül pazartesi günü diye kendimi hazırladım Salı günü olduğuna hala inanamıyorum. Yarın gitmeme gerek yok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Ben bu yıl hazırlığı geçemedim 1 eylül ve 3 eylül e gireceğim değil mi? Bir de 1 eylül salı günü oluyor değil mi? Haziran dan beri 1 eylül pazartesi günü diye kendimi hazırladım Salı günü olduğuna hala inanamıyorum. Yarın gitmeme gerek yok değil mi?

Evet 1 Eylül salı Yani yarın herhangi bir sınav yok rahatlayabilirsin

İlk etabı geçersen de perşembe sözlüye girersin

• quote:

quote:

quote:

Ulan bende yarın insan içine çıkacağım diye o kadar süslendim, hazırlık yaptım boşa gitti hepsi. 4 aydır evdeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan bende yarın insan içine çıkacağım diye o kadar süslendim, hazırlık yaptım boşa gitti hepsi. 4 aydır evdeyim

1 gün fazladan bekleyince çok farklılık olmaz bir kaç rütuş ile halledersin

• yurt sonuclarindan hicbir sey anlamadim.

balcsli mahallesi adana yurdu diyor.
    ama blok ismi yok.

kyknin sitesinden bakiyorum tek bir yurt var balcali mahallesinde digerleri baska bir mahalle acaba orasi mi?

oranin nosu 90/h
    ama benim kazandigim yurt sadece 90

kisacasi ben genel mi kazandim yoksa yariozel mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüz kiloluk bir zenci -- 4 Eylül 2015; 19:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüz kiloluk bir zenci

yurt sonuclarindan hicbir sey anlamadim.

balcsli mahallesi adana yurdu diyor.
    ama blok ismi yok.

kyknin sitesinden bakiyorum tek bir yurt var balcali mahallesinde digerleri baska bir mahalle acaba orasi mi?

oranin nosu 90/h
    ama benim kazandigim yurt sadece 90

kisacasi ben genel mi kazandim yoksa yariozel mi.

Aynı durumdayız, gülmek istiyorsanız yurdu arayın. Bilmiyoruz dediler ve öğrenci işlerine yönlendirdiler. Onlar da tam bilmiyormuş Fakat şu an yapabileceğimiz çok mantıklı bir şey var. Normalin depozito ücreti 230 liraymış, yarı özelin de 580 sanırım (en azından bunu söylüyorlar) . Bankaya 580 lira yatırıp makbuzu alırsak yarı özel olursa sorun olmaz, normal kazansak da o ilave parayı bize geri verirler.

Şöyle bir cevap aldım şu an facebookta bir arkadaştan : Bankaya depozitonu yatır sonra e devletten kaydını tamamla sistem sana otomotik olarak bi oda veriyor zaten o zaman anlarsın genel mi özel mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverse Flash -- 4 Eylül 2015; 19:38:55 >

• Reverse Flash kullanıcısına yanıt
    e devlet henuz aktif degil. ziraat zaten calismiyor.

• quote:

En geç pazartesiye kadar halletmeleri lazım. Allahtan çok uğraşmışlardı, güzel bir sistem yapmışlar. Son 4-5 günde çok kulaklarını çınlattım. Neyse henüz kimse giremiyor, halletmezlerse ayaklanır millet. Allahtan bizim okul 14ünde açılıyor. Gerçi 14ünde açılması da saçmalık da 7sinde açılırsa kötü olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverse Flash -- 4 Eylül 2015; 19:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverse Flash

quote:

En geç pazartesiye kadar halletmeleri lazım. Allahtan çok uğraşmışlardı, güzel bir sistem yapmışlar. Son 4-5 günde çok kulaklarını çınlattım. Neyse henüz kimse giremiyor, halletmezlerse ayaklanır millet. Allahtan bizim okul 14ünde açılıyor. Gerçi 14ünde açılması da saçmalık da 7sinde açılırsa kötü olurdu.

seyden korkuyorum iste önce davranan yariozele gec kalan genele yerlesir gibi bir durum olursa?

olmaz degil mi oyle bir sey. herkesin belirlidir heralde sistemde.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.